Sale-VFR 457 Napisano Maj 12, 2018 Zainteresovan, 531 postova Lokacija: Branicevski okrug Motocikl: Honda Hornet 600 2005 Prijavi odgovor kao problematičan Kod mene u selu jos i ne moze da se registruje na manje od 12 meseci jos nisu dobili nista Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 1594 Napisano Maj 12, 2018 Drug član, 804 postova Lokacija: Srem Motocikl: Bandit 650 K7 Prijavi odgovor kao problematičan Juče pitao u Rumi sve isto samo na 6meseci umanji se polisa 50% kaže, zvala ddor centralu i pitala radnica na tehničkom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BanditVA 462 Napisano Maj 12, 2018 Svrati ponekad, 214 postova Lokacija: "MK Valjevo" Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, idanijel je napisao: Juče pitao u Rumi sve isto samo na 6meseci umanji se polisa 50% kaže, zvala ddor centralu i pitala radnica na tehničkom. Ti očigledno nisi čitao celu temu i sad lupio kao i ta što je "zvala ddor.. Sve (porez, takse) ide srazmerno na koliko regustruješ.. 6 meseci 50%, 9 meseci 75% jedino polisa ide za 6 meseci 70% jer debili iz osiguranja su zaključili da je motorista opasan na putu 8 meseci od 12 ili njima godina ima 8 meseci jer je polisa za 8 meseci 100% godišnje premije! A i može im se, posle poplava 2014 podigli osiguranja za 45% da bi imali da isplate pogodjene poplavama, i tako je ostalo i dan danas.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 1594 Napisano Maj 12, 2018 Drug član, 804 postova Lokacija: Srem Motocikl: Bandit 650 K7 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam lupio ništa, nego prepričao razgovor sa vlasnicima tehničkog pregleda. Iz 100 gradova ljudi pričaju iskustva, a ti si pametan ti znaš šta je država smislila ti si predstavnik države... Il da im kažem piše sve lepo na forumu reko mi bandit iz Valjeva.pa da mi kaze pa ti registruj na forumu motor. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BanditVA 462 Napisano Maj 12, 2018 Svrati ponekad, 214 postova Lokacija: "MK Valjevo" Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Lupio si u smislu, samo video naslov teme i napisao to što si čuo, a nisi čitao temu od početka.. Da jesi video bi da su razni ljudi pisali kako su već registrovali motor na manje od godinu dana i po kojim uslovima.. Za mesecnu registraciju smanjuje se osiguranje po tabelama osiguravajucih kuca...tipa kako koja kuca hoce. A sto se tice taksi i to moze da se smanji procentualno zavisno od opstina...tipa kako koja opstina hoce. Evo i jedna tabela osiguranja To će naći svako ako se malo zainteresuje, a te vlasnike tehničkih baš nešto mislim da se interesuju za nas.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BanditVA 462 Napisano Maj 12, 2018 Svrati ponekad, 214 postova Lokacija: "MK Valjevo" Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, idanijel je napisao: a ti si pametan ti znaš šta je država smislila ti si predstavnik države... Ja sam ti samo odgovorio u jednom postu šta su sve ljudi pisali na ovom forumu u dve ovakve teme u proteklih mesec dana.. A ti si eto čuo od radnice na tehničkom i ušao ovde da napišeš kao da si otkrio ne znam šta.. Pročitaj malo teme i sve će ti se samo kaz'ti koliko si lupio! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 1594 Napisano Maj 12, 2018 Drug član, 804 postova Lokacija: Srem Motocikl: Bandit 650 K7 Prijavi odgovor kao problematičan OK samo im kažem poslao me banditva... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BanditVA 462 Napisano Maj 12, 2018 Svrati ponekad, 214 postova Lokacija: "MK Valjevo" Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Slobodno, i pozdravi ih puno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lug 1378 Napisano Maj 12, 2018 Drug član, 1604 postova Lokacija: NBG Motocikl: SUZUKATI SV650N Prijavi odgovor kao problematičan haha!, koja ludost! ispada ako si zajebo, pa registrovo na 6 meseci, pa ti to malo i oćeš posle još 6 meseci, za godinu da na si platio 140% osiguranje! , ako ako, teli ste ko sav normalan svet! ete sad! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BanditVA 462 Napisano Maj 15, 2018 Svrati ponekad, 214 postova Lokacija: "MK Valjevo" Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Hahahaha ne mogu da prestanem da se smejem.. Upravo sam čuo od jedne agencije sledeće: "Upravo smo dobili informaciju da su UKINUTE skraćene registracije za motore! Svi koji su registrovali motor na period kraći od 12 meseci će dobiti dopis iz SUP-a da dođu da doplate razliku!" Pa ovo u stvari nije smešno, nego je za plakanje! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22004 Napisano Maj 15, 2018 Integrisan, 9500 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam isto cuo, bezobrazluk! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6672 Napisano Maj 15, 2018 Ne silazi, 6551 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Koliko pametnih sistema i ideja u okruženju, nismo u stanju ni ljudski da prepišemo. Mislim jesmo, al' ne može da bude sve čisto, mora neka kombinacija da se pravi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Maj 16, 2018 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Država nam se podsmeva samo tako... Prave nas budalama itekako i još nas ubeđuju da rade posao kako valja, a mi verujemo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14416 Napisano Maj 16, 2018 moto merkat °°, 4898 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Sta se onda MAS dogovorio,hoce trebati zeleni karton za sledecu bajk rok misiju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Maj 16, 2018 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan On 13.5.2018. at 0:10, Lug je napisao: haha!, koja ludost! ispada ako si zajebo, pa registrovo na 6 meseci, pa ti to malo i oćeš posle još 6 meseci, za godinu da na si platio 140% osiguranje! , ako ako, teli ste ko sav normalan svet! ete sad! zajeb na 12 mec,i to je to Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brus 132 Napisano Maj 16, 2018 Svrati ponekad, 109 postova Lokacija: Brus Motocikl: BMW R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Neznam šta se dešava. I kod nas u Brusu U MUP-u kažu da imaju depešu i da mogu da registruju na manje od godinu dana. Kada je trebalo da mi kažu koliko se uplaćuje, nisu znali. posle kažu pa isto kao i za celu godinu. u Dunav osiguranju su mi obračunali duplo veći iznos polise za 6 meseci nego za godinu. a posle su rekli da u programu nemaju za manje od godinu dana. Ovo je haos. ništa ne fukkcioniše. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10257 Napisano Maj 16, 2018 Drug član, 3380 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan U emisiji SAT ženska iz agencije za bezbednost saobraćaja se hvali na sva usta " mi smo se izborili za periodičnu reg. za motocikle"...a sad prc... ...ko koga,ne zna se...u stvari se zna!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10257 Napisano Maj 16, 2018 Drug član, 3380 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Motoristi krivi...nećete dva puta na tehnički,bunite se...e evo vam ga...ukidaj periodičnu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 4908 Napisano Maj 16, 2018 Drug član, 1874 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Nije moguće da je policija tek tako "ukinula" da se registruje na manje od godinu dana. Za to je neophodno da se promeni zakon Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NIKOLA 1 824 Napisano Maj 16, 2018 MK Obrenovac, 556 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Ja danas i drugi motor registrovao periodicno. danas odradio svu papirologiju i oterao mi TDMa na tehnicki, ostalo mi jos u subotu sabajle da odem u Ljermontovu i podignem novu tablicu i saobracajnu. Puna cena prve registracije za mene sa novim tablicama, saobracajnom i tehnickin je 24685 na godinu dana , a 5 meseci je 17 844din sve ukupno. Umanjuje se samo polisa osiguranna, takse ostaju po starom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NIKOLA 1 824 Napisano Maj 16, 2018 MK Obrenovac, 556 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Odete na kalkulator registracije i vidite kolika je cena polise. Oni osiguranje racunaju od pune cene polise Na mesec dana 20% 2 meseca 30% 3 meseca 40% 4 meseca 50% I sve tako do 8meseci 8 i vise meseci racunaju 100% polisu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos_ 280 Napisano Maj 17, 2018 MK. Sirius - Srbija, 806 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: KTM Supermoto T 990 '11, Piaggio Beverly Tourer 250ie '08 Prijavi odgovor kao problematičan Pošto mi je motocikl bio registrovan do 26.05.2018. godine, produžio sam registraciju do 15.10.2018. godine. To sam platio negde oko 13.000 dinara, dok je celogodišnja registracija za moj motor 26.600 dinara. Uzeo sam i zeleni karton za koji nema smanjenja cene (2.050 dinara), i važi onoliko koliko važi i registracija, do 15.10.2018. god. Naravno, sve završio u SUP-u, dobio nalepnicu, a šta će biti dalje, videćemo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tep3a 1095 Napisano Maj 17, 2018 Svrati ponekad, 141 postova Prijavi odgovor kao problematičan I to je imenjace moj previse obzirom da vozish KTMa 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 1594 Napisano Maj 17, 2018 Drug član, 804 postova Lokacija: Srem Motocikl: Bandit 650 K7 Prijavi odgovor kao problematičan Hahahaha ne mogu da prestanem da se smejem.. Upravo sam čuo od jedne agencije sledeće: "Upravo smo dobili informaciju da su UKINUTE skraćene registracije za motore! Svi koji su registrovali motor na period kraći od 12 meseci će dobiti dopis iz SUP-a da dođu da doplate razliku!" Pa ovo u stvari nije smešno, nego je za plakanje! a meni kažeš da lupam! E pa mi smo u Srb ne u Ch. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BanditVA 462 Napisano Maj 17, 2018 Svrati ponekad, 214 postova Lokacija: "MK Valjevo" Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan On 12.5.2018. at 8:25, idanijel je napisao: Juče pitao u Rumi sve isto samo na 6meseci umanji se polisa 50% kaže, zvala ddor centralu i pitala radnica na tehničkom. Ovo nema nikakve veze sa tvojim postom (citiran iznad) za koji sam ja rekao da si lupio.. I dalje ostajem pri svom mišljenju.. A o stručnjacima sa vlasti sam rekao da je za plakanje šta rade.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...