asalamun 3 Napisano Maj 11, 2018 U prolazu, 1 post Lokacija: Tar, Istra Motocikl: Gilera Nexus 250, NSU Prima III Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, Do jučer sam mislio da se nikada neću trebati pridružiti jednom ovakvom forumu... Ali eto me i drago mi je da se i to promijenilo! Priča kaže ovako... Prije jedno 3 godine pričao sam sa prijateljem nešto oko motora. Rekao mu kako mi jedan prijatelj voza vespu 200 iz osamdesetih, drugi upravo restaurira Lambrettu, a kako bih ja volio jednog dana imati jednog Pretisa i kako su mi se uvijek sviđali. Kaže on meni, ima moj punac jednoga u garaži, ne zna što će s njim. Ne znam u kakvom stanju ni koji model, al dati ću ti ga! I prošle tri godine od toga, kad evo zove me jučer i kaže "gdje da ti iskrcam motor" Nakon 3 godine, vlasnik sam motora o kojem ništa ne znam, a htio bih znati. Došao je u najgorem momentu (poslovno gledano) jer nemam vremena baš ni za što osim za posao. Al kad je bal - nek je maskenbal! Pročitao sam već puno korisnih savjeta na ovom forumu, vidim da ima znalaca koji sve to imaju u malom prstu pa se nadam da ćete dio svog iskustva, mudrosti i strasti prenijeti i na jednog zelenog poput mene. Evo svježih fotki mene i novog člana i nadam se ugodnom druženju! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10659 Napisano Maj 11, 2018 Hronični Motociklopata, 7393 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, i dobro nam dosao Inace, to na slici nije Pretis, nego NSU Prima 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4465 Napisano Maj 11, 2018 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav, ne bi škodilo malo više podataka izn kojega djela Istre si ali dobro. pa na osnovu nekog mog iskustva to što vidim na slici prije svega treba rastaviti, limariju, mehaniku i elektriku i svakome od tih sustava pristupiti na isti nacin. 1. limariju odvojiti, ispjeskariti, povariti, oštukati pa lakirati. 2. mehanika isto. rastaviti i odvojiti šta valja a šta ne valja tražiti i nabavljati. 3. struja je još najmanji problem. ono što ja znam imaš sakupljaca vespi, lambreta i tih NSU.eva u Majmajoli kod Vodnjana i ima svoju veliku kolekciju koja je uređena a time proizlazi da ima i nešto djelova koji bi možda tebi trebali. trebaju ti prijatelji koji znaju te neke poslove a i ti ceš se morati prihvatiti nekih poslova koje do sada nisi ni sanjao da ceš raditi. najvažnije je ne stavljati si norme tipa moram too..., ili do tada cu to ..... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4804 Napisano Maj 11, 2018 Ne silazi, 5563 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao! A za restauraciju, Mile ti je dao dobre savete. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko81 1013 Napisano Maj 11, 2018 Zainteresovan, 682 postova Motocikl: XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan welcome 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Maj 11, 2018 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Dobro došao Razmisli dobro u šta se upuštaš. Taj komad sto imaš u dvoristu nije nimalo lak zalogaj. Pogotovu ako nisi vičan tome a još manje ako nisi vičan a nemaš ni vremena da se udubiš u materiju. Svakako srećno sa poduhvatom i obavestavaj nas kako napreduje. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sloboleo 211 Napisano Maj 11, 2018 Svrati ponekad, 194 postova Lokacija: indjija Motocikl: honda cb 500,puch 250sg,MAS175 1930, kawasaki klr 650,tomos tori, tomos mc 50,bmw r 1150 gs Prijavi odgovor kao problematičan dobro dosao ima potencijala... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
john314 629 Napisano Maj 11, 2018 Zainteresovan, 533 postova Lokacija: Banat Motocikl: ,es125 trophy,,ktm strada bicikl,r1100rt Prijavi odgovor kao problematičan motoric dobar ali ni ona slozena drva u cosku nisu losa...pozz 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
asalamun 3 Napisano Maj 12, 2018 U prolazu, 1 post Lokacija: Tar, Istra Motocikl: Gilera Nexus 250, NSU Prima III Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima na dobrodošlici, a pogotovo Miletu na savjetima! Dolazim iz Tara, mjesto između Novigrada i Poreča. Znam da je puno posla oko motora, a isto tako znam da bez nekoga stručnog bi ovaj projekt vjerojatno bio osuđen na propast. Zato ću motor dati u ruke onima koji to znaju, a ja ću se truditi što više od njega i vas naučiti i sudjelovati u restauraciji. Pregledam još malo po forumu ako ima već koja otvorena tema oko NSU-a. Ako nema, rado ću otvoriti novu temu i pisati o projektu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2024 Napisano Maj 12, 2018 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Dobro dosao i srecno sa restauracijom! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DonToni 570 Napisano Maj 12, 2018 Zainteresovan, 623 postova Lokacija: Surčin Motocikl: GSF 1200 S Prijavi odgovor kao problematičan Bravo za zelju i volju... Nadam se da neces odustati. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...