donadog 21 Napisano April 26, 2018 Svrati ponekad, 88 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki KLE 500 2007, Motomorini X-CAPE 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, Ako je neko voljan i ima vremena i dovoljno iskustva mi pomogne pri odabiru motora. Razmatram par oglasa, pa mi treba misljenje nekog iskusnijeg, ko bi na osnovu slika i opisa mogao da mi kaze "Ovo ti je super, idi da ga vidis", "Ovo ti je ok, al ces morati da menjas ovo/ono, to ce te kosta otprilike toliko i toliko", "Ovaj je lud ako misli da ce dobiti ovoliko para za ovu krntiju", "Ovo je kradeno, jbt pa ovo je moj motor" Moze na PM. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano April 26, 2018 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Pa za takav pregled ti je najbolje sa mehanicarom da krenes. Ima ih par na forumu. Sednete u kola i polako. Naravno coveku platis njegovo vreme ukoliko ste se tako dogovorili. A ako hoces komentar na osnovu oglasa,onda polepi linkove ovde pa ce clanovi komentarisati. Generalno je kupovina polovnjaka macka u dzaku. Niko ne zeli da preuzme tu odgovornost i preporuci motor cijeg vlasnika ne poznaje licno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djo 85 Napisano April 26, 2018 Svrati ponekad, 119 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: xtx660,xjr 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Probaj da se držiš dva pravila:što mlađe to bolje i po mogućstvu da je motor kupljen ovde jer su iz uvoza prešli dva-tri puta više nego što piše na satu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markulja 386 Napisano Jun 1, 2018 Enduro, 569 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Husaberg TE250 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Okaci linkove ovde sta si gledao, pa cemo komentarisati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...