Stefan Lone Wolf 358 Napisano Mart 8, 2018 Svrati ponekad, 241 postova Lokacija: Beograd,Knjazevac Motocikl: Yamaha MT09 Tracer 2017 Prijavi odgovor kao problematičan kupujem GPSgarminTomtomblueberry Sent from my SM-G930F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 3062 Napisano Mart 9, 2018 Drug član, 1175 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan Imam Garmin sa moto nosačem, i naravno standardnim auto nosačem na vakum. Mislim da je model Nuvi 205 ili 255, jedan od najmanjih i najslabijih ali ima mem. karticu sa detaljnim mapama Srbije a jEvropu ima farbički... Cena je kao i model, najmanja i najslabija - 5 crvenih. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2547 Napisano Mart 9, 2018 Vozac A kategorije :D, 933 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam problem navigacije rijesio putem telefona. HERE mape su vise nego odlicno se pokazale na svim mojim putovanjima Ali opet stvar ukusa Raspitacu se kod drugara sto radi sa teh. opremom da li ima sta povoljno za motoriste Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Mart 10, 2018 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Imam Garmin Zumo 595 sa ram-montazom i Touratech kandzom na zakljucavanje. Ja sam kupio BMW Navigator 5 pa mi je ova visak.Ako te zanima zovi me od ponedeljka na 061 255 6550. PozzSent from my LG-H815 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...