Marko05 5776 Napisano Jul 27, 2019 Drug član, 1423 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan Da l' se ovo isplati? Mislim da je ok ponuda? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 2658 Napisano Jul 27, 2019 Drug član, 1301 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan Pa ista je priča kao sa telefonima koji se uzimaju kod provajdera. Ovo je maltene kao kredit, na kraju te izađe malo više, ali u principu plaćaš pogodnost plaćanja na rate i to je to. Koliko vidim po oglasima je on sada nešto ispod 700€, što znači kod Vip-a te izađe oko 100€ više, što je po 500 dinara mesečno. To deluje pristupačno zaista. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5776 Napisano Jul 27, 2019 Drug član, 1423 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan pre 8 minuta, vasa.93 je napisao: Pa ista je priča kao sa telefonima koji se uzimaju kod provajdera. Ovo je maltene kao kredit, na kraju te izađe malo više, ali u principu plaćaš pogodnost plaćanja na rate i to je to. Koliko vidim po oglasima je on sada nešto ispod 700€, što znači kod Vip-a te izađe oko 100€ više, što je po 500 dinara mesečno. To deluje pristupačno zaista. Upravo o tome i razmišlja. Ukupno izadje oko 96000, a po netu je oko 700-800e. Što je smešna razlika, obzirom da ide na 24 rate. Ozbiljno razmišljam da se uvalim u bankrot i da ga uzmem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perlx 562 Napisano Jul 27, 2019 festina lente, 754 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XRV Prijavi odgovor kao problematičan @Parlich lepo i slikovito objasnio Yi kamere su imale odlican snimak obzirom na cenu ali ne znam ni jednu koja je u eksploataciji nadzivela gopro. Steta sto su ukinuli Session seriju, valjda ce je vaskrsnuti u nekom trenutku. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 2658 Napisano Jul 27, 2019 Drug član, 1301 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan @Marko05, pa i mene si uvalio u isti problem... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuMi5 3108 Napisano Jul 27, 2019 Јахач змајева, 1537 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dajte da vam ja uvaljam svoj Air... (combo) Meni se kupuje Mavic2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 2658 Napisano Jul 27, 2019 Drug član, 1301 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan Daj ponudu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuMi5 3108 Napisano Jul 27, 2019 Јахач змајева, 1537 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dron, punjač za 4 baterije, 3 idu sa njim, daljinac ispravan, dron u maloj kutijici, PRO grade ND filteri, torba za nošenje, nosač za telefon ili tablet za daljinac... Bla bla bla bla bla... Moj je najbolji. Ako kupite moj ima da vam djeca budu milioneri, da smršate, nestanu vam mitiseri na nosu, nemate visok pritisak ni holesterol. Cijena za sve, sitnica... Pišite PP da se dogovaramo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Jul 28, 2019 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Eо ја дајем стоју одма Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuMi5 3108 Napisano Jul 28, 2019 Јахач змајева, 1537 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ubaci i Ćanu za djeda, Daru Bubamaru za ćaću i Maju Berović meni i imamo dogovor... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 2658 Napisano Jul 29, 2019 Drug član, 1301 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan Gledam sada, u Gigatronu čak ispadne malo jeftinije nego u Vip-u. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5776 Napisano Jul 29, 2019 Drug član, 1423 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan pre 42 minuta, vasa.93 je napisao: Gledam sada, u Gigatronu čak ispadne malo jeftinije nego u Vip-u. Nisam gledao. Kakva je priča? Koliko je, koliko rata? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Jul 29, 2019 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Ubaci i Ćanu za djeda, Daru Bubamaru za ćaću i Maju Berović meni i imamo dogovor... Хмм, добра фора. Али нисам написао великим словом Шала наравно, срећна продаја. Мени још увек недостижна играчка, иако веома веома занимљива Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Velimlje2 707 Napisano Jul 31, 2019 Drug član, 1461 postova Motocikl: 2017 BMW R1200GS Exclusive Prijavi odgovor kao problematičan Ima li neko kakva iskustva sa ovim dronom ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Velimlje2 707 Napisano Avgust 6, 2019 Drug član, 1461 postova Motocikl: 2017 BMW R1200GS Exclusive Prijavi odgovor kao problematičan iako ga niko nema , moze li neko ko se razume da kaze dali to valja za te pare ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 5141 Napisano Avgust 7, 2019 BJB Maxi Scooter Club, 6049 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Za tih 422 dolara ja bih pre vijao polovnog Sparka nego ove klonove. Cenim da je to kao i kod akcionih kamera. Nekima je ona Xiaomi odlicna u odnosu na GoPro zbog cene a drugima ipak "to nije to". Tako i ovde, zavisi u koju grupu se svrstavas. 1 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Velimlje2 707 Napisano Avgust 7, 2019 Drug član, 1461 postova Motocikl: 2017 BMW R1200GS Exclusive Prijavi odgovor kao problematičan Pre 8 sati, alexanto je napisao: Za tih 422 dolara ja bih pre vijao polovnog Sparka nego ove klonove. Cenim da je to kao i kod akcionih kamera. Nekima je ona Xiaomi odlicna u odnosu na GoPro zbog cene a drugima ipak "to nije to". Tako i ovde, zavisi u koju grupu se svrstavas. Hvala ti na odgovoru Spark ipak nije ni blizu ovome , ili ? meni se svida Mavic , a ovo je neka jeftinija zamena , ili gresim ? stoji da je original bolji , ali ... ni ovaj ne znam koliko bi koristio , a selfi dron me ne interesuje .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuMi5 3108 Napisano Avgust 8, 2019 Јахач змајева, 1537 postova Prijavi odgovor kao problematičan Spark bez daljinca i barem 3 baterije je neopotrebljiva stvar... E kada sve to kupiš, provališ da si za malo više para mogao da kupiš prvu generaciju Mavica ili Mavic Air... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobasuper9 2301 Napisano Avgust 8, 2019 Drug član, 1003 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan Spark bez daljinca i barem 3 baterije je neopotrebljiva stvar... E kada sve to kupiš, provališ da si za malo više para mogao da kupiš prvu generaciju Mavica ili Mavic Air... Upravo to. Sad vec za 800€ ima da se uzme mavic pro. Koji profesionalcima radi posao a kamoli amaterima. Послато са POCOPHONE F1 уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 5141 Napisano Avgust 16, 2019 BJB Maxi Scooter Club, 6049 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Ode ti sa 422usd na 800 eura... Ja sam pisao o polovnom a ipak neizdrndanom Sparku... Proletos je moj kolega prodao Sparka za 450 eura sa 3 baterije i kontrolerom i torbicom. Ko bombonica. (dron a ne kolega)... O tome govorim (pisem). Razlog prodaje - kupio je Air Combo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Velimlje2 707 Napisano Avgust 17, 2019 Drug član, 1461 postova Motocikl: 2017 BMW R1200GS Exclusive Prijavi odgovor kao problematičan @alexanto ali taj Spark nije sklopljiv , zar ne ? mnogo tezi za pakovanje na motor ..... ili ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 5141 Napisano Avgust 17, 2019 BJB Maxi Scooter Club, 6049 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Ma nije mu velika torbica. Malen je on... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobasuper9 2301 Napisano Septembar 22, 2019 Drug član, 1003 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan Drustvo,nisam siguran da li je ovde mesto ali nekako smo ista ciljna grupa pa kontam da ce samo drondzije zanimati zato cu u ovoj temi okaciti jedan video. Radi se o vlogerki koja je radila promo video Beograda,iskoristila je dosta mojih kadrova koje sam snimao dronom pa bacite oko... Cisto da podelim sa nekim mozda se jos nekom svidja moj rad Послато са POCOPHONE F1 уз помоћ Тапатока 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Septembar 23, 2019 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan PoljakinjaSent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobasuper9 2301 Napisano Septembar 23, 2019 Drug član, 1003 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan PoljakinjaSent from my POCOPHONE F1 using TapatalkNe razumem ama bas nista sta prica. Ne znam sto nije ubacila engleski titl. Sto mi kaze drugar,zamisli ako nas ocrnila tamo a ti joj jos dao snimke...Послато са POCOPHONE F1 уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...