Zlatko LA 2060 Napisano April 14, 2018 Drug član, 1072 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je 'motor' u pravom smislu te reci, uvek mi vise paznju privuce ovakav primerak, nego bilo koji noviji motor. Nekako mi starije masine imaju vise smisla od ovih danasnjih. Odlican projekat. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spiri 72 Napisano April 16, 2018 Svrati ponekad, 187 postova Lokacija: Nl Motocikl: Suzuki Prijavi odgovor kao problematičan Slavina je dobila novi set gumica vrijeme za test voznjuVerzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8690 Napisano April 16, 2018 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Iscekujem tu vožnju kao kao da ja trebam da sednem na motor Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3643 Napisano April 16, 2018 Malinar u pokusaju, 1719 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Kad bi mogao i neki video da snimis, da joj cujemo zvuk, inace sam ljubitelj tih vecih suzinih uljara (iako vozim malu), zaista su trpele mnogo, teski, masivni i kvalitetno radjeni motori. U kakvom je stanju bio agregat? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8690 Napisano April 16, 2018 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Verujem da se vozika. Ovde je sunčano a i dalje je dan. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spiri 72 Napisano April 16, 2018 Svrati ponekad, 187 postova Lokacija: Nl Motocikl: Suzuki Prijavi odgovor kao problematičan Iscekujem tu vožnju kao kao da ja trebam da sednem na motor Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Test voznja je proslo ok napravio Sam ook 30km onako umjerene voznje.Prvi utisak Suzana odlicno prima gas ide kao raketa nevjerovatno,da motor iz 1992 ima toliko snage!! Mada uporedzujuci sa mojom Yamahom pretežak motor krivine mu nisu bas jača strana možda na neki duži period da se čovjek i navikne na njuMislim da je restauracija uspjela ja sam jako zadovoljan uz dobrog sofera mislim da Suzana ne zaostaje puno od novijih modela !Nadam se da će neko ovdje napisati svoje mišljenje i iskustvo i podijeliti sa nama!Živjeli i NEK vam je sretna sezona 2018 sa puno predzeni kmHvalaVerzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spiri 72 Napisano April 16, 2018 Svrati ponekad, 187 postova Lokacija: Nl Motocikl: Suzuki Prijavi odgovor kao problematičan Kad bi mogao i neki video da snimis, da joj cujemo zvuk, inace sam ljubitelj tih vecih suzinih uljara (iako vozim malu), zaista su trpele mnogo, teski, masivni i kvalitetno radjeni motori. U kakvom je stanju bio agregat?Imam snimljen zvuk ali neznam kako da stavimVerzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano April 16, 2018 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan pre 21 minuta, spiri je napisao: Imam snimljen zvuk ali neznam kako da stavim Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Okačiš na Youtube i ovde ostaviš link... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spiri 72 Napisano April 16, 2018 Svrati ponekad, 187 postova Lokacija: Nl Motocikl: Suzuki Prijavi odgovor kao problematičan Evo uspio sam da stavim snimak prvi start i sinkronizacija karburatora početkom januara snimljeno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano April 18, 2018 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan cudo od motora to su odlicne masine ide kao luda i najbolje su Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano April 18, 2018 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan Daj mi recikako ti se kvačilo ponaša sa tim opletenim crijsvom ?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8690 Napisano April 18, 2018 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Bas sam se pitao kad ćeš se javiti u ovoj temi Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spiri 72 Napisano April 18, 2018 Svrati ponekad, 187 postova Lokacija: Nl Motocikl: Suzuki Prijavi odgovor kao problematičan Daj mi recikako ti se kvačilo ponaša sa tim opletenim crijsvom ?! Super nisam primijetio nista neobično imam osjećaj da bolje odvaja nego na r1Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spiri 72 Napisano April 18, 2018 Svrati ponekad, 187 postova Lokacija: Nl Motocikl: Suzuki Prijavi odgovor kao problematičan cudo od motora to su odlicne masine ide kao luda i najbolje suMajstore dali je normalno da na leru radi na 1200pm ili mora biti na 1000 Imao sam neke diskusije na tu temu svi kažu uljara normalno 1200 obrtaja valjda na 1000 nema dovoljno podmazivanje Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano April 18, 2018 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan 1100 do 1300 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano April 18, 2018 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan Preko 1100 rpm na 1100ccm svakako .. .. pogotovo ako je bilo šta tunirano .. 750ccm se još može spustiti na 1000 rpm .... ali i njemu paše da doljnja strana kazaljke bude na 1000 .. Ovo za kvačilo sam pitao s razlogom, ali ako nemaš problema, onda super .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spiri 72 Napisano April 18, 2018 Svrati ponekad, 187 postova Lokacija: Nl Motocikl: Suzuki Prijavi odgovor kao problematičan 1100 do 1300:care:Komplet izduv je yoshimura karburatori su očišćeni i odrađena sinkronizacija ,filter zraka je k&n e sad dali bi mu trebalo postelati CO2 to neznam niti sam kad radio kazaljka ler gasa varira izmedzu 1000 i 1300 znaci nije stabilan ler gas ostalo je sve topVerzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...