SlobodanR1 3096 Napisano April 16, 2018 Drug član, 1060 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: YZF R1 Prijavi odgovor kao problematičan Auf kako je doobar Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GCB 42 Napisano April 16, 2018 Svrati ponekad, 122 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z 1000 sx Prijavi odgovor kao problematičan Crvena na radost , predivan motor! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wiggin 940 Napisano April 16, 2018 Zainteresovan, 595 postova Lokacija: Beograd/Zug Motocikl: Stokke Prijavi odgovor kao problematičan Lepota...U zdravlju da te nosi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 11456 Napisano April 17, 2018 Drug član, 1283 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan Uh al je lep,cestitam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRCHA 79 Napisano April 23, 2018 Svrati ponekad, 110 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan Nek je sa srecom.... Motor je kao lutka lep.Svaka cast!PozdravSent from my STF-L09 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćale 3092 Napisano April 24, 2018 Samo nek je neki cirkus, 791 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: BMW R1250RS Triple Black Prijavi odgovor kao problematičan Bilo malo fotografisanja pre i posle kupanja ... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4464 Napisano April 25, 2018 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan ćale cestitam na odabiru, dukac za 10. sada pici kilometražu i uživaj. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano April 25, 2018 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Lep motor, jos lepsa Slovenija (ako se ne varam) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćale 3092 Napisano Maj 1, 2018 Samo nek je neki cirkus, 791 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: BMW R1250RS Triple Black Prijavi odgovor kao problematičan Jadranska magistrala, danas. Vreme super. Ne prevruće, nikako hladno. Taman. Nešto manje od 500 km. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6672 Napisano Maj 1, 2018 Ne silazi, 6551 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Boga mi dobra ova crvena kosačica :). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jupiter 3259 Napisano Maj 1, 2018 Drug član, 1007 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Bas lep motor. Prilicno jednostavnog dizajna, a zverka prava. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćale 3092 Napisano Maj 2, 2018 Samo nek je neki cirkus, 791 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: BMW R1250RS Triple Black Prijavi odgovor kao problematičan Reci Italianu da mu je dizajn jednostavan ako smeš, a lik napravio motor bez ijednog vidnog šarafa na plastici. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jupiter 3259 Napisano Maj 2, 2018 Drug član, 1007 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pa to! Toliko je jednostavan da mu se ni srafcici ne vide. Ali elegancije i stila mu ne manjka. Znaci zelene pantalone na ivicu, bela kosulja sa plavim tufnama i leptir masna. Crvena, u boji motora. Cipele i kais skupi, braon boje. I trk na rivu na kafu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćale 3092 Napisano Maj 2, 2018 Samo nek je neki cirkus, 791 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: BMW R1250RS Triple Black Prijavi odgovor kao problematičan Ja ljubim samo jednu. Sem na slavama. Tamo se uvale i brkate tetke, komšinice i ostalo. A za te je dosta i apeenac. Ma šta apeenac. I bicikla. Rđava. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Maj 2, 2018 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Prelep motor, stvarno su Italijani majstori za dizajn ! U sreci, zdravlju i veselju da ga vozis ! Da ne zaboravim: kolega "nick-mik" je napravio platformu za torbu pozadi iznad zadnjeg sedista. ovde se na devetoj slici odozdo na sestoj strani bas lepo vidi kako je na resio problem na GSXR1000 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rik 190 Napisano Maj 2, 2018 Svrati ponekad, 229 postova Lokacija: Grocka Motocikl: Yamaha XJ900S Diverzija Prijavi odgovor kao problematičan Piši neke utiske o Dukcu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćale 3092 Napisano Maj 2, 2018 Samo nek je neki cirkus, 791 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: BMW R1250RS Triple Black Prijavi odgovor kao problematičan pre 49 minuta, Rik je napisao: Piši neke utiske o Dukcu Pa, juče sam imao kondicijski trening za moju SFRJ turu, koja je sve bliže i bliže. Opalio nešto manje od 500km po jadranskoj magistrali. Motor ide ko Sveti Ilija. Quickshifter, još posebno na gore, mi je baš extra. Možda zbog navike na dole još uvek većinom šaltujem sa kvačilom, al i to će valjda doći na svoje mesto. Kočenje nema greške. Udobnost mu je jača strana, bar kad ga upoređujem sa bivšom. Dupe počelo da trni tek pred sam kraj dana. Pri bržoj, recimo malko agresivnijoj vožnji, nešto malo trnula mi i desna šaka ali ništa kritično, kao recimo kod rasnih sportaka. Potrošnja kod takve vožnje mu je između 6 i 7 litara. U krivinama je precizan. Pri maksimalnim brzinama (testirano na autoputu) motor je bio sasvim miran. "Sakrio" sam se pod vetrobran i osećao se skroz pomireno. Vetrobran ima dve pozicije. U povišenoj nisam primetio neke extra prednosti kod turing vožnje. A kod brze na autoputu ne sećam se da bi svesno testirao pa sad teško komentarišem. Sad pred put nešto razmišljam, da bi promenio gume. Tvornički su mu gore Pirelli Diablo Rosso III. Kontam staviti novu variantu Michelin Pilot Road 5. Imao sam na prošlom i trojku i četvorku i bio sam extra zadovoljan. Još posebno sa kilometražom. Videćemo. A najneobičnije kod svega mi je neki novi momenat, na koji nikako nisam navikao, da taj Duce očito ima ono nešto, zbog čega su prolaznici (dok je bio parkiran recimo pred restoranom ili kafićem) postajali za momenat, čak opalili po fotografiju i glasno komentarisali u pozitivnom smislu. Možda zbog toga što ih nema mnogo ili što je BAŠ crven ili šta ja znam, ali je baš bilo interesantno. Čak je jedan momak sa extra lepog i atraktivnog suzukija komentarisao "Eee, ducati je ducati". Šta bi tek bilo da vozim egzotiku kao npr V4 . Uglavnom emocije su još uvek tu, i kao što izgleda, potrajaće, ako Bog da. Možda sam šta zaboravio. Ako koga šta zanima, pitajte Sa srećom Ćale 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-Viper- 547 Napisano Maj 2, 2018 Zainteresovan, 621 postova Lokacija: Kać Motocikl: Kawasaki ER-6n 2006g. Prijavi odgovor kao problematičan Odlican Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćale 3092 Napisano Maj 2, 2018 Samo nek je neki cirkus, 791 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: BMW R1250RS Triple Black Prijavi odgovor kao problematičan Ah, da. Još nešto oko Ohlinsa. Kad sam ga preuzeo bio je namešten na nešto mekše. Kroz poznate grbave puteve išao je kao mleko. Ipak sam ga namestio na nešto malo tvrđe zbog malo aktivnije vožnje, npr po jadranki. Verovatno bi trebao probati više varianti od soft do hard al to ćemo drugi put. Sigurno će se to još extra osetiti kad mi se pridruži i najdraža. Al nisam još imao vremena skinuti onu plastiku sa sica. Al napredujem. Nogari su već montirani Malo po malo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Caffetin 48 Napisano Maj 3, 2018 U prolazu, 7 postova Lokacija: Austrija Motocikl: Ducati Diavel Prijavi odgovor kao problematičan Predivna mašina.Čestitam . Podseti me naslov tvog posta sta mi je drugar koji je strastveni bajker i inace BMW zaljubljenik ( jase R1000rr) rekao kada sam kupio Diavela. A rece mi "Plakaćes ti za Japancem" . Nakon dve nedelje mi crko mi MAP sensor. Baksuz jedan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rik 190 Napisano Maj 3, 2018 Svrati ponekad, 229 postova Lokacija: Grocka Motocikl: Yamaha XJ900S Diverzija Prijavi odgovor kao problematičan Hvala za lep opis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćale 3092 Napisano Maj 25, 2018 Samo nek je neki cirkus, 791 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: BMW R1250RS Triple Black Prijavi odgovor kao problematičan On 2.5.2018. at 19:22, Ćale je napisao: Sad pred put nešto razmišljam, da bi promenio gume. Tvornički su mu gore Pirelli Diablo Rosso III. Kontam staviti novu variantu Michelin Pilot Road 5. Imao sam na prošlom i trojku i četvorku i bio sam extra zadovoljan. Još posebno sa kilometražom. Videćemo. Kad sam se vratio s mog SFRJ puta, gume su svoje već bile odradile. Na kliskom drumu i recimo kod drskog šaltovanja pred krivinom iz treće u drugu, gume su već dobro driftovale, a to mi nije baš ulevalo poverenja, tako da je prva stvar posle puta bila baš zamena guma. Stavio sam Michelin Road 5. Nisam imao baš neke prilike mnogo da je istestiram, tako da više o tom po tom. Moja očekivanja su dosta korektna kilometraža i gledajući profil guma, dobro ponašanje u mokrom. Podeliću s vama čim bude prvih ozbiljnih utisaka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćale 3092 Napisano Maj 25, 2018 Samo nek je neki cirkus, 791 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: BMW R1250RS Triple Black Prijavi odgovor kao problematičan Ah, da. Jer kod majstora nisu imali prave dizalice/nosača za motor, dizali su ga gurtnama. Najpre prednji preko kormana i onda još zadnji sa gurtnom preko nogara za putnicu. A da bi skinuli zadnju gumu, morali su da skidaju i Akrapa. Nije mnogo posla al nije ni malo. Uglavnom, sredili su dobro. Nadam se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Maj 25, 2018 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Zato sto je most sa jedne strane samo pa gumi skida u stranu umesto unazad. I mene je ista stvar zezala ali sam je ipak uspeo izvuci nekako bez da skidam auspuh. Samo sam popustio konzolu koja ga je držala. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćale 3092 Napisano Jun 5, 2018 Samo nek je neki cirkus, 791 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: BMW R1250RS Triple Black Prijavi odgovor kao problematičan Kod ovog skidanje auspuha je jedina opcija. Nema alternative. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...