Bolence91 432 Napisano Januar 12 Svrati ponekad, 115 postova Lokacija: Bor Motocikl: Honda Forza 350 Prijavi odgovor kao problematičan Koje ulje u diferencijalu preporucujete za Forzu 350 2024 i po uputstvu ide 170ml ukoliko se samo menja bez otvaranja? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dr.srba 60 Napisano Januar 12 U prolazu, 31 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Forza 350 Prijavi odgovor kao problematičan Po fabrici isto kao u motor, po vec mnogo puta iznesenom misljenju na ovom forumu, ulje za menjace i diferencijale 70w90...ja sam slusao savete iskusnijih...Sent from my SM-A536B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bolence91 432 Napisano Januar 25 Svrati ponekad, 115 postova Lokacija: Bor Motocikl: Honda Forza 350 Prijavi odgovor kao problematičan Vidim da postoji 75w90 i 80w90, koja je razlika u ovim uljima? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dr.srba 60 Napisano Januar 26 U prolazu, 31 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Forza 350 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam napravio "gresku u lapsusu" , mislio sam na 75w 90...a koja je razlika ne znam...Sent from my SM-A536B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganBg 2 Napisano Utorak u 23:27 U prolazu, 38 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav,ima li neko da preporuči dobrog i korektnog majstora u Beogradu hteo bih uraditi upgrade prednjih i zadnjih amortizera ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZeleniZub 162 Napisano Utorak u 23:33 Svrati ponekad, 153 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Honda Forza 350 2024; Prethodno: Honda NC750 DCT 2021; Kymco Downtown 300i 2014;Kymco Agility 50 4T 2018 Prijavi odgovor kao problematičan Ja licno ne znam za drugog, preciznijeg i boljeg od @Satelis 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganBg 2 Napisano Sreda u 06:07 U prolazu, 38 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, ZeleniZub je napisao: Ja licno ne znam za drugog, preciznijeg i boljeg od @Satelis Gde se nalazi tačno u BG,kako da kontaktiram čoveka ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZeleniZub 162 Napisano Sreda u 15:33 Svrati ponekad, 153 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Honda Forza 350 2024; Prethodno: Honda NC750 DCT 2021; Kymco Downtown 300i 2014;Kymco Agility 50 4T 2018 Prijavi odgovor kao problematičan Covek je veoma aktivan na forumu, posalji mu poruku preko ovog foruma i on ce ti objasniti sve vec kako treba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...