PsihoAktivTrip 0 Napisano Maj 2, 2018 U prolazu, 2 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Speedfight 2 Prijavi odgovor kao problematičan Imam speedfight 2 ii sve je odlicno bilo i stvarno je vukao kao lud ii juce dok sam se vracao kuci odjednom mi je izgubio gas i poceo da gubi vučnu snagu. Mislio sam da je svećica i kad sam zamenio opet se desavalao. Cak sam i karburator kompletno očistio i opet isti problem. Sumljam na rolnice ili karike ali nisam siguran ali bukvalno nema snage da krene e kad dam pun gas nekako trokira Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vaske4s 1778 Napisano Maj 2, 2018 Drug član, 836 postova Lokacija: Novi Beograd,Blok 63 Motocikl: Honda Hornet S,Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan Vozis ga na stazi? Sent from my Moto Z2 Play using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PsihoAktivTrip 0 Napisano Maj 2, 2018 U prolazu, 2 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Speedfight 2 Prijavi odgovor kao problematičan Ma vozim ga gde stignem al kazem juce mi je u sred voznje izgubio gas i ne mogu da nadjem u cemu je problem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6725 Napisano Maj 2, 2018 Ne silazi, 6570 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Mulo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vaske4s 1778 Napisano Maj 2, 2018 Drug član, 836 postova Lokacija: Novi Beograd,Blok 63 Motocikl: Honda Hornet S,Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan Ma vozim ga gde stignem al kazem juce mi je u sred voznje izgubio gas i ne mogu da nadjem u cemu je problemVise sam aludirao na to da si postavio temu u pogresan podforum...bolje bi odgovore dobio da je tema na pravom mestu...Sent from my Moto Z2 Play using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...