hard_rock 7449 Napisano April 8, 2018 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Just now, brdy said: Mozemo da ga pricamo sta hocemo, ali da vozi muski vozi, sprdao se sa svima, svaki krug brzi za sekund, a drugo ko koga bese nogom sutnuo. Kao nekada svemocni i najbolji vozac F1,SCHUMAHER Tacno me podseti na to Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2003 Napisano April 8, 2018 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, hard_rock je napisao: Kakve sad Rosi ima veze sa obaranjem po stazi jebote??? Salis se? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brdy 2094 Napisano April 8, 2018 Ja sam FAP mašina, 755 postova Lokacija: Leskovac, Srbija Motocikl: apn 6 i Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Tri različita vozača su na pobedničkom postolju (Srđan Erceg, 2018) 3:Pobednici, melju dvesta na sat. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mare90 81 Napisano April 8, 2018 Svrati ponekad, 123 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Aprilia RS 250 mk1, Aprilia rs 250 mk2, Honda cbr600rr(2005) Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, hard_rock je napisao: Kakve sad Rosi ima veze sa obaranjem po stazi jebote??? Ja sam inace Rossijev fan ali stalno prave neka sranja, it's just to much. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano April 8, 2018 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan 1 minute ago, drs said: Tri različita vozača su na pobedničkom postolju (Srđan Erceg, 2018) Hahahahahhaha. E ali da znas ako si gledao BT2, ladno nisu znali sta oznacava zastava koja je aktuelna u toku trke!!!! Sad zamisli da Erceg nije znao kakvo bi pljuvanje bilo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5322 Napisano April 8, 2018 Integrisan, 13018 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan 1 minute ago, drs said: Tri različita vozača su na pobedničkom postolju (Srđan Erceg, 2018) Auu.. Nikad mi ne bi palo na pamet to da primetim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano April 8, 2018 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan 1 minute ago, lalajko said: Salis se? Mislim na ovu trku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3311 Napisano April 8, 2018 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5449 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan pre 3 minuta, rastkojokic je napisao: “Cal je ocekivao da ce biti prvi ili drugi” - evo sad cu se usrati!!! Zajebavaš ili? Ja sam upravo na drugo stavio njega a markeza na prvo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano April 8, 2018 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Just now, to crank said: Auu.. Nikad mi ne bi palo na pamet to da primetim. Vidis, sve se moze kad se hoce Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale-VFR 457 Napisano April 8, 2018 Zainteresovan, 531 postova Lokacija: Branicevski okrug Motocikl: Honda Hornet 600 2005 Prijavi odgovor kao problematičan Bice ovde raspravke podosta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5322 Napisano April 8, 2018 Integrisan, 13018 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan 1 minute ago, hard_rock said: Hahahahahhaha. E ali da znas ako si gledao BT2, ladno nisu znali sta oznacava zastava koja je aktuelna u toku trke!!!! Sad zamisli da Erceg nije znao kakvo bi pljuvanje bilo Koji si ti to BT2 gledao? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano April 8, 2018 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan 1 minute ago, BRACO said: Zajebavaš ili? Ja sam upravo na drugo stavio njega a markeza na prvo. Cal je dobar vozac tu nema sta, samo je previse mator za neku fabriku....Jbg A nema kacket broj 46 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano April 8, 2018 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Just now, to crank said: Koji si ti to BT2 gledao? BT sport , britanski sto? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5322 Napisano April 8, 2018 Integrisan, 13018 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan 3 minutes ago, Sale-VFR said: Bice ovde raspravke podosta Ma jok. Kaznili su ga uzimanjem bodiva i to je to. Trebalo je i Rossia 2005 i mnogo toga od tad do sad se ne bi desilo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 16899 Napisano April 8, 2018 Integrisan, 8299 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jbg, direkcija trke jeste malo (više) izgubila kontrolu, i zare je zaslužio kaznu za obaranje 26. 99 odličan 15. Tugo jesenja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5322 Napisano April 8, 2018 Integrisan, 13018 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Just now, hard_rock said: BT sport , britanski sto? Pa bila je bela zasrava i rekli su kiša. A gledao sam sve od warm up-a. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veljabandit 1076 Napisano April 8, 2018 Zainteresovan, 748 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R nine T Rural GS Prijavi odgovor kao problematičan Ovi sto se previse pale na Rosija su izgleda bili mnogo mali i nisu pratili GP pre 15-tak godina pa ne znaju 46 istoriju, pa sad kad su stasali uhvatili se za najšarenije boje i ne daju na njega Samo nek se vrti drugari, zamislite da je dosadno kao u Sumaher F1 eri. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brdy 2094 Napisano April 8, 2018 Ja sam FAP mašina, 755 postova Lokacija: Leskovac, Srbija Motocikl: apn 6 i Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Ko moze 99 da voli, od kako se pojavio mi je iso na onu stvar. Ima tu neku facu koju nikako ne mogu da svarim, slicnu ima i markez ali podnosljiviju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drs 16128 Napisano April 8, 2018 Misbehave Responsibly, 1637 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano April 8, 2018 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Just now, to crank said: Pa bila je bela zasrava i rekli su kiša. A gledao sam sve od warm up-a. Probacu naci torrent danas-sutra ako bude bio sa bt2 bas da cujem ponovo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 16899 Napisano April 8, 2018 Integrisan, 8299 postova Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, brdy je napisao: Ko moze 99 da voli, od kako se pojavio mi je iso na onu stvar. Ima tu neku facu koju nikako ne mogu da svarim, slicnu ima i markez ali podnosljiviju. Jbt, kad tako kažeš, jaki argumenti 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Momentum 1148 Napisano April 8, 2018 Rossista originale, 1063 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki ZX-9R C1 Prijavi odgovor kao problematičan I idemo sad ispocetka, "ovi sto se pale na Rossi-ja" vs "ovi sto se pale na sve ostale" vs "ljubitelji sporta" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5322 Napisano April 8, 2018 Integrisan, 13018 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Just now, veljabandit said: Ovi sto se previse pale na Rosija su izgleda bili mnogo mali i nisu pratili GP pre 15-tak godina pa ne znaju 46 istoriju, pa sad kad su stasali uhvatili se za najšarenije boje i ne daju na njega Tanman. Mada mu je danas Marquez sačuvao obraz. Da ga nije oborio - bruka. Sa ride through ga je obišao 5 krugova pre kraja. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drs 16128 Napisano April 8, 2018 Misbehave Responsibly, 1637 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan 2 minutes ago, severian said: Jbg, direkcija trke jeste malo (više) izgubila kontrolu, i zare je zaslužio kaznu za obaranje 26. 99 odličan 15. Tugo jesenja... Žare nije udario Pedrosu ! Timotije je uzeo prvi poen ove sezone. Zrno po zrno .... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-ks 836 Napisano April 8, 2018 Zainteresovan, 295 postova Lokacija: krusevac Motocikl: gsx-r 750 к1 Prijavi odgovor kao problematičan Некако је било очекивано да ће овако нешто да се догоди после контакта са А.Е, имајући у виду брзину и агресивност маркеза. Роси је ни крив ни дужан најгоре прошао данас, биће овде свашта. Честитке за Пасинија и Ринса. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...