SALE_CA 440 Napisano April 23, 2018 BJB Maxi Scooter Club, 380 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Vstrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem cizme iz naslova extra kvaliteta. Cizme su nosene pet puta ali meni su nazalost male. Cizme su kvalitetne i na sebi nemaju ostecenja. Vise detaljnih slika saljem na zahtev. Broj cizmi je 46. Cena je 8000 dinara, trenutnu cenu mozete naci na internetu. 0654033620 Sasa. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
orlovi 593 Napisano April 28, 2018 Stara Garda, 274 postova Motocikl: VARADERO 1000 PGM-FI Prijavi odgovor kao problematičan Zadnja cena je??? Pa da ih posaljes... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Momentum 1148 Napisano April 28, 2018 Rossista originale, 1063 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki ZX-9R C1 Prijavi odgovor kao problematičan Au druze 46 i malo ti? Koji broj nosis inace? :)) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SALE_CA 440 Napisano April 28, 2018 BJB Maxi Scooter Club, 380 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Vstrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Nisu mi male u smislu da me udaraju prsti, imam malo izbacen cukalj i to mi pravi problem. @orlovi Sutra mi dolazi jedan decko da proba cizme, u slucaju da ne odu javicuti se. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SALE_CA 440 Napisano April 29, 2018 BJB Maxi Scooter Club, 380 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Vstrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Prodato! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...