Nemanja88 468 Napisano April 25, 2008 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Chicago, IL / Bor, SRB Motocikl: 04 Yamaha R1, 15 Kawasaki ZX-14R 30th Anniversary LE, 01 Ducati Monster S4, 21 Vespa Primavera 150 Sean Wotherspoon, 16 Aprilia Dorsoduro 750, 01 Suzuki Hayabusa, 14 Harley-Davidson Road King FLHR, 94 Suzuki RM250 Prijavi odgovor kao problematičan Honda XRV650 Africa Twin BMW R1200GS Adv. KTM 990 Adventure Honda CBR600F3 Bimota DB5 Bimota Dieci Yamaha YZF600R Thundercat Suzuki GSX-R - SVAKI Kawa ZX-10R Honda VF500F Honda VFR750 (800) Suzuki B-King Aprilia Shiver Beneli Cafe Racer Yamaha V-Max Honda Gold Wing Suzuki LS650 Savage Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djusi_998 456 Napisano April 25, 2008 Ducatista, 2912 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan Ako bi birao samo jedan ondak bi to bijo Ducati 916 kao original ili ako moze reinkarnacija onda 998 R. Ako treba da se ubaci jos po koji onda je na 2. mestu MV F4 Tambourini i na 3. 1098 R Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano April 25, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan mozda Aprilia RST 1000 Futura Nemoj bre mozda, lupam glavom vec mesec dana kako da napravim 3000e da dobacim za Apriliju. i ja bi jednu,,,al cekam 7 na lotou,,ili za par godina...neku skrsenu,,,,,,,,, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shampion 0 Napisano April 25, 2008 U prolazu, 1 post Lokacija: Kikinda Prijavi odgovor kao problematičan hmm...ima ih vise... Suzuki GSX600R k2 Kawasaki ER6-N Yamaha Fazer Yamaha R-6 i naravno R-1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mito_Maniac 80 Napisano April 25, 2008 Svrati ponekad, 497 postova Lokacija: OBRENOVAC Motocikl: Bez motora Prijavi odgovor kao problematičan Ducati 1098R GsxR k8 Ktm 990 super duke Ktm 525sx Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Scarface 0 Napisano April 25, 2008 Zainteresovan, 564 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Dakle... pa... zver... http://server6.theimagehosting.com/image.php?img=Ducati_1098R.jpg i jos 11110000000... drugih Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-Miki- 3 Napisano April 25, 2008 Svrati ponekad, 150 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Uh..tesko pitanje ne da ima brdo prelepih motora nego ... ali ae se izjasnimo za jedan R i to Ducati 999! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Cubric Napisano April 25, 2008 Prijavi odgovor kao problematičan Ehh... Meni bi lakse bilo da navedem one koji mi se ne svidjaju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
neshitza 0 Napisano April 25, 2008 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: Novi Beograd, blok 63 Prijavi odgovor kao problematičan Ehh... Meni bi lakse bilo da navedem one koji mi se ne svidjaju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladamir 9 Napisano April 25, 2008 Zainteresovan, 953 postova Lokacija: Bliski Istok Prijavi odgovor kao problematičan MvAgusta Senna Ducati desmosedici Yamaha yzfR1 P.S. Koliko god oni nekom ili meni izgledali lepo ili ruzno, zapravo stvarno nije bitno ili je najmanje bitno. Mali savet da bi se sacuvalo mentalno i duhovno zdravlje: NIKAD FORMA ISPRED SUSTINE ! Hvala na paznji i laku noc. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano April 25, 2008 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan jedino me moze neki dobar rucni rad impresionirati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano April 25, 2008 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan od kavasakija su mi svi modeli lepi naj istaknuti je od prvog do poslednjeg modela je Z1000 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4802 Napisano April 25, 2008 Ne silazi, 5562 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ako se ovde radi o najlepsem motoru kada, mislim da onda nije bitno toliko da li je udoban, da li moze da predje 100000km bez generalne, da li ga ja vozim ili ne, da li je to moja omiljena marka i slicno. Znaci najbitnije je da je lep. Da je bio jako lep kad se pojavio i da je ostao lep i dan danas, tj da ne zastareva u dizajnerskom smislu. Motor koji je vec dosta puta pobedjivao na slicnim konkursima, revolucionarnog dizajna, kultni motor- DUCATI 916 by Massimo Tamburini!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nemanjacar 1 Napisano April 25, 2008 U prolazu, 67 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan -Najlepsi R motor kawasaki zx9r -Najlepsi enduro motor honda varadero -Najlepsi naked motor honda hornet Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano April 25, 2008 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan Ima dosta motora zbog cije lepote mi zastaje dah , ali jedan je definitivno NAJ-NAJ-NAJ ... V-ROD Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veljabandit 1078 Napisano April 25, 2008 Zainteresovan, 749 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R nine T Rural GS Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bikus 17 Napisano April 25, 2008 Svrati ponekad, 372 postova Lokacija: BGD Motocikl: MTS 1200s DVT Prijavi odgovor kao problematičan bas sam hteo da kazem da mi je najlepsi VFR od veljebandita Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srkixt660 28 Napisano April 25, 2008 Zainteresovan, 651 postova Prijavi odgovor kao problematičan SM 610 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Mracni 196 Napisano April 25, 2008 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Niksic Motocikl: KTM 990 Adv, KTM 350 Freeride Prijavi odgovor kao problematičan Benelli TNT Cafe Racer takodje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
neshitza 0 Napisano April 25, 2008 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: Novi Beograd, blok 63 Prijavi odgovor kao problematičan Benelli TNT Cafe Racer je bash lep... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Velkro 0 Napisano April 26, 2008 U prolazu, 7 postova Lokacija: NIŠ Prijavi odgovor kao problematičan YAMAHA TDM 850 . . . UBEDLJIVO!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
steve_yam 18 Napisano April 26, 2008 Svrati ponekad, 115 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Dogodine opet... Prijavi odgovor kao problematičan MV Agusta Corse Yamaha YZF R1,R6 06-08 Honda CBR 1000 RR 06 Aprilia RSV Mille Factory Suzuki GSX-R 750 07 *da mi se ne ljuti Macky * Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Mracni 196 Napisano April 26, 2008 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Niksic Motocikl: KTM 990 Adv, KTM 350 Freeride Prijavi odgovor kao problematičan mada hornet mi je ostala ljubav na prvi pogled... ozbiljno se razmisljam da slececi motor bude bas on,jer cisto sumljam da cu imati para za tnt Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bata 11 Napisano April 26, 2008 U prolazu, 72 postova Lokacija: Vrbas Motocikl: Kawa ER-5, ZX6R Prijavi odgovor kao problematičan Suzuki GSX 750 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dager 5 Napisano April 26, 2008 Svrati ponekad, 206 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je bre mnogo gore nego izabrati izmedju plavuse i crnke ; : Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...