Jump to content

Moto Zajednica

Honda Forza 300/350

Recommended Posts

• U prolazu, 35 postova
Pre 5 sati, boza_kg je napisao:

Pozadi ti se podešava zategnutost opruga, i trebalo bi da si dobio alatku za štelovanje uz skuter. Postoji 5 nivoa. 1 je najmekše, 5 je najtvrđe, default je 3. Možeš probati šta ti najviše odgovara, samo je bitno da i leva i desna strana budu na istom nivou. 

image.png.45695933684deb0a6ea6295e8db280c2.png

Ako je i dalje tvrdo, to ti je što ti je. Za bolje, moraju da se menjaju amortizeri ili skuter :) 

Biće da ću menjati skuter,jer generalno ceo skuter je jako krut a ni sedište nije baš najudobnije.Probao sam bio Voge SR4 max,znaš koliko je udobnoji od Forze, nebi verovao

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 129 postova
  • Motocikl: Honda SH350i

Inače možeš i rukom da ga navrneš koliko ti treba, verovatno je na najtvrđem setup-u jer serviseri vole da ga navrnu, kad je tvrd bolje se vozi po krivinama 🤪

• Sviđa mi se 1

• U prolazu, 35 postova
pre 5 minuta, Ji 4Tze je napisao:

Inače možeš i rukom da ga navrneš koliko ti treba, verovatno je na najtvrđem setup-u jer serviseri vole da ga navrnu, kad je tvrd bolje se vozi po krivinama 🤪

Brate kao na dasci da sedim i napred i pozadi katastrofa koliko loša amortizacija

• Svrati ponekad, 129 postova
  • Motocikl: Honda SH350i

Nem pojma, meni je baš udoban bio kad sam ga probao, to i jeste jedan od razloga što sam hteo da menjam SH350 za Forzu350

• U prolazu, 35 postova
pre 29 minuta, Ji 4Tze je napisao:

Nem pojma, meni je baš udoban bio kad sam ga probao, to i jeste jedan od razloga što sam hteo da menjam SH350 za Forzu350

Idi testiraj Voge SR4 max,oduševićeš se komocijom i udobnošću.Ista šasija i agregat kao kod BMW C400.

• U prolazu, 35 postova

Pozdrav da li bi zamenom zadnjih amortizera dobio na udobnosti, originalni jako loše podnose neravnine,dosta su kruti.Ima li neko iskustva da je promenio zadnje amortizere da mi kaže ima li razlike ?

• U prolazu, 35 postova
pre 47 minuta, Džim Džarmuš je napisao:

A kojim bi menjao originalne? @DraganBg

Pa ne znam šta je preporuka ? Ja sam gledao YSS neki preporučuju to je kao neka srednja klasa dok kao najbolje kažu da su Ohlins ali one su preko 1000 eura.

• Drug član, 1759 postova
  • Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥

A nije ti ni yss jeftin,ako ih nadjes ovde.Sigurno ces dobiti nesto,koliko, boga pitaj..?Ovde to ja mislim niko nije radio na konkretnom modelu.Imas stranih foruma pokusaj da istrazis i tamo iskustva..

Vidi da ne odgovara mozda od x adv  350 zadnji amort.

Promenio član Džim Džarmuš

• U prolazu, 35 postova
pre 5 minuta, Džim Džarmuš je napisao:

A nije ti ni yss jeftin,ako ih nadjes ovde.Sigurno ces dobiti nesto,koliko, boga pitaj..?Ovde to ja mislim niko nije radio na konkretnom modelu.Imas stranih foruma pokusaj da istrazis i tamo iskustva..

Vidi da ne odgovara mozda od x adv  350 zadnji amort.

Upola su jeftiniji od Ohlinsa.Veruj mi razmišljam da zbog neudobnosti prodam skuter posle samo 3 meseca nakon što sam ga kupio.Probao sam mnoge brendove izuzev Jamahe i svi su bili udobniji i bolji položaj sedenja su imali od Forze (Sym,Zontes,Voge).

• Ne silazi, 4587 postova
  • Motocikl: Kymco Agility+ 300

Ako ti skuter nije legao, nije ti legao, i to mu je to. Možda je bolje da ga prodaš takvog, nego da popravljaš nov motorin. Rezultati su upitni, ili su mali pomaci u pitanju, a niko ti neće platiti tu investiciju, kad ga ipak budeš prodavao naknadno.

Promenio član boza_kg
  • Sviđa mi se 1

• U prolazu, 35 postova
pre 10 minuta, boza_kg je napisao:

Ako ti skuter nije legao, nije ti legao, i to mu je to. Možda je bolje da ga prodaš takvog, nego da popravljaš nov motorin. Rezultati su upitni, ili su mali pomaci u pitanju, a niko ti neće platiti tu investiciju, kad ga ipak budeš prodavao naknadno.

Svestan sam toga i razmišljam da ga prodam ali sam hteo da pitam da li se sa tim amortizerima dobija na udobnosti 

• Integrisan, 9610 postova
  • Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD
pre 50 minuta, Džim Džarmuš je napisao:

Ovde to ja mislim niko nije radio na konkretnom modelu

Loše misliš, ima na 13 strani.

YSS bolje se ponaša od oem amorta, Uglješa je preko nabavio, vrede novce jer su fabrički pretvrdi.

• Drug član, 1759 postova
  • Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥

Vidi i ovo proveri za amorte od  x adv 350 možda može..  ,ma da što Boža kaže...nema tu neke velike sreće.Generalno vecina skutera kojima je vesanje tako reseno kao na forzi  imaju jadne amorte.

Secam se da je na x adv 350.bilo bolje nego na c400gt drugi put kad sam duze probao.

• U prolazu, 35 postova
pre 27 minuta, Satelis je napisao:

Loše misliš, ima na 13 strani.

YSS bolje se ponaša od oem amorta, Uglješa je preko nabavio, vrede novce jer su fabrički pretvrdi.

Kada bih znao da će mi ti amortizeri završiti posao ne bih ni razmišljao o prodaji.Jedino ne znam da li će to uticati na garanciju pošto je skuter još pod garancijom.

To ćeš, bojim se, morati sam da saznaš. Nekome su amortizeri i fabrički skroz OK, a neko što je menjao možda ni sam sebi neće da prizna da se zeznuo...

Promenio član boza_kg

• U prolazu, 35 postova
pre 4 minuta, boza_kg je napisao:

To ćeš, bojim se, morati sam da saznaš. Nekome su amortizeri i fabrički skroz OK, a neko što je menjao možda ni sam sebi neće da prizna da se zeznuo...

Generalno i napred je kruta amortizacija,šta su uradili sa tim amortizerima to je strašno,kao da su uzeli najjeftinije sa Aliexpresa 

Imaj u vidu da se amortizeri malo razgaze posle nekog vremena i kilometara. Dok je motorin nov, sve je stisnuto još.

• U prolazu, 35 postova
pre 1 minut, boza_kg je napisao:

Imaj u vidu da se amortizeri malo razgaze posle nekog vremena i kilometara. Dok je motorin nov, sve je stisnuto još.

To nisam znao 

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja