Milan PK 11 Napisano Mart 15, 2018 U prolazu, 47 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Honda Varadero Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav. Verovatno je tema vec pominjana negde ali me pretrazivac ne vodi nikuda kad pokusam da pronadjem. Zamolio bih ako neko zna link za skidanje filma sa prevodom na Srpski bilo kog dela (moze i oba ) da mi posalje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
.milke. 426 Napisano Mart 15, 2018 Svrati ponekad, 426 postova Lokacija: Beograd / Kraljevo Motocikl: Honda NC750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da deljenje linka do filma nije legalno, ali imaš privatnu poruku. Titl je pak sa foruma, evo ga ovde: https://titlovi.com/titlovi/twist-of-the-wrist-vol-2-keith-code-108250/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tibor 501 Napisano Mart 16, 2018 Zainteresovan, 657 postova Lokacija: Temerin Motocikl: TDM 850, DKW RT175 Prijavi odgovor kao problematičan moze li i meni pp Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7949 Napisano Mart 16, 2018 Drug član, 2480 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan I meni! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tatkonadzeja 141 Napisano Mart 16, 2018 Svrati ponekad, 251 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 1250 S Prijavi odgovor kao problematičan i meni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 2782 Napisano Mart 16, 2018 Drug član, 1037 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan I meni,i meni Послато са SM-J730F уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mario Marko 479 Napisano Mart 16, 2018 Zainteresovan, 702 postova Lokacija: Beograd Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Ako vas zanima naprednija tehnika voznje, probajte da skinete "Motovudu" - Simon Crafar. Pdf se nadje lako, video malo teže. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Belajmaker 34 Napisano Februar 19, 2020 U prolazu, 35 postova Lokacija: Maglaj, BiH Motocikl: Suzuki GSR600 | Honda CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan On 15.3.2018. at 23:06, .milke. je napisao: Mislim da deljenje linka do filma nije legalno, ali imaš privatnu poruku. Titl je pak sa foruma, evo ga ovde: https://titlovi.com/titlovi/twist-of-the-wrist-vol-2-keith-code-108250/ Ako bi neko bio ljubazan i proslijedio link, bio bi zahvalan i platio pice na Sajmu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
.milke. 426 Napisano Februar 19, 2020 Svrati ponekad, 426 postova Lokacija: Beograd / Kraljevo Motocikl: Honda NC750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, Belajmaker je napisao: Ako bi neko bio ljubazan i proslijedio link, bio bi zahvalan i platio pice na Sajmu. U had me with ljubazan. Poslato. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Budimir 76 Napisano Februar 19, 2020 U prolazu, 79 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 4tx Prijavi odgovor kao problematičan Hajde jos jednom ako nije tesko Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
popovich 218 Napisano Februar 20, 2020 Svrati ponekad, 327 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: 2017 Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Fantastičan video materijal, kako o osnovama tako i o naprednim tehnikama `jahanja`. Pogledao sam ga davno u vrijeme svojih početaka, drago mi je što još uvijek ima interesovanja za to. Nadam se da će svi mladi vozači da svrate ponekad u ovaj kutak i pogledaju ovo, značilo bi im mnogo. Još bolje ako znaju Engleski, lakše se prati. Mada siguran sam da je neko to već kvalitetno preveo. Rado bih ja to učinio ali stvarno nemam živaca. Međutim ništa to ne znači bez prakse. Znači, polako i po malo, vježbati sve ovo o čemu se tu govori. Ja sam znao naveče oko ponoći da sjednem na motor i da nađem neki napušteni parking ili malo dalje od naselja, pa da vježbam polukružna okretanja, izbjegavanje prepreka, naginjanje motora i slično. Po danu je svakako bolje, ali noću se nećete izblamirati ako padnete jer nema nikoga da to vidi. A poslije možete da slažete kako je drug pao ili vas je neko na parkingu srušio. Pa onda to prenesete u saobraćaj, naučite neke lokalne dionice pa svaki put malo brže. Pa onda nepoznate puteve. Pa naglo kočenje. I tako dalje. Pa svakako onda i staza, ako imate pristup nekoj a da nije previše skupo. Ja nisam stazu ali sve ostalo jesam. Sve je to neophodno da bi se postalo vješt i nadasve kvalitetan motociklista - da vam to postane mišićna memorija jer samo tako će vam spasiti život kad bude najpotrebnije. I osjeća se čovjek sigurnije i spretnije kad sjedne na motor, sve je nekako ljepše. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forsberg 5272 Napisano Februar 20, 2020 Drug član, 1127 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 FI 2000, BMW F800GS 2008. Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam odgledao serijal kad se završila prošla (maltene nezavršena) sezona, pa čim sam pre dve-tri nedelje seo na motor, odmah krenuh da se prisećam i istražujem činjenica je da ovaj hladni asfalt i relativno niska temperatura nisu najpovoljniji za učenje, ali bilo je jače od mene 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nuttertools994 0 Napisano April 28, 2020 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan On 15.3.2018. at 23:01, Milan PK je napisao: Pozdrav. Verovatno je tema vec pominjana negde ali me pretrazivac ne vodi nikuda kad pokusam da pronadjem. Zamolio bih ako neko zna link za skidanje filma sa prevodom na Srpski bilo kog dela (moze i oba ) da mi posalje. Mogu li dobiti link za skidanje ili gledanje filma? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
smiljke 316 Napisano April 29, 2020 Svrati ponekad, 156 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: 2009-Versys 650 ABS, BMW R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demo0007 130 Napisano Januar 16, 2021 Svrati ponekad, 131 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Fz6-S 2006 Prijavi odgovor kao problematičan Cao ljudi Evo jos jednog radoznalog novajlije Da li slucajno neko ima neki ziv link? Prvi deo nigde ne nalazim, a drugi po negde pokaze, ali nisam uspeo da skinem. Bio bih zahvalan ako mi neko prosledi link 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 6552 Napisano Januar 16, 2021 Drug član, 2237 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Pre par meseci sam odgledao prvi deo na youtube, i evo sada ga nigde ne nalazim. Bilo bi lepo ako neko ima link za torrent ili tako nesto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
filipfg 844 Napisano Januar 17, 2021 Zainteresovan, 775 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Bandit 1250S Prijavi odgovor kao problematičan 16 hours ago, demo0007 said: Cao ljudi Evo jos jednog radoznalog novajlije Da li slucajno neko ima neki ziv link? Prvi deo nigde ne nalazim, a drugi po negde pokaze, ali nisam uspeo da skinem. Bio bih zahvalan ako mi neko prosledi link 13 hours ago, antir3ality said: Pre par meseci sam odgledao prvi deo na youtube, i evo sada ga nigde ne nalazim. Bilo bi lepo ako neko ima link za torrent ili tako nesto. Prvi deo Drugi deo https://www.facebook.com/KGLracing/videos/1423949540990976/ 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demo0007 130 Napisano Januar 17, 2021 Svrati ponekad, 131 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Fz6-S 2006 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala puno! @filipfg Upravo odgledah drugi deo, našao sam na yt @antir3ality evo ga link ka yt bez prevoda ako ne mozes ovaj sa fb.. Sad taman prvi deo, i da iscitam .pdf pa opet 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
filipfg 844 Napisano Januar 17, 2021 (promenjeno) Zainteresovan, 775 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Bandit 1250S Prijavi odgovor kao problematičan @demo0007 Ako si pocetnik uzmi gledaj klipove ovog lika Promenio Januar 17, 2021 član filipfg 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6296 Napisano Januar 17, 2021 Svakom po zasluzi, 12467 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Znam da je naš @Popsy odradio prevod pomenutog serijala. Pitajte ga za prevod. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savamalac 144 Napisano Januar 23, 2021 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750X Prijavi odgovor kao problematičan @filipfg i ja volim da gledam MotoJitsu. Odlican je. A pitanje za tebe je u vezi prvog i drugog dela Twist of the wrist. U cemu je razlika u sadrzaju izmedju ta dva dela? Koje su teme obradjene? Pitam zato sto na dostupnim linkovima jedinu razliku pravi "extra" materijal u vidu dijaloga dva mlada momka. Deo kada objasnjavaju je isti. Ili ja gresim nesto... Hvala unapred. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demo0007 130 Napisano Januar 24, 2021 Svrati ponekad, 131 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Fz6-S 2006 Prijavi odgovor kao problematičan On 1/17/2021 at 4:16 PM, filipfg said: @demo0007 Ako si pocetnik uzmi gledaj klipove ovog lika Mislim da sam pogledao vecinu snimaka od kako si mi postavio odg taman do proleca da obrnem jos koji krug hvala! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...