GuMi5 3108 Napisano Februar 2, 2020 Јахач змајева, 1537 postova Prijavi odgovor kao problematičan Profesionalno ga pridrvim, rekao bih prizemljim ali ako ga roknem u drvo onda je to pridrvljavanje zar ne? Šalu na stranu, nije mi se nikada desilo da ne mogu da ga vratim sebi uz malo borbe... Jednom sam ga poletio na vjetru od 35-40km/h... svjesno... bilo je smješno gledati kako ga vjetar mlati, ali nisam popustio dok nisam ufotkao šta sam želio i vrnuo ga sebi... Nekih težih situacija nisam imao... P.S. krošnje su spas, ako ne možeš sebi samo najbliža krošnja... Najčešće treba malo penjanja ali posledice su zanemarive ili nikakve. 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 8423 Napisano Februar 2, 2020 Drug član, 1865 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Desilo mi se jednom u Budimpesti, podigao sam ga iz podnozja tvrdjave, i kako je izasao iz zaklonjenog dela, gore je duvao vetar.. Zavrsio je u drvetu, bez ostecenja, a ja u razgovoru sa zandarmima.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuMi5 3108 Napisano Februar 2, 2020 Јахач змајева, 1537 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kod njih nije zabranjeno ali mora da imaš osiguranje iznad 250 grama ako sam nekada dobro čuo od nekoga... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 8423 Napisano Februar 2, 2020 Drug član, 1865 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, GuMi5 je napisao: Kod njih nije zabranjeno ali mora da imaš osiguranje iznad 250 grama ako sam nekada dobro čuo od nekoga... Zabraljeno jeste jer je na tvrdjavi rezidencija Mr. Orbana.. Iako sam pre mog leta video neke da su leteli, meni je nadrndana pandurka napravila ozbiljan problem. Spasao me mladi policajac, nakon sto je video da sam usao u ozbiljnu svadju sa tom lujkom, jer nije htela da okrene par stranica pasosa, vec je htela da me privodi, pa posle da proverava.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 8423 Napisano Februar 2, 2020 Drug član, 1865 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan dji_1.mp4 - Google Drive DRIVE.GOOGLE.COM Snimak pada i snimak skidanja, još mi je i telefon poljubio patos.. skidanje.mp4 - Google Drive DRIVE.GOOGLE.COM Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
e-mayl 1783 Napisano Februar 12, 2020 abc, 894 postova Lokacija: Pula Motocikl: BMW GS 1250 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5553 Napisano Februar 15, 2020 Drug član, 1391 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4718 Napisano Februar 15, 2020 BJB Maxi Scooter Club, 6000 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Rezirana budalastina. Taj dron se cuje na 100 metara i dalje tako da efekat izenadjenja ne postoji, dzaba avet na njemu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuMi5 3108 Napisano Februar 15, 2020 Јахач змајева, 1537 postova Prijavi odgovor kao problematičan Joooj stare 450-ke koje su letile na 8/10 inča sa 45° napadnim uglom propelera su zvučale kao borbeni avioni... što kaže koleZa, čuo si ga vječnost prije nego ga vidiš... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 4839 Napisano Februar 15, 2020 Drug član, 1872 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan To je i fazon, čuješ nešto i nemaš pojma šta je, kad ono - karakondžula Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lošmi_WayOfLife 169 Napisano Mart 9, 2020 JEDAN ŽIVOT - DVA TOČKA - BEZBROJ SITUACIJA, 130 postova Lokacija: Beograd-Kula Motocikl: Honda - VFR 800 V-tec Prijavi odgovor kao problematičan Osvanula je i grupa na fejsu, sve je vise dronova na nebu Srbije! https://www.facebook.com/groups/206705640417718/ 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuMi5 3108 Napisano Mart 10, 2020 Јахач змајева, 1537 postova Prijavi odgovor kao problematičan Beslilotne letjelice, nikada čuo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4718 Napisano Mart 10, 2020 BJB Maxi Scooter Club, 6000 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Sta ti je kad se zuri... Brzo - kuso Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5553 Napisano Mart 21, 2020 Drug član, 1391 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan Danas konačno uhvatih vremena da isteram i motor i dron. Evo rezultata. Al' sam se malo iscimao od vetra (tek dve rate minija otplatio). Nije bio jak, al' čim vidim da on ne leti lepo i malo se klati odmah ga vratim. Kakva su vam iskustva sa Mavic Mini-jem pri nekom slabijem vetru? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 2596 Napisano Mart 21, 2020 Drug član, 1290 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan Sa slabijim nema problema, ali je pravo pitanje šta je tačno "slabiji vetar". Meni se jednom prilikom desilo na Staroj planini da sam ga jedva vratio do sebe. Ne znam koliko je vetar bio jak tada, jer sam se prilično uspaničio, i onda nisam uspeo ništa da ispratim dok sam pokušavao da vratim nazad, ali sam definitivno imao ono upozorenje za jak vetar. Vetar ga je nosio od mene, iako sam ja sve vreme pokušavao da ga vratim ka sebi. Eventualno je vetar popustio i uspeo sam da ga vratim i prizemljim kako treba. Pogledaću baš podatke o tom letu, pa možda mogu da dam neku konkretnu brojku. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5553 Napisano Mart 21, 2020 Drug član, 1391 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan pre 21 minuta, vasa.93 je napisao: Sa slabijim nema problema, ali je pravo pitanje šta je tačno "slabiji vetar". Meni se jednom prilikom desilo na Staroj planini da sam ga jedva vratio do sebe. Ne znam koliko je vetar bio jak tada, jer sam se prilično uspaničio, i onda nisam uspeo ništa da ispratim dok sam pokušavao da vratim nazad, ali sam definitivno imao ono upozorenje za jak vetar. Vetar ga je nosio od mene, iako sam ja sve vreme pokušavao da ga vratim ka sebi. Eventualno je vetar popustio i uspeo sam da ga vratim i prizemljim kako treba. Pogledaću baš podatke o tom letu, pa možda mogu da dam neku konkretnu brojku. Pa toliko je jak da mi nije ništa izbacivalo, nikakvo upozorenje. Al' opet kad ga pustim dok leti u mestu on "zaigra". Problem je jer je duvao na mahove, nema ga, pa dune. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 946 Napisano Mart 25, 2020 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Usled ove blokade i sedenja kuci, ostaje nam samo par sati vremena dnevno. Tako smo devojka i ja otisli sad u subotu malo do Fruske Gore, da vidimo sta tamo ima novo (jer nisam bio skoro) pa sam poneo i dron malo da se snima i iz vazduha. Mora se vezbati. Obisli i snimili par nekih lokacija, koje smo stavili i u nas mali Amaterski Vlog. Cisto za nasu uspomenu. P.S. Stalno me "cacka" taj Mavic mini. Moracu ga uskoro kupiti kad prodje ovo sve. Razlozi: Duze trajanje baterije i Bolji kvalitet snimka. Ali mog zelenog Sparkija ostavljam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stikis 744 Napisano Mart 25, 2020 Svrati ponekad, 286 postova Prijavi odgovor kao problematičan On 3/21/2020 at 4:53 PM, Marko05 said: Danas konačno uhvatih vremena da isteram i motor i dron. Evo rezultata. Al' sam se malo iscimao od vetra (tek dve rate minija otplatio). Nije bio jak, al' čim vidim da on ne leti lepo i malo se klati odmah ga vratim. Kakva su vam iskustva sa Mavic Mini-jem pri nekom slabijem vetru? Ribnickooooo jezero! Mogao si i do Tornika da ga opicis, pa da snimis/slikas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5553 Napisano Mart 25, 2020 Drug član, 1391 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, stikis je napisao: Ribnickooooo jezero! Mogao si i do Tornika da ga opicis, pa da snimis/slikas Da, da. Ma hteo sam, al' vetar zezao. Nisam ni imao mnogo vremena. Samo da ovo malo prodje pa će biti snimaka. Gore izletim za pola sata. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stikis 744 Napisano Mart 25, 2020 Svrati ponekad, 286 postova Prijavi odgovor kao problematičan Eeeee koliko sam ga puta samo popeo sa dva tocka ali na sopstvteni pogon Ali mislim da ce od gore sa dronom biti mnogo lepo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lošmi_WayOfLife 169 Napisano April 5, 2020 JEDAN ŽIVOT - DVA TOČKA - BEZBROJ SITUACIJA, 130 postova Lokacija: Beograd-Kula Motocikl: Honda - VFR 800 V-tec Prijavi odgovor kao problematičan Evo jos jednog snimka, ubijanje dosade u ove karantinske dane.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunac72 1452 Napisano April 5, 2020 munZe konZa, 765 postova Lokacija: Zemun Motocikl: R1200GS adventure Prijavi odgovor kao problematičan Kolege treba mi savet u vezi izbora drona. Dji spark ili dji mavic mini? Voleo bi da mi odgovori neko ko je imao prilike da upravlja sa oba. Pozdrav Ostanite kuci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lošmi_WayOfLife 169 Napisano April 5, 2020 JEDAN ŽIVOT - DVA TOČKA - BEZBROJ SITUACIJA, 130 postova Lokacija: Beograd-Kula Motocikl: Honda - VFR 800 V-tec Prijavi odgovor kao problematičan @zemunac72 Deki, tesko pitanje.. oni koji imaju spark kunu se u njega, a takodje i druga ekipa (mavic mini) brani svoju letelicu.. iskreno moj glas za mavic mini.. a pre kupovine sam probao oba par puta.. I naravno samo fly more combo.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunac72 1452 Napisano April 5, 2020 munZe konZa, 765 postova Lokacija: Zemun Motocikl: R1200GS adventure Prijavi odgovor kao problematičan @Lošmi_WayOfLife Hvala druze,kupicu mini pa kako bude,naravno combo. Gledam polovne,gledam nove...99% cu uzeti nov. Svakako cu za godinu ili dve zeleti bolji i skuplji. Mada su ovi mali zgodni za motor. Da li ga je potrebno prijavljivati kad se ide preko granice? Hvala jos jednom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuMi5 3108 Napisano April 5, 2020 Јахач змајева, 1537 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih od ta dva kupio Mavic Air... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...