Markone88 4763 Napisano April 17, 2018 Drug član, 1548 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav kolege, ako neko ima da proda nosac za kofer, zajedno sa plocom i koferom, a moze i bilo sta od ovoga, neka mi pise na PP, pozeljna kombinacija boja je crna/crvena Hvala Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1610 Napisano April 18, 2018 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Ja pravim nosace kofera i ostalu moto bravariju.Tako da ti samo fali jos kofer i ploca.Pozdrav Seba. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stilgar 1261 Napisano April 20, 2018 Drug član, 828 postova Lokacija: Beograd Motocikl: motora bez trenutno Prijavi odgovor kao problematičan kad nabavis nosac ja imam plocu i kofer Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
duledjo 154 Napisano April 20, 2018 duledjo, 438 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW F650GS, Hyosung gt250 honda cm 125t kawasaki z500 Prijavi odgovor kao problematičan Imam I ja kofer sa givi plocom oko 46 do 50lit u medaku sam pa ako prolazis svrati da pogledas a imam I gsx 600f sa nosacem za kofer pa da ga mozda iskopiras Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4763 Napisano Maj 7, 2018 Drug član, 1548 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan hvala vam ljudi na pomoci, na kraju sam kupio u moto landu, kapa nosac i kofer i plocu, sve zajedno 21000, platio karticom na odlozeno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...