tommy.n 152 Napisano Maj 24, 2018 Svrati ponekad, 269 postova Motocikl: Syma Prijavi odgovor kao problematičan Ne pratim stalno forum ali kada mi na TT izašla ova tema, pročitao sam prvu trećinu i dovoljno se iznervirao da miljenicima auspuha bez prigušivača uputim sve ali baš baš sve najgore komplimente koje neću napisati ovde samo da se ne bih spustio na njihov nivo a on je dole u mulju.Ne mogu da zamislim da će a i sigurno neće, jedan dobar dečko ili devojka, obrazovani, fini koji zavole vetar da skinu prigušivač sa svojeg motora ili skutera. Ali ponavljače, sinove "uspešnih" roditelja bliskim vladajućim strankama ili samo frustriranim što nisu veći i nemaju veću mašinu.Ući u malu ulicu, pod prozore stotine ljudi a male dece koje spavaju. Neprocenjivo.Bolje upotrebite kalašnjikove, oni se ne čuju stalno nego samo kada vam zatreba da Vam neko ne ugrozi Vašu bezbednost. Tuđa naravno nije bitna.Isto mišljenje imam i za one koji stavljaju ksenone u farove bez prskalica i automatske nivelacije, samo ste Vi važni, samo Vi treba da vidite, one druge ko... Sent from my Redmi 5 Plus using Tapatalk 1 3 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Maj 24, 2018 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan pre 28 minuta, tommy.n je napisao: Ne pratim stalno forum ali kada mi na TT izašla ova tema, pročitao sam prvu trećinu i dovoljno se iznervirao da miljenicima auspuha bez prigušivača uputim sve ali baš baš sve najgore komplimente koje neću napisati ovde samo da se ne bih spustio na njihov nivo a on je dole u mulju. Ne mogu da zamislim da će a i sigurno neće, jedan dobar dečko ili devojka, obrazovani, fini koji zavole vetar da skinu prigušivač sa svojeg motora ili skutera. Ali ponavljače, sinove "uspešnih" roditelja bliskim vladajućim strankama ili samo frustriranim što nisu veći i nemaju veću mašinu. Ući u malu ulicu, pod prozore stotine ljudi a male dece koje spavaju. Neprocenjivo. Bolje upotrebite kalašnjikove, oni se ne čuju stalno nego samo kada vam zatreba da Vam neko ne ugrozi Vašu bezbednost. Tuđa naravno nije bitna. Isto mišljenje imam i za one koji stavljaju ksenone u farove bez prskalica i automatske nivelacije, samo ste Vi važni, samo Vi treba da vidite, one druge ko... Sent from my Redmi 5 Plus using Tapatalk Ne razumem čemu taj toliki revolt prema nečemu... Nisam pristalica turiranja i pucanja bez db killer-a, ali svakako da volim da se izduv malo jače čuje. To što ti spominješ usku ulicu sa malom decom, tu svaka normalna osoba neće razvlačiti motor. Ako je neko budala, on će biti budala i sa i bez db killer-a na motoru. Nije mali broj slučajeva gde mi je upravo malo bučniji top spasao glavu da me slepci u autima ne iseku u traci. U svemu (pa i u ovoj temi) treba biti umeren, pa tako smatram da nije loše da se top malko jače čuje. Svakako, za dežurne dušebrižnike, zakon će odrediti obavezno kontrolisanje glasnoće izduva na tehničkom pregledu, pa nijedan aftermarket top neće moći da bude bez db killer-a. Samo je pitanje vremena kada će se naša vredna policija setiti da naplaćuje kazne za bučne izduve, sve sa ciljem i ubeđivanjem naroda kako je to za naše dobro... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Maj 24, 2018 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Najbolji zvuk ima moj komsija sa s1000rr HP4, koji mu je povadio i dusu, malo preglasno mozda ali kao formula 1, jos puca , urlice...brutala. Ipak i dalje najbolji zvuk zxr250r... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11583 Napisano Maj 24, 2018 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Hit su mi ljudi koji večito brinu o miru u svetu 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SlobodanR1 3132 Napisano Maj 24, 2018 Drug član, 1066 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: YZF R1 Prijavi odgovor kao problematičan @hard_rock Ovde i ima šta da se čuje, i koliko god glasno nekako je svedeno u jedan ton..Kod skutera je obično tandrkanje i pucanje.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Maj 24, 2018 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Ne razumem čemu taj toliki revolt prema nečemu... Nisam pristalica turiranja i pucanja bez db killer-a, ali svakako da volim da se izduv malo jače čuje. To što ti spominješ usku ulicu sa malom decom, tu svaka normalna osoba neće razvlačiti motor. Ako je neko budala, on će biti budala i sa i bez db killer-a na motoru. Nije mali broj slučajeva gde mi je upravo malo bučniji top spasao glavu da me slepci u autima ne iseku u traci. U svemu (pa i u ovoj temi) treba biti umeren, pa tako smatram da nije loše da se top malko jače čuje. Svakako, za dežurne dušebrižnike, zakon će odrediti obavezno kontrolisanje glasnoće izduva na tehničkom pregledu, pa nijedan aftermarket top neće moći da bude bez db killer-a. Samo je pitanje vremena kada će se naša vredna policija setiti da naplaćuje kazne za bučne izduve, sve sa ciljem i ubeđivanjem naroda kako je to za naše dobro... Treba doživeti da ti se dete prestraši od nekog takvog zaljubljenika u izduvne bez db kilera. Onda ti bude jasno da je to sasvim bespotrebno vaditi. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Maj 24, 2018 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan pre 6 minuta, Savan je napisao: Treba doživeti da ti se dete prestraši od nekog takvog zaljubljenika u izduvne bez db kilera. Onda ti bude jasno da je to sasvim bespotrebno vaditi. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Obzirom da imam (i imao sam) motor sa otvorenim topom, a plus toga stalno su mi u garaži motori od drugara (svi sa otvorenim topovima) oko kojih svaki dan nešto čačkamo, moji malci slušaju grmljavinu svaki dan... Ne plaše se zvuka iz mašine, barem ne tako lako... Ali razumem tvoju poentu, i tu si u pravu. Zato i kažem da treba biti umeren... Ne praviti od motora bljuvač vatre i pokretni cirkus i svi zadovoljni... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Maj 24, 2018 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Sa umerenim je lako. Ali oni (pretežno) ne vade db kilere ili dobro obraćaju pažnju da ne smetaju (sto je dosta teško izvodljivo) ali time se gubi i smisao vadjenja (da oprostis na izrazu) Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
filipfg 844 Napisano Maj 24, 2018 Zainteresovan, 775 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Bandit 1250S Prijavi odgovor kao problematičan Neko rece da je sirena efikasna, prosecan vozac u toku jedne voznje od 30-45 po Beogradu, svirne mu se 10 puta i jos ko zna koliko puta cije sirenu, tako da mislim da se na na to oguglalo odavno. Evo primera sta znaci dobar izduv 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazni 2 Napisano Maj 25, 2018 U prolazu, 17 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio Beverly 300 Prijavi odgovor kao problematičan @tommy.n Ко о чему ... баба о колачима :). Срдачан поздрав Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zucchero 0 Napisano Februar 10, 2019 U prolazu, 8 postova Prijavi odgovor kao problematičan Akrapovič auspuh, za mene licno najveca glupost, zamijenit fabricki auspuh koji mu lezi perfektno, stavit ono ruglo od auspuha, neshvatljivo. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko Mk4 271 Napisano Februar 10, 2019 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: Sopot Motocikl: Honda SW 600 Prijavi odgovor kao problematičan Kolega mislim da si nesto pomesao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zucchero 0 Napisano Februar 11, 2019 U prolazu, 8 postova Prijavi odgovor kao problematičan Samo kazem da je ovaj ruglo naspram fabrickog auspuha. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zucchero 0 Napisano Februar 11, 2019 U prolazu, 8 postova Prijavi odgovor kao problematičan pre 22 minuta, Zucchero je napisao: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nightrider Z 471 Napisano Februar 11, 2019 Svrati ponekad, 469 postova Motocikl: ZRX 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Majstore, nije sve u lepoti, a i ta lepota nije u svakom oku ista. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zucchero 0 Napisano Februar 11, 2019 U prolazu, 8 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Zucchero je napisao: Nije to čovjek, pa da kazemo nije sve u ljepoti, to je motor, logicno da ga uzimas sto je lijep i po mogucnoscu da je sto kvalitetniji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nightrider Z 471 Napisano Februar 11, 2019 Svrati ponekad, 469 postova Motocikl: ZRX 1100 Prijavi odgovor kao problematičan U tome i jeste stvar. U kvalitetu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zucchero 0 Napisano Februar 11, 2019 U prolazu, 8 postova Prijavi odgovor kao problematičan To ti je kao i kod čipovanja auta npr. sa 130ks na 170ks, fabrika bi isto to uradila da je pametno, tako je to i kod motora. Ono sto je fabrika odredila, to ne treba mijenjat. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nightrider Z 471 Napisano Februar 11, 2019 Svrati ponekad, 469 postova Motocikl: ZRX 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na savetu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko Mk4 271 Napisano Februar 11, 2019 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: Sopot Motocikl: Honda SW 600 Prijavi odgovor kao problematičan pre 47 minuta, Zucchero je napisao: To ti je kao i kod čipovanja auta npr. sa 130ks na 170ks, fabrika bi isto to uradila da je pametno, tako je to i kod motora. Ono sto je fabrika odredila, to ne treba mijenjat. A kada ga kupis sa fabrickim Akrapom? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11583 Napisano Februar 11, 2019 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan ...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...