Darko Mihajlovic 4777 Napisano Maj 8, 2020 Drug član, 1488 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Meni je guma koja mi je ostala u secanju kao top top top - bt016. To je moglo na koleno i na zicama ..Vise je ne prave , sad ima neka pro , ali nEsam probaoMa ove mi jos nove nove , nemaju ni 1500kmSent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nightrider Z 466 Napisano Maj 8, 2020 Svrati ponekad, 467 postova Motocikl: ZRX 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Pireli Angel i Metseler Z8 su jedan svemir ispred ostalih, ali jbg, kriza. Mada ako ove predju ispod 10000km, ne isplate se. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16961 Napisano Maj 8, 2020 Integrisan, 5017 postova Prijavi odgovor kao problematičan Angel city je ok za ove nase manje motore i bio bi moj izbor al jbg, kriza. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16961 Napisano Maj 9, 2020 Integrisan, 5017 postova Prijavi odgovor kao problematičan Stavljen mitas pozadi Preporod u krivini naspram stare. Jos da je zameniti sestougaonu prednju i top xD 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10523 Napisano Maj 9, 2020 Hronični Motociklopata, 7333 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Nista ne verujemo bez slike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano Maj 9, 2020 Prijavi odgovor kao problematičan Moje iskustvo sa Mitasom je skromno, nesto oko 4000 km. Sport Force je bio u pitanju. Za Mitas par preporuka: -Uvek kupujte svez DOT, znaci najmladje sto moze, ne starije od godinu dana, pogotovo ne po standardnoj ceni to je bacanje para - Potrebno im je da se razrade, da osete prvu letnju vrelinu asfalta, nekih 500-1000 km, do tad znaju malo da plesu dok su nove, stari DOT plese uvek sve dok se ne zagreje bas bas dobro, gume su inace malo tvrdje - Lepse se ponasaju zbog svoje tvrdoce na malo nizem pritisku, nikako ih ne naduvavati na vise od maksimalno propisanog pritiska - Istina je da su malo losije na kisi i na belim linijama, treba biti oprezan - Ne podnose rizlu, ne pokusavajte sport force da zaustavljate dok je rizla i sljunak na putu, zavrsicete kao ja, sa kacigom na betonu - Mnogi su prijavili tzv sindrome da volan plese tj kao da se pojavljuje disbalans sa nekim od modela Mitasa, vrv je do toga koliko je guma stara kako je lagerovana i da li je dobro izbalansirana Prednosti su: - Nisu preskupe - Sporije se trose - Nije ih bas lako probusiti Po mom misljenju sasvim dobre gume. Umerena voznja i sluzice one dugo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko SB 391 Napisano Maj 9, 2020 You tube / Drandigo .., 619 postova Lokacija: Sokobanja Motocikl: Yamaha Fz6S Prijavi odgovor kao problematičan Ja vozim Touring force nekih 6000km. Kod mene se bas potrosila, vise od pola, mozda ima 2mm. Ne znam da li ce da izdrzi ovu sezonu. Kod mene su sa ovom gumom dosle i neke vibracije koje su od pocetka pa do sada prisutne, ali navikao sam. Bas sam ovde u ovoj temi pisao na stranici br 4. Bele linije i zebre ne voli, takodje dok je hladna ponasa se kao da je stara 10 god. Na mokrom je ok. Moram da priznam da sam vise poverenja imao u stare Miselinke, ali sta je tu je. Vidim da uglavnom pisete kako se guma ne trosi puno a kod mene je obrnuto, ne znam da li mislimo na istu gumu? Ovo su moje On 12/28/2018 at 5:07 PM, Darko SB said: Stigle nove Mitas Touring Force U mojoj dimenziji 10200din komplet, dosta povoljno. Dot 1818 140/70/14 i 120/70/15 Narucene preko sajta internet prodaja guma . 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 8882 Napisano Maj 9, 2020 Drug član, 1893 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Koji motor vozis, Darko? Sent from my Huawei Mate20 Pro using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4777 Napisano Maj 9, 2020 Drug član, 1488 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Pa jel ne znas ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Maj 9, 2020 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, Darko SB je napisao: Ja vozim Touring force nekih 6000km. Kod mene se bas potrosila, vise od pola, mozda ima 2mm. Ne znam da li ce da izdrzi ovu sezonu. Kod mene su sa ovom gumom dosle i neke vibracije koje su od pocetka pa do sada prisutne, ali navikao sam. Bas sam ovde u ovoj temi pisao na stranici br 4. Bele linije i zebre ne voli, takodje dok je hladna ponasa se kao da je stara 10 god. Na mokrom je ok. Moram da priznam da sam vise poverenja imao u stare Miselinke, ali sta je tu je. Vidim da uglavnom pisete kako se guma ne trosi puno a kod mene je obrnuto, ne znam da li mislimo na istu gumu? Ovo su moje to nisu turing force nego turing force sc za skutere.Turing force se pojavio na sajmu u milanau 2018 a u prodaji u martu aprilu prošle godine.Oćigledno se troše duplo u odnosu na turing force za motocikle.Ima na motori.hr lik koji je na vfr-ku stavio tf i prešo 5000 po turskoj i nazad uglavnom autoput.Guma se uopšte nije mnogo potrošila i ukockastila a drži dobro.Uglavnom kažu da je ko sf po obliku i ležanju ali malo tvrdja i za vožnju nebitno ,a trajnost dupla u odnosu na sf. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko SB 391 Napisano Maj 10, 2020 You tube / Drandigo .., 619 postova Lokacija: Sokobanja Motocikl: Yamaha Fz6S Prijavi odgovor kao problematičan Moja greska, mislio sam da je isti model gume...Sent from my SM-G925F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlig0r 1944 Napisano Maj 10, 2020 Drug član, 959 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan pritom tvoja TF SC kako vidim nije dvokomponentna guma, pa ima i smisla da se brze trosi od novog TF... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Maj 10, 2020 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan to je jedini problem saSF što je jednokomponentna pa da vozite non stop krivine mora da se kockasti.Kad padne šara na sredini sa 6 na 3mm malo se oseti promena geometrije a posle sve više.Treba da naprave i nju dvokomponentnu a da ostane ista cena što je moguće jer mogu da naprave TF po skoro istoj ceni a inače su turing gume malo skuplje. NIKO DA OBJAVI KOLIKO JE DUBINA ŠARE NA TF . Treba da je dublja od Sf za 1 mm kao i kod drugh turing guma a tu dobijete bar 20 % dužu trajnost pa sve i da je isto mekana. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nightrider Z 466 Napisano Maj 10, 2020 Svrati ponekad, 467 postova Motocikl: ZRX 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Nove TF, dubina sare 4mm napred, 6.7mm nazad. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 8882 Napisano Maj 11, 2020 Drug član, 1893 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Kakvi motori.hr, pored mene zivog za svedoka..Takodje tura Turska, Grčka, 5500km, u dvoje natovaren Versys 650, 3 kofera i saputnica po vrelini. Guma stavljena 1000km pre puta, odrađeno putovanje, i posle toga vožena još oko 8000km, nakon čega je motor prodat. Pa šta više da tražim od gume vrednosti 80e, budimo realni.. Sent from my Huawei Mate20 Pro using Tapatalk 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivanrsvb 347 Napisano Maj 11, 2020 Zainteresovan, 648 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kakvi motori.hr, pored mene zivog za svedoka.. Takodje tura Turska, Grčka, 5500km, u dvoje natovaren Versys 650, 3 kofera i saputnica po vrelini. Guma stavljena 1000km pre puta, odrađeno putovanje, i posle toga vožena još oko 8000km, nakon čega je motor prodat. Pa šta više da tražim od gume vrednosti 80e, budimo realni.. Sent from my Huawei Mate20 Pro using Tapatalk Hahaha lepo napisano jos de pravi u bivsoj ex yu republici Poslato sa LLD-L31 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Creative biker 1453 Napisano Maj 11, 2020 Zainteresovan, 880 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R 1200 GS ADV LC Prijavi odgovor kao problematičan Utisci posle prvih 1000 km sa Touring Force su fenomenalni! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 8882 Napisano Maj 11, 2020 Drug član, 1893 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan @Creative biker - Od tebe očekujemo izvestaje, vozis verovatno najteži i najjači motor na Mitasu.. Sent from my Huawei Mate20 Pro using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Maj 11, 2020 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan u novom sadu su se pojavili erovi od 180 konja 100o kubika sa SF i na TF ,hornet 900,fejzer 1000 i razni jači motori Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16961 Napisano Maj 12, 2020 Integrisan, 5017 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ne vidim problem, verujem da su ih testirali na stazi sa istim motorima prilikom same proizvodnje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
symon 144 Napisano Maj 12, 2020 Svrati ponekad, 137 postova Lokacija: MK CRNA REKA Motocikl: Hayabusa Prijavi odgovor kao problematičan Na Mišeluku R 1000 Suza čovek vozi onu desnu sa pravca da se naježiš na Mitasu SF. Kaže da je njemu jedino bolja Super Corsa ali opet ne toliko da bi je plaćao duplo skuplje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
00vladan 301 Napisano Maj 12, 2020 Svrati ponekad, 174 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Fixie Prijavi odgovor kao problematičan @Creative biker ti ćeš mi biti reper u konačnoj odluci kada kupujem gume. Piši utiske kako budu prolazili km ako ti nije teško. Sent from my VOG-L29 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlig0r 1944 Napisano Maj 12, 2020 Drug član, 959 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan danas namontirao TF...ne mogu docekati da ih isprobam... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milance 067 201 Napisano Maj 14, 2020 Svrati ponekad, 162 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: BMW R 1200gs,BMW R 25/2 Prijavi odgovor kao problematičan Namontirane juče, Teraforce. Videćemo kako se ponašaju, kad krene vožnja sa njima. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lucky George 420 Napisano Maj 16, 2020 BJB Maxi Scooter Club, 593 postova Lokacija: Beograd, Vidikovac Motocikl: Honda NC750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan Stigao i meni danas zadnji opanak , DOT ne može biti svežiji , guma stara 15-tak dana Jedva čekam da je montiram i probam Pre 15-tak dana montirao sam prednju Mitas 120/70-17 Turung Force i utisci su odlični po suvom (po vlažnom nisam vozio) . Mada mi se čini da im treba 100-tinak km da se skine taj neki zaštitni , masni, sloj - imao sam osećaj da malo klizam posle montaže) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...