Novak 0 Napisano Januar 29, 2021 U prolazu, 1 post Lokacija: Bosna Motocikl: Honda Nsr 125 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav zanimaju me iskustva sa gumama Pirelli Angel City,Konkretno kako bi se ponasale na slabijem motociklu(Honda Nsr 125) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko 012 1023 Napisano Januar 29, 2021 Drug član, 1004 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Yamaha xtz 660 tenere Prijavi odgovor kao problematičan Promasio si temu, ova je o Mitas gumama.Poslato sa JSN-L21 pomoću Tapatoka 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16535 Napisano Januar 29, 2021 Integrisan, 4951 postova Prijavi odgovor kao problematičan 9 hours ago, Novak said: Pozdrav zanimaju me iskustva sa gumama Pirelli Angel City,Konkretno kako bi se ponasale na slabijem motociklu(Honda Nsr 125) Dobra je guma. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dex71 29 Napisano Februar 3, 2021 U prolazu, 37 postova Lokacija: Niš Motocikl: Moto guzzi V 35; Kawasaki zr 7; Yamaha FZS 1000 fazer; Kawasaki versys 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima. Interesuje me da li je neko kupovao preko sajta"internet prodaja guma" i ako jeste koji je DOT guma koje su mu poslali. Naručio bih touring force ali ne ne znam koji je DOT a i oni ne mogu da mi odgovore, kažu da taj podatak nemaju u sistemu. Prihvatljiva mi je 2020 gdina, ali ne bih stariju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KoleD 423 Napisano Februar 3, 2021 Svrati ponekad, 269 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suzuki Bandit GSF 650; BMW F800 GT Prijavi odgovor kao problematičan U Baki d.o.o. Kragujevac, su obe oko 21.000,00 din. Sa DOT 4120 i 4720.Poslato sa MAR-LX1A pomoću Tapatoka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dex71 29 Napisano Februar 3, 2021 U prolazu, 37 postova Lokacija: Niš Motocikl: Moto guzzi V 35; Kawasaki zr 7; Yamaha FZS 1000 fazer; Kawasaki versys 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, KoleD je napisao: U Baki d.o.o. Kragujevac, su obe oko 21.000,00 din. Sa DOT 4120 i 4720. Poslato sa MAR-LX1A pomoću Tapatoka Hvala, kontaktiraću ih. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16535 Napisano Februar 3, 2021 Integrisan, 4951 postova Prijavi odgovor kao problematičan Samo Baki doo, sveze gume. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dex71 29 Napisano Februar 3, 2021 U prolazu, 37 postova Lokacija: Niš Motocikl: Moto guzzi V 35; Kawasaki zr 7; Yamaha FZS 1000 fazer; Kawasaki versys 1000 Prijavi odgovor kao problematičan pre 12 minuta, Motorcyclist je napisao: Samo Baki doo, sveze gume. Hvala, upravo sam narucio. Pozdrav. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko 012 1023 Napisano Februar 3, 2021 Drug član, 1004 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Yamaha xtz 660 tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ja od Bakija uzeo obe bile dot 20 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
floyd 473 Napisano Februar 4, 2021 (promenjeno) Zainteresovan, 453 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z1000 Mk2 Piaggio Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan Uzeo sam za svoj Beverly Mitas Touring force preko IPG. Cena za obe 10.700. Stigle mi dan po porudžbini na sajtu. Dotovi 2220 i 3620. Otvaram sezonu za koji dan pa javljam prve utiske. Nemam sa Mitas gumama nikakva iskustva ali bih voleo da po kvalitetu i trajnosti budu što bliže Michelin City Grip sa kojima sam u svakom pogledu bio izuzetno zadovoljan. Razlika u ceni je oko 30 % u korist Mitasa (toliko su jeftinije). Promenio Februar 4, 2021 član floyd 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1392 Napisano Februar 4, 2021 Drug član, 1933 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da touring force nije ni postojala 2019 godine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2384 Napisano Februar 4, 2021 Andragog, 4961 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Postojala je. Ja sam kupio 2019 u julu kod Bakija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1392 Napisano Februar 5, 2021 Drug član, 1933 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Moja greska onda. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko 012 1023 Napisano Februar 5, 2021 Drug član, 1004 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Yamaha xtz 660 tenere Prijavi odgovor kao problematičan Danas drugaru stigao touring force 110-90-16 dot 20.Poslato sa JSN-L21 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
popac 1 Napisano Februar 13, 2021 U prolazu, 8 postova Motocikl: BMW f 650 st Prijavi odgovor kao problematičan Kupio preko DELTICOM 2 iz Novog Sada Mitas Mc 50 f DOT 4820 i više nego korektno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
masatkg1 4 Napisano Februar 27, 2021 U prolazu, 10 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha XJR 1300 Prijavi odgovor kao problematičan Imam yamaha xjr 1300, razmišljam o touring force setu guma, dal da probam ili da kupim pirelli angel gt. Moze li neki savet? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko 012 1023 Napisano Februar 28, 2021 Drug član, 1004 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Yamaha xtz 660 tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ima li jos neko da prodaje mitas osim Bakija, internet prodaja guma i autogume.rs? Poslato sa JSN-L21 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kvaicnenad 299 Napisano Februar 28, 2021 Svrati ponekad, 178 postova Lokacija: Futog Motocikl: SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan pre 35 minuta, x-man je napisao: Ima li jos neko da prodaje mitas osim Bakija, internet prodaja guma i autogume.rs? Poslato sa JSN-L21 pomoću Tapatoka Meni su radnici kod Bakija rekli da interet prodaja guma od njih uzimaju gume pa salju dalje. Ja sam u Novom Sadu menjao gume kod kedija, vidim na sajtu da ima gume, nazovem da vidim jel imaju na stanju, kazu da ne drze nego naruce. Verovatno od Bakija i oni uzimaju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21643 Napisano Februar 28, 2021 Integrisan, 9438 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, x-man je napisao: Ima li jos neko da prodaje mitas osim Bakija Prosle godine uzeh od kolege sa foruma @Ninja66, dot bio svez (2020), cena ista kao kod Bakija, vidi ima li to sto ti treba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Februar 28, 2021 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan 10 hours ago, masatkg1 said: Imam yamaha xjr 1300, razmišljam o touring force setu guma, dal da probam ili da kupim pirelli angel gt. Moze li neki savet? Ogromna je razlika u ceni (ako je DOT svež). Mitas je najjeftiniji, Angel među najskupljima... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21643 Napisano Februar 28, 2021 Integrisan, 9438 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Pre 11 sati, masatkg1 je napisao: Imam yamaha xjr 1300, razmišljam o touring force setu guma, dal da probam ili da kupim pirelli angel gt. Moze li neki savet? Zasto da ne TF? Super guma... Inace, baki kod kruznog toka "drzi" i continental u potpisu vidim da si iz Kg, provozaj se, pogledaj... Elem, poznat si mi, bandita sivog si vozio? Rekao bih da je "otisao" u Jagodinu kod naseg drugara @gebee&co... Pusti koju sliku yamahe, dve u Kg znam, treca je u oglasu (sp versija, ne poznajem vlasnika). Zver od motora, "evergrin" bezvremenska klasika i lepota Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TAZZ 1466 Napisano Februar 28, 2021 Drug član, 1102 postova Lokacija: Beograd Motocikl: EX - V - STROM 1000 2003 Bumblebee............. EX - V - STROM 1000 L4...................................... NOW - VOGE 900DSX NEW Prijavi odgovor kao problematičan Baki je uvoznik MITAS...Drugi uzimaju od NJ.Ne ubrajam male, koji idu autom i nakupuju 10 pariSent from my POCOPHONE F2 using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cr4zyzola 859 Napisano Februar 28, 2021 46, 619 postova Prijavi odgovor kao problematičan radi li baki montazu i koja cena kapiram ako nema troska oko slanja da je povoljnija od vulkanizera ili verovatno ima ugovor sa kuririma i svejedno mu slao ne slao a montaza normalno zna li ko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21643 Napisano Februar 28, 2021 Integrisan, 9438 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Montazu radi ako mu tockove skinute doneses, cena veca nego kod drugih vulkanizera i ako su gume kod njih kupljene. Nema balanserku za moto tockove. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8005 Napisano Mart 1, 2021 Drug član, 2110 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav za N.F.S. a pozdravi za masatkg1,jeste taj Suzuki je kod mene.Inače Jamahu koju ima izgleda ludo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...