Dr@g@n 345 Napisano Maj 1, 2018 Svrati ponekad, 468 postova Lokacija: Selo Vrbovno Motocikl: BMW R 1150 GS (2003) Prijavi odgovor kao problematičan Malo pre pogledam u garazi nalepnicu na motoru, kad tamo 02.05.2018. Prvom mi nikako nije jasno odkud 02.05 kad je i prosle godine bio praznik i neradan dan ?? A drugo sto me zanima jeste do kada sad smemo da vozimo ?? Trebam sutra nesto do grada i odgovaralo bi mi da idem sa motorom. Znaci ako pise na nalepnici 02.05.2018 jel registracija vazi i za taj dan (do ponoci) ili ona vazi samo do 02.05.2018 ?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alex74 850 Napisano Maj 1, 2018 Ako nista ne ocekujes,nista te ne moze ni razocarati., 353 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pise ti u polisi osiguranja a mislim da bi trebalo da pise 02.05 do 23h i 59 minuta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaleKG 298 Napisano Maj 1, 2018 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Prosle godine pri registraciji automobila mi ukrali jedan dan... tek kuci ukapirah. Mozda su i tebi, pa otud 02.05 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Maj 1, 2018 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Regstracija ti važi do 02.05. u 23:59h. A polisa osiguranja ti važi do datuma i vremena koje piše na njoj... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14880 Napisano Maj 1, 2018 moto merkat °°, 4932 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Reg. ti vazi do datuma na nalepnici i prestaje vaznost u 23:59,moguce da na polisi pise 03.05 ali u tom slucaju stoji neko drugo vreme npr 10:00,to sto skinu jedan dan se desava u slucajevima kada je registracija istekla i tada je to drugo vreme napisano. Ako produzavas reg. pre isteka pise ti se datum kada istice reg. tako da se moze potrefiti praznik,nedelja ... kao nekom na diplomi recimo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
debeljan 822 Napisano Maj 4, 2018 Zainteresovan, 859 postova Lokacija: Negotin Motocikl: Honda XL1000 2004. Prijavi odgovor kao problematičan Juče registrovao Pan European 1100. Kažu da im nisu poslali program za mesecnu registraciju motora iz regionalnog bla-bla iz Bora. Registrovan celu godinu. E sad, da sam zadrt lik ( ko što nisam nažalost ) pada lepo tužim koga treba da tužim za nadoknadu štete od oko 7 meseci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...