sremac72 67 Napisano Maj 11, 2018 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: SREM Motocikl: XJ 600, Bandit 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Dobar putopis a činjenice o Srbiji ....jbg. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8708 Napisano Maj 11, 2018 nekrunisani kralj moto cigana, 3207 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan odlično, samo u samom startu razočarenje. Počeo si ono majka, suze, rodna kuća... pomislio sam odmah "Ovaj poveo kevu na vožnju Afrikom" 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4804 Napisano Maj 11, 2018 Ne silazi, 5563 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Toliko su autenticna ta sela po istocnoj Srbiji da nemam reci. Svaki put te toliko izmeste iz ove izvestacene stvarnosti i vrate u realnost. Na zalost ne tako lepu. Inace, sto je manje ljudi priroda sve lepsa! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miketa 325 Napisano Maj 11, 2018 Svrati ponekad, 440 postova Lokacija: beograd Motocikl: afrika Prijavi odgovor kao problematičan 12 hours ago, dexa85 said: Super fotke i odlicna voznja! Mogao si da se javis da pijemo kafu u Pirotu, ja bi castio Za vikend i ja bio do Babinog zuba Sent from my iPhone using Tapatalk hvala Drugi put se javljam jbga ne znam mnogo ljudi sa foruma pa nemam ni kontakte a mot skupove i sl. ne volim pozdrav 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miketa 325 Napisano Maj 11, 2018 Svrati ponekad, 440 postova Lokacija: beograd Motocikl: afrika Prijavi odgovor kao problematičan 12 hours ago, shoyyka said: Uživao sam u čitanju,a i u slikama...a i u opuštenosti,tvojoj... Ja planiram sutra malo do Golubca,D. Milanovca... lepo je , saobracaja nigde tako da uzivancija hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miketa 325 Napisano Maj 11, 2018 Svrati ponekad, 440 postova Lokacija: beograd Motocikl: afrika Prijavi odgovor kao problematičan 12 hours ago, markonitogen said: Espumisan i pivo, hit! hah jbga muce me gasovi pa se kljukam time i pivom prdim po ceo dan uzas 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miketa 325 Napisano Maj 11, 2018 Svrati ponekad, 440 postova Lokacija: beograd Motocikl: afrika Prijavi odgovor kao problematičan 12 hours ago, Nimmin said: Ručna pumpa na sicu, iskusno. 10 hours ago, mradomir said: Jebote, stvarno pumpa za nedaj bolze, znam sebe kakav sam maler da je nisam poneo terao bi na bandashu do servisa mada ne znam samo do kog, nigde nikog i nicega nema Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko81 1013 Napisano Maj 11, 2018 Zainteresovan, 682 postova Motocikl: XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miketa 325 Napisano Maj 11, 2018 Svrati ponekad, 440 postova Lokacija: beograd Motocikl: afrika Prijavi odgovor kao problematičan 3 hours ago, Savan said: Lep si to sastavio. Sledeći put opet piši. A ovo je legendarno:‘Dole sretoh neke zabare stao im dzip, ja stao al dzaba oni ne znaju engleski a ja nista oko mehanike ... bzvz’ Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Bilo mi zao nisam pojma imao kako da im pomognem, sreli smo se prvo na putu ka bab zubu javili se i u povratku im se nesto pojebalo na autu Veliki dzip, vidim neki avanturisti sta ga znam jbg snaci ce se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8690 Napisano Maj 11, 2018 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Da su znali engleski bar bi se ispričali Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miketa 325 Napisano Maj 11, 2018 Svrati ponekad, 440 postova Lokacija: beograd Motocikl: afrika Prijavi odgovor kao problematičan ahaha ma natucaju nesto al dzaba Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SQTR 666 Napisano Maj 11, 2018 Donaudampfschifffahrtselektrizitätenhauptbetriebswerkbauunterbea, 486 postova Lokacija: Cukarica Beograd Motocikl: NC750X '24 Prijavi odgovor kao problematičan Lepe fotke..pa ti si mogao zabarima da uvalis retro etno turu, samo da si znao engleski.. Kad covek pogleda par ovih slika lice na remek delo, ali sa ostalim su ipak su omaz jednoj zemlji koje sve manje ima, na zalost. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miketa 325 Napisano Maj 11, 2018 Svrati ponekad, 440 postova Lokacija: beograd Motocikl: afrika Prijavi odgovor kao problematičan telefonom sam slikao nazalost al opet da sam poneo fotoaparat zaglavio bi do ko zna kad jbg zato sam ostavio opremu kod kuce Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
radeyamaha 148 Napisano Maj 11, 2018 Svrati ponekad, 353 postova Lokacija: skupljen Motocikl: Honda cbf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Kad sam video ono selo samo me neka tuga obuze. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slammer 684 Napisano Jul 17, 2018 Usamljeni kauboj daleko od doma svog, 431 postova Lokacija: Leskovac - Novi Sad Motocikl: Yamaha FZ1 GT Prijavi odgovor kao problematičan Pa ti si legenda! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Veselamasina 137 Napisano Jul 17, 2018 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Trenutno Nemam Prijavi odgovor kao problematičan Prelepo i isto tako zalosno kako nestajemo kao nacija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...