nikola_suzuki 0 Napisano April 24, 2018 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kupio sam sat guma Pirelli Diablo Rosso 3 zanima me vase misljenje kako se pokazale na drumu? Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof 620 Napisano April 24, 2018 drkadzija, 1226 postova Lokacija: novi sad Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza Prijavi odgovor kao problematičan Drugar iz Australije ih je montirao na VFR1200 i hvali ih za sve pare. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano April 24, 2018 Drug član, 3000 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Pa posto si ih vec kupio kasno je za pitanja, a rano za utiske koje ces nadam se podeliti sa nama... Svaka NOVA guma je dobra, samo su neke malo bolje.... srecno kolega!!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
СајберГастарбајтер 2716 Napisano April 24, 2018 .., 1740 postova Prijavi odgovor kao problematičan Generalno tehnologija pravljenja guma za motore je toliko napredovala, da skoro vise nema lose gume. Ima samo dobrih, odlicnih i fenomenalnih. Tu tvoju sam imao na Tuonu i spada po meni u odlicne. Bukvalno sam je ojeo do koske i nije me izdala ni na jednoj lakat krivini. Za suv je asfalt, jer je pre svega sportska guma, a na mokrom zavisi od tebe kako vozis. Naravno, pre svega kakav ti je "traction control" u desnom zglobu, kao i od broja konja na zadnjem tocku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6798 Napisano April 24, 2018 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan To za taj Suzuki što se nazire na slici? Ako dobro vidim na njemu su sad Metzeler Z6...iako kvalitetna ispada da baš i nije preterano sportska....za razliku od ovih što ćeš staviti. Spremi nove "sapunčiće" :). Sa ovime se lako spušta na koleno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikola_suzuki 0 Napisano April 24, 2018 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan Yamaha R6 2004 je moj motor na slici i za njega sam kupio nove gume . Dvoumio sam se izmedju Mezeler M7 RR i Pirelli Diablo Rosso 3 cena je bila ista i ipak sam se odlucio za Pirelli . Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...