Djeneral 1437 Napisano Maj 4, 2018 Drug član, 1385 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FZS1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, FreeBird je napisao: Ja gledam GP na BTsport u...ove nase pametnjakovice ne mogu da svarim. Sent from my LEX626 using Tapatalk Žao bi mi bilo da plaćam 4 tisuće mesečno za taj SBB i da onda gledam preko neta strimove koji mi na 70mbs seckaju. To mi nikako nije jasno....kako mi na 70mbs strim secka?! Alo....70mbs Pa onda barem SK imam u HD-u a kažu, slika je bitnija od zvuka...tj od blebetanja. I nema seckanja...na 70mbs Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Momentum 1148 Napisano Maj 4, 2018 Rossista originale, 1063 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki ZX-9R C1 Prijavi odgovor kao problematičan @Djeneral secka ti zato sto sajt ne moze da isporuci pakete u kontinuitetu... Nema to veze sa tvojom brzinom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5351 Napisano Maj 4, 2018 Integrisan, 13042 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan 3 hours ago, Shortshifter said: Mogao bih se složiti sa tim, samo da održavaju bar nivo komentara. Deluje da iz nedelje u nedelju padaju. Hahahahahahaaaaa!!!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13987 Napisano Maj 4, 2018 Ne silazi, 6042 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pa nije iz nedelje u nedelju nego svake dve-tri nedelje odnosno samo kad rade Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Meda M 209 Napisano Maj 4, 2018 Svrati ponekad, 292 postova Lokacija: Beograd - Zemun Motocikl: Yamaha Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Pokrecem peticiju da se vrati Dzankic. Njega sam makar naucio da ignorisem, ova ubi sa frekvencijom 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-Viper- 547 Napisano Maj 4, 2018 Zainteresovan, 621 postova Lokacija: Kać Motocikl: Kawasaki ER-6n 2006g. Prijavi odgovor kao problematičan Srećom pa ne gledam više SK.Послато са MI MAX уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13987 Napisano Maj 4, 2018 Ne silazi, 6042 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ako neko ne zna ko ga nervira ceo dan evo slike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 6007 Napisano Maj 4, 2018 Drug član, 2777 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam mozda poremecen, ali ih slusam selektivno. Prodju kroz neki filter koji hvata samo tacne informacije i cinjenice. Toliko budem fokusiran na sliku da cak nekad ni ne znam da li komentarisu. Jedini deo gde meni zaista bas smetaju, jeste kad prevode izjave nakon trke i sa konferencije. Poludim kad upadnu glasniji od vozaca, pa ne mogu njih da cujem nego cujem lupetanje na srpskom....ali i tu uspem da fokusiram usi na ono sto zelim da cujem. Mozda zato sto sam muzicar pa sam naucio da izdvajam zvuk iz celine. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zer0 89 Napisano Maj 5, 2018 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: Zaklopača Motocikl: Aprilia RSV 1000 SP ´01 Prijavi odgovor kao problematičan Na total TV-u kada se izabere "slovenački" zvuk nema komentatora.... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŠećeR 14 Napisano Maj 5, 2018 U prolazu, 65 postova Motocikl: suzuki gsxr 1000 k8 Prijavi odgovor kao problematičan Jel moze neko ovom Dzankicu da kaze da prestane da jedee dok radi prenos i da prestane da mljacka.... imam osecaj da mu je mikrofon u ustima Послато са SM-N920C уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17614 Napisano Maj 5, 2018 Integrisan, 8355 postova Prijavi odgovor kao problematičan Treninzi, rezultati, predviđanja, abrovi, ovo-ono? Smorismo jbt sa komentatorima.. Ok, ne valjaju, sve su ovde poznavaoci koji se ređaju na sk komentatorima i tako dokazuju svoje poznavanje, toliko da mi trojac postaje simpatičniji od simpatičnog... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
3OPAH 1268 Napisano Maj 5, 2018 Drug član, 1151 postova Lokacija: Beograd, Čubura Motocikl: BMW F800GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan nekada je posebno za radijske spikere, bila obaveza prijema, po kriterijumu "boje glasa", ovi spikeri su blizi radio spikerima nego tv spikerima (bitan je sadrzaj onog sto govore, a ne njihov izgled), e sad voleo bi da cujem obrazlozenje onog ko je napravio ovakav izbor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17614 Napisano Maj 5, 2018 Integrisan, 8355 postova Prijavi odgovor kao problematičan Negde sam načuo da je situacija upravo obrnuta, tj. nije SK pravio izbor spikera. Mislim da su oni (Srđan?), preko svoje agencije, nosioci prava za GP i NFL i da kao takvi nastupaju prema SK. Ako je to tačno, na karaju krajeva (uz svo nerviranje) mogu samo da budem zahvalan što oba sporta koja obožavam gledam na lokalnoj televiziji i na maternjem jeziku. Ipak, prateći spikeri (pored Srđana) za NFL su uglavnom dobri i veoma dobri, za GP... eh, tako je kako je. Može i mora mnogo bolje. Al' da je nama malo pobegao fokus sa trka, pobegao je... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17614 Napisano Maj 5, 2018 Integrisan, 8355 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zanimljiv fp3. Maq i Cru odlicni krugovi, Lor najkonkurentniji dukati... Dovi, vin u q1. Ktm kilav... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Momentum 1148 Napisano Maj 5, 2018 Rossista originale, 1063 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki ZX-9R C1 Prijavi odgovor kao problematičan Zarko najbrza Yamaha... Izgleda da fabricki tim ima opasne probleme Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djeneral 1437 Napisano Maj 5, 2018 Drug član, 1385 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FZS1000 Prijavi odgovor kao problematičan pre 5 minuta, Momentum je napisao: Zarko najbrza Yamaha... Izgleda da fabricki tim ima opasne probleme Već duže vreme... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Maj 5, 2018 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, 3OPAH said: nekada je posebno za radijske spikere, bila obaveza prijema, po kriterijumu "boje glasa", ovi spikeri su blizi radio spikerima nego tv spikerima (bitan je sadrzaj onog sto govore, a ne njihov izgled), e sad voleo bi da cujem obrazlozenje onog ko je napravio ovakav izbor. Pa i onaj matori sa BT2 nema nikakav glas..jos kad kaze Petruci, ono da se proseres. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5351 Napisano Maj 5, 2018 Integrisan, 13042 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, hard_rock said: Pa i onaj matori sa BT2 nema nikakav glas..jos kad kaze Petruci, ono da se proseres. Ili Čečinelo Ali je drao Barry Sheena ma redovnij bazi, vozio TT kompetitivno, test vozač za više firmi... TAČNO zna šta priča. p. s. Sem kad gusla o ostrvskim talentima. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5351 Napisano Maj 5, 2018 Integrisan, 13042 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Djeneral said: Već duže vreme... Trebaju im Lorenzo i Pedrosa umesto ova dva luzera! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Maj 5, 2018 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan 6 minutes ago, to crank said: Ili Čečinelo Ali je drao Barry Sheena ma redovnij bazi, vozio TT kompetitivno, test vozač za više firmi... TAČNO zna šta priča. p. s. Sem kad gusla o ostrvskim talentima. Ne sumnjam da covek zna sta prica ali sto se tice glasa, mrsavo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5351 Napisano Maj 5, 2018 Integrisan, 13042 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan @Djeneral imaš PM Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13987 Napisano Maj 5, 2018 Ne silazi, 6042 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da li smo pored komentatorske kletve dobili i BJB kletvu ili kontra kletvu? Krene pljuvanje po 35 on odlepi Poslao sam poruku vozacima da pljujem po forumu za male pare Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rastkojokic 1685 Napisano Maj 5, 2018 Drug član, 2286 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW 1300 GS, Sherco SE 300 Factory Prijavi odgovor kao problematičan hahahaha... I ja sam isto pomislio za 35 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano Maj 5, 2018 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan Pored ove je i ovaj Erceg... pa... mhmm... ma serem, nije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17614 Napisano Maj 5, 2018 Integrisan, 8355 postova Prijavi odgovor kao problematičan 93 redovno, h h, pad, ajmo dalje... Redovan fp4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...