sasa ns 1 3067 Napisano Jul 11, 2021 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan turing, mislim da na fazera 1000 ni ne mogu tera fors Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidloki 1341 Napisano Jul 12, 2021 Svrati ponekad, 130 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer MT09 Prijavi odgovor kao problematičan Nepunih 1000km pređenih sa Mitas Touring Force. Za sada prezadovoljan odnosom uloženo-dobijeno. Imam jednu nedoumicu vezano za pritisak u gumama. Service manual kaže: Ja solo sa opremom imam 95kg, što je skoro na granici. Da li biti isključiv i na osnovu proste matematike držati pritisak 2.5 & 2.9? Inače nisam zahtevan vozač po pitanju obaranja, itd. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16568 Napisano Jul 12, 2021 Integrisan, 4955 postova Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno, znaci sledece TF Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2792 Napisano Jul 12, 2021 Drug član, 2736 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan 11 hours ago, sasa ns 1 said: drugar TF na fazer 1000 ,uvek žena koferi ,autoput bez krivinarenja na magistrali ,prešo 17000 i sad ide u grčku sa njima bez problema .Kad se vrati još jedno 1-2 hiljade a možda i 3 do kraja Zvuci vise kao SF nego TF. Gledajuci moje TF cisto sumnjam da cu dobaciti 11-12000, ali i to bi mi bilo ok. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2792 Napisano Jul 13, 2021 Drug član, 2736 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan On 7/12/2021 at 9:15 AM, Ninja66 said: Zvuci vise kao SF nego TF. Gledajuci moje TF cisto sumnjam da cu dobaciti 11-12000, ali i to bi mi bilo ok. Nisam mislio na Sport Force nego na Science Fiction. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2792 Napisano Jul 19, 2021 Drug član, 2736 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Kako stoje stvari resicemo se polemike oko Mitasa, jer ga nece biti ili ce ga biti na kasiku. Cele godine stize 30% narucenog, i poslednji uvoz isto. Neke modele nisu jos poceli da proizvode ove godine . Propast. Ali zato odose na kolektivni godisnji i najavise jos tezu situaciju sledece godine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21691 Napisano Jul 19, 2021 Integrisan, 9458 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Pa katastrofa! Mitas je obesmislio kupovinu polovnih guma... Evo neki dan vidim po oglasima, bacene gume, nisu za voznju vise, neke krpljene, po 70-80eura par! Ali su Dunlop, Miselin.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Jul 19, 2021 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan još oko nove godine je trebalo da bude uvezeno u evropu sve i svašta od osnovnih stvari za motocikle,jt,hi-flo ...a takođe proizvodnja evropskih firmi je u bunaru.Sve kasni po nekoliko meseci a proizvede se mnogo manje od naručenog. Poremećaj u proizvodnji je ogroman. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 954 Napisano Jul 19, 2021 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5423 Napisano Avgust 1, 2021 Drug član, 2490 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan Danas iskisao ceo dan. Mitaske e08 bezi od belih linija. Kontam da se po ledu manje klize. Kako god sam pipnuo belu liniju slalom pravio odma. A po suvom drze ko lepak 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko 012 1024 Napisano Avgust 2, 2021 Drug član, 1006 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Yamaha xtz 660 tenere Prijavi odgovor kao problematičan E07+ ista pricaПослато са SM-A525F помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
plumber.ns 312 Napisano Avgust 2, 2021 Zainteresovan, 379 postova Lokacija: Nov' Sat / Vojvodina Motocikl: Adventure sports 750 Prijavi odgovor kao problematičan Stari anakee zakon, ni ovaj novi nije hrdjav. Meni se ta E 08 bila rascvetala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5423 Napisano Septembar 13, 2021 (promenjeno) Drug član, 2490 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan Da dodam opet reci hvale za mitas e08. 6000km predjenih sa njom do sada i ni da mrdne. Sve je bilo autoput do ns a posle fruskac i dole ka srbiji ili bosni. Znaci sve krivine i sve uleganje na max da vidim dokle drzi i bogu hvala ko lepak je. Tako da ako iko razmislja o ovom modelu, nema potrebe da se dvoumi. Promenio Septembar 13, 2021 član drmilan_ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Libero 2157 Napisano Septembar 13, 2021 (promenjeno) MiNistrY oF SillY WaLkS, 2096 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zna li neko gde mogu da kupim: 140/80-17 Mitas E07 90/90-21 Mitas E07 Na KP stoje u oglasima ali ih niko nema na stanju: u KV nema, u SM nema, Šimi moto nema, Saghmeister nudi DOT **17... itd... Promenio Septembar 13, 2021 član Libero Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 572 Napisano Septembar 13, 2021 Drug član, 1698 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Isprobane Tera Force i po kiši, po Bosni, Hrvatskoj i Sloveniji. 4 motora, na mom kilo Smoru Mitas, na starom kilo Smoru isto, na GS Conti Trail Attack 3, na ostalima neke druge i treće, nebitno. Elem gde su svima klizale od ulja i meni su, dok je bilo suvo, po mokrom je bela u Bosni jebala majku, u Rvackoj nešto manje, u Sloveniji najmanje, nije se stedelo sa gasom jer nas je svuda čekala ekipa lokalaca domaćina pa su nas upozoravali na radare, a svo ostalo vreme se vozilo na nož, ko bez duše i ja zadovoljan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 5378 Napisano Septembar 13, 2021 Drug član, 1928 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan 7 minutes ago, Libero said: Zna li neko gde mogu da kupim: 140/80-17 Mitas E07 90/90-21 Mitas E07 Na KP stoje u oglasima ali ih niko nema na stanju: u KV nema, u SM nema, Šimi moto nema, Saghmeiister nudi DOT **17... itd... Ja sam početkom godine uzeo 130/80 - 17 kod Markone Pegaz. Sve preporuke. Prednju sam imao od ranije. Jedva sam ih našao. Obrati pažnju da ih prodavci često mešaju sa Plus verzijom - neki iz neznanja , a neki namerno . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Libero 2157 Napisano Septembar 13, 2021 MiNistrY oF SillY WaLkS, 2096 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nema ni Markone... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Libero 2157 Napisano Septembar 13, 2021 MiNistrY oF SillY WaLkS, 2096 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zna li neko ima li nekavih alternativa u dimenzijama 140/80-17 i 90/90-21 a da ih neko ima na stanju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivica744 6055 Napisano Septembar 13, 2021 Ne silazi, 1810 postova Lokacija: valjevo Motocikl: mali strom Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Libero je napisao: Zna li neko ima li nekavih alternativa u dimenzijama 140/80-17 i 90/90-21 a da ih neko ima na stanju? E-09 ima u komp-u,montirao sam ih u petak na jednu afriku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Libero 2157 Napisano Septembar 13, 2021 (promenjeno) MiNistrY oF SillY WaLkS, 2096 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Ivice, trenutno mi nisu potrebni big blokovi i čepovi, zato i jurim E07. Ovo mi je treći set na motoru i negde sam se pronašao na njima. Ako ništa ne pronađem, verovatno ću i morati da montiram nešto tipa E09 ili E10. Možda bih sad stavio i E08 kad bih našao. Jbg, došlo vreme da ne može mnogo da se bira... Promenio Septembar 13, 2021 član Libero Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko 012 1024 Napisano Septembar 13, 2021 Drug član, 1006 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Yamaha xtz 660 tenere Prijavi odgovor kao problematičan Za EO7+ utisci posle oko 7000km. Na suvom vise nego odlicne, na mokrom moze da prodje ali bez agresivnije voznje, bela suva ok, bela mokra ne daj boze nikom, nije zajebancija, to se ne zna koja guma vise kliza, ne moras ni malo da se nagnes ili kocis. Zadnja je na pola, prednja skoro da nije potrosena. Kupujem jos jednu zadnju kad potrosim ovu a posle cu da vidim ako moze neko da mi donese k60 scout za male pare iz inostranstva ako ne kupicu ih opet. Najvise mi se ne svidja njihova tezina, teze su dosta od k60.Послато са SM-A525F помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.milivojevic 1857 Napisano Septembar 14, 2021 Drug član, 1115 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS 2009 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Od drugara MitasObrijan do kraja.Bravo [mention]Krmco [/mention] :-PSent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4480 Napisano Septembar 15, 2021 Drug član, 1443 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Sta pricas miki , ima ovde jos 2 cm , jesi poludeo ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21691 Napisano Septembar 15, 2021 Integrisan, 9458 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan 150 lakse dodje do ivice od 190... 140-150 sirina je skoro ravna sa felnom, i na bocnom stenderu je na cosku 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4480 Napisano Septembar 15, 2021 Drug član, 1443 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Evo ima godinu i jace kako im to pricam , al ne vredi .. da izvines , slabo mu ulazi u glavu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...