DraganBg 2 Napisano Septembar 3 U prolazu, 35 postova Prijavi odgovor kao problematičan Našao sam, hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganBg 2 Napisano Septembar 3 U prolazu, 35 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, boza_kg je napisao: Pozadi ti se podešava zategnutost opruga, i trebalo bi da si dobio alatku za štelovanje uz skuter. Postoji 5 nivoa. 1 je najmekše, 5 je najtvrđe, default je 3. Možeš probati šta ti najviše odgovara, samo je bitno da i leva i desna strana budu na istom nivou. Ako je i dalje tvrdo, to ti je što ti je. Za bolje, moraju da se menjaju amortizeri ili skuter Biće da ću menjati skuter,jer generalno ceo skuter je jako krut a ni sedište nije baš najudobnije.Probao sam bio Voge SR4 max,znaš koliko je udobnoji od Forze, nebi verovao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ji 4Tze 92 Napisano Septembar 3 Svrati ponekad, 129 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda SH350i Prijavi odgovor kao problematičan Inače možeš i rukom da ga navrneš koliko ti treba, verovatno je na najtvrđem setup-u jer serviseri vole da ga navrnu, kad je tvrd bolje se vozi po krivinama 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganBg 2 Napisano Septembar 3 U prolazu, 35 postova Prijavi odgovor kao problematičan pre 5 minuta, Ji 4Tze je napisao: Inače možeš i rukom da ga navrneš koliko ti treba, verovatno je na najtvrđem setup-u jer serviseri vole da ga navrnu, kad je tvrd bolje se vozi po krivinama Brate kao na dasci da sedim i napred i pozadi katastrofa koliko loša amortizacija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ji 4Tze 92 Napisano Septembar 3 Svrati ponekad, 129 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda SH350i Prijavi odgovor kao problematičan Nem pojma, meni je baš udoban bio kad sam ga probao, to i jeste jedan od razloga što sam hteo da menjam SH350 za Forzu350 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganBg 2 Napisano Septembar 3 U prolazu, 35 postova Prijavi odgovor kao problematičan pre 29 minuta, Ji 4Tze je napisao: Nem pojma, meni je baš udoban bio kad sam ga probao, to i jeste jedan od razloga što sam hteo da menjam SH350 za Forzu350 Idi testiraj Voge SR4 max,oduševićeš se komocijom i udobnošću.Ista šasija i agregat kao kod BMW C400. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganBg 2 Napisano Septembar 5 U prolazu, 35 postova Prijavi odgovor kao problematičan Koja konstantna brzina na autoputu je idealna za Hondu Forzu 350 ? Da li je 120km/h idealna za konstantnu brzinu na autoputu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 8853 Napisano Septembar 5 BJB Maxi Scooter Club, 6469 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Svakako ne preko toga, bar po cajgeru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganBg 2 Napisano Septembar 9 U prolazu, 35 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav da li bi zamenom zadnjih amortizera dobio na udobnosti, originalni jako loše podnose neravnine,dosta su kruti.Ima li neko iskustva da je promenio zadnje amortizere da mi kaže ima li razlike ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 3667 Napisano Septembar 9 Drug član, 1759 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan A kojim bi menjao originalne? @DraganBg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganBg 2 Napisano Septembar 9 U prolazu, 35 postova Prijavi odgovor kao problematičan pre 47 minuta, Džim Džarmuš je napisao: A kojim bi menjao originalne? @DraganBg Pa ne znam šta je preporuka ? Ja sam gledao YSS neki preporučuju to je kao neka srednja klasa dok kao najbolje kažu da su Ohlins ali one su preko 1000 eura. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 3667 Napisano Septembar 9 (promenjeno) Drug član, 1759 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan A nije ti ni yss jeftin,ako ih nadjes ovde.Sigurno ces dobiti nesto,koliko, boga pitaj..?Ovde to ja mislim niko nije radio na konkretnom modelu.Imas stranih foruma pokusaj da istrazis i tamo iskustva.. Vidi da ne odgovara mozda od x adv 350 zadnji amort. Promenio Septembar 9 član Džim Džarmuš Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganBg 2 Napisano Septembar 9 U prolazu, 35 postova Prijavi odgovor kao problematičan pre 5 minuta, Džim Džarmuš je napisao: A nije ti ni yss jeftin,ako ih nadjes ovde.Sigurno ces dobiti nesto,koliko, boga pitaj..?Ovde to ja mislim niko nije radio na konkretnom modelu.Imas stranih foruma pokusaj da istrazis i tamo iskustva.. Vidi da ne odgovara mozda od x adv 350 zadnji amort. Upola su jeftiniji od Ohlinsa.Veruj mi razmišljam da zbog neudobnosti prodam skuter posle samo 3 meseca nakon što sam ga kupio.Probao sam mnoge brendove izuzev Jamahe i svi su bili udobniji i bolji položaj sedenja su imali od Forze (Sym,Zontes,Voge). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 6181 Napisano Septembar 9 (promenjeno) Ne silazi, 4587 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Ako ti skuter nije legao, nije ti legao, i to mu je to. Možda je bolje da ga prodaš takvog, nego da popravljaš nov motorin. Rezultati su upitni, ili su mali pomaci u pitanju, a niko ti neće platiti tu investiciju, kad ga ipak budeš prodavao naknadno. Promenio Septembar 9 član boza_kg 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganBg 2 Napisano Septembar 9 U prolazu, 35 postova Prijavi odgovor kao problematičan pre 10 minuta, boza_kg je napisao: Ako ti skuter nije legao, nije ti legao, i to mu je to. Možda je bolje da ga prodaš takvog, nego da popravljaš nov motorin. Rezultati su upitni, ili su mali pomaci u pitanju, a niko ti neće platiti tu investiciju, kad ga ipak budeš prodavao naknadno. Svestan sam toga i razmišljam da ga prodam ali sam hteo da pitam da li se sa tim amortizerima dobija na udobnosti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 6181 Napisano Septembar 9 Ne silazi, 4587 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Ako.se dobro sećam, koleza @MilosSani je menjao amorte na 300 modelu svojevremeno, pa možda prenese utiske. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 17104 Napisano Septembar 9 Integrisan, 9610 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan pre 50 minuta, Džim Džarmuš je napisao: Ovde to ja mislim niko nije radio na konkretnom modelu Loše misliš, ima na 13 strani. YSS bolje se ponaša od oem amorta, Uglješa je preko nabavio, vrede novce jer su fabrički pretvrdi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 6181 Napisano Septembar 9 Ne silazi, 4587 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Na Forzi zameniš amorte i CVT, i skoro pa solidan skuter 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 3667 Napisano Septembar 9 Drug član, 1759 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan Vidi i ovo proveri za amorte od x adv 350 možda može.. ,ma da što Boža kaže...nema tu neke velike sreće.Generalno vecina skutera kojima je vesanje tako reseno kao na forzi imaju jadne amorte. Secam se da je na x adv 350.bilo bolje nego na c400gt drugi put kad sam duze probao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 6181 Napisano Septembar 9 Ne silazi, 4587 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Ne paše od ADV 350 svakako, nisu iste dužine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganBg 2 Napisano Septembar 9 U prolazu, 35 postova Prijavi odgovor kao problematičan pre 27 minuta, Satelis je napisao: Loše misliš, ima na 13 strani. YSS bolje se ponaša od oem amorta, Uglješa je preko nabavio, vrede novce jer su fabrički pretvrdi. Kada bih znao da će mi ti amortizeri završiti posao ne bih ni razmišljao o prodaji.Jedino ne znam da li će to uticati na garanciju pošto je skuter još pod garancijom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 6181 Napisano Septembar 9 (promenjeno) Ne silazi, 4587 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan To ćeš, bojim se, morati sam da saznaš. Nekome su amortizeri i fabrički skroz OK, a neko što je menjao možda ni sam sebi neće da prizna da se zeznuo... Promenio Septembar 9 član boza_kg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganBg 2 Napisano Septembar 9 U prolazu, 35 postova Prijavi odgovor kao problematičan pre 4 minuta, boza_kg je napisao: To ćeš, bojim se, morati sam da saznaš. Nekome su amortizeri i fabrički skroz OK, a neko što je menjao možda ni sam sebi neće da prizna da se zeznuo... Generalno i napred je kruta amortizacija,šta su uradili sa tim amortizerima to je strašno,kao da su uzeli najjeftinije sa Aliexpresa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 6181 Napisano Septembar 9 Ne silazi, 4587 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Imaj u vidu da se amortizeri malo razgaze posle nekog vremena i kilometara. Dok je motorin nov, sve je stisnuto još. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganBg 2 Napisano Septembar 9 U prolazu, 35 postova Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, boza_kg je napisao: Imaj u vidu da se amortizeri malo razgaze posle nekog vremena i kilometara. Dok je motorin nov, sve je stisnuto još. To nisam znao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...