grafigo 3367 Napisano Mart 3, 2018 Drug član, 823 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Versys vel'ki, zeleni. Prijavi odgovor kao problematičan A kakva je prica sa malo specificnim izduvima, tipa kratki ispod motora, kao na er6n? Ne videh ni jedan primer za takav izduv.Послато са SM-G925F уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Throttle Addict 947 Napisano Mart 3, 2018 "Trtl", 584 postova Lokacija: Sabac Motocikl: BMW K1600 GT Prijavi odgovor kao problematičan A kakva je prica sa malo specificnim izduvima, tipa kratki ispod motora, kao na er6n? Ne videh ni jedan primer za takav izduv.Послато са SM-G925F уз помоћ ТапатокаKad sam porucio auspuhe pre par dana kod njega, rekao je da zbog zdrastvenog stanja radi samo okrugle auspuhe fi 80, fi 100 i ovalne.Najbolje ga kontaktiraj preko mail-a raceada@gmail.com, ocekuj odgovor uvece posle 20h.Sent from my SM-J530F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Malenov 92 Napisano Mart 3, 2018 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Сва препорука за Роберта. Сјајна комуникација, лонац је испао боље него што сам замислио. Задовољство је сарађивати са овим човеком. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vortex4borg 391 Napisano Mart 6, 2018 Zainteresovan, 893 postova Lokacija: Skoplje Motocikl: Honda CBR 1000f Prijavi odgovor kao problematičan Da se ukljucim i ja malo. Imao sam zelju da mi Robert uradi ausuhe i "onaj deo koji spaja granu sa auspuhom" i kontaktovao ga prosle godine. Na moju veilku zalost nista od toga niije bilo, jednostavno ko sto je neko iznad mene rekao "covek vise ne radi kao ranije". A hteo sam da mu odnesem motor tamo, i da na licu mesta uzima mere. Od mene do Roberta ..... jedno 500km u pravac. Jbga, nema i jare i pare, pa nekako nasao neke orginalne nove, ali "taj spoj auspuha sa granom" mi jos uvek bode oci. Napravio ga neki "obucar" jer sam samo to mogao tu da nadjem. Jednostavno nema majstora. Onaj jedan jednini koji radi inox ... joj budala .... trazio mi po 100+ eura po komadu. Za 35cm krivine. Ostaje sada da malo prosirim temu i pitam ko moze da odradi taj deo kako valjda? Vidim da ima vise nas koje to zanima, pa nije lose da sve te podatke stavimo tu u jednu temu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16211 Napisano Mart 7, 2018 Integrisan, 9358 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Andjelko iz Bele Crkve, pre neki dan je neko kacio slike prepravke izd. grana......dobro odradjeno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vortex4borg 391 Napisano Mart 7, 2018 Zainteresovan, 893 postova Lokacija: Skoplje Motocikl: Honda CBR 1000f Prijavi odgovor kao problematičan video, ali gde je to odradio? neki kontakt, tel, mail, bilo sta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 15233 Napisano Mart 7, 2018 moto merkat °°, 4953 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, vortex4borg je napisao: video, ali gde je to odradio? neki kontakt, tel, mail, bilo sta andjelow@live.com 0638060818 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Throttle Addict 947 Napisano Mart 7, 2018 "Trtl", 584 postova Lokacija: Sabac Motocikl: BMW K1600 GT Prijavi odgovor kao problematičan Da se ukljucim i ja malo. Imao sam zelju da mi Robert uradi ausuhe i "onaj deo koji spaja granu sa auspuhom" i kontaktovao ga prosle godine. Na moju veilku zalost nista od toga niije bilo, jednostavno ko sto je neko iznad mene rekao "covek vise ne radi kao ranije". A hteo sam da mu odnesem motor tamo, i da na licu mesta uzima mere. Od mene do Roberta ..... jedno 500km u pravac. Jbga, nema i jare i pare, pa nekako nasao neke orginalne nove, ali "taj spoj auspuha sa granom" mi jos uvek bode oci. Napravio ga neki "obucar" jer sam samo to mogao tu da nadjem. Jednostavno nema majstora. Onaj jedan jednini koji radi inox ... joj budala .... trazio mi po 100+ eura po komadu. Za 35cm krivine. Ostaje sada da malo prosirim temu i pitam ko moze da odradi taj deo kako valjda? Vidim da ima vise nas koje to zanima, pa nije lose da sve te podatke stavimo tu u jednu temu. U prvom mail-u mi je Robert napisao da ne moze da primi moje auspuhe jer imam dve spojne grane i koje zahtevaju mnogo vremena za izradu a on nema niciju pomoc pri varenju grana itd.Posto sam naglasio da mi nije hitno i da mu mogu poslati moje auspuhe sa spojnim granama i cekati 5-6 dana pao je dogovor.Sinoc mi je baas poslao fotke, privodi se kraju...Sent from my SM-J530F using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16211 Napisano Mart 7, 2018 Integrisan, 9358 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Da je Robert blizi.....momentalno bi otisao da budem segrt. Velika steta sto njegovo znanje, pedanteriju nema ko da nasledi, bices prezadovoljan cuncima a ja sutra slikam Darkove nedostatke na mom cunku. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 15233 Napisano Mart 7, 2018 moto merkat °°, 4953 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan pre 13 minuta, Satelis je napisao: Da je Robert blizi.....momentalno bi otisao da budem segrt. Velika steta sto njegovo znanje, pedanteiju nema ko da nasledi, bices prezadovoljan cuncima a ja sutra slikam Darkove nedostatke na mom cunku. Veruj da sam isto razmisljao! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Throttle Addict 947 Napisano Mart 7, 2018 "Trtl", 584 postova Lokacija: Sabac Motocikl: BMW K1600 GT Prijavi odgovor kao problematičan Da je Robert blizi.....momentalno bi otisao da budem segrt. Velika steta sto njegovo znanje, pedanteriju nema ko da nasledi, bices prezadovoljan cuncima a ja sutra slikam Darkove nedostatke na mom cunku.Kad vec rece pedanterija, pise mi Robert da imamo problem i izvinjava mi se zbog grana, zamisli, poluprecnik novih grana je za 2.5mm siri od originalnih pa se on iscimao da li se ja slazem sa tim i da li ce to simetricno i bez udaranja centralnog stendera stajati...Zbog 2.5mm, ja sam poceo da se smejem jer sam se setio kako ti je Darko iskrivio nosac fabricki.Sent from my SM-J530F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vortex4borg 391 Napisano Mart 7, 2018 Zainteresovan, 893 postova Lokacija: Skoplje Motocikl: Honda CBR 1000f Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, bdada je napisao: andjelow@live.com 0638060818 hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Throttle Addict 947 Napisano Mart 7, 2018 "Trtl", 584 postova Lokacija: Sabac Motocikl: BMW K1600 GT Prijavi odgovor kao problematičan Upravo stigao mail od Roberta sa tekstom da je sve gotovo i da stizu u petak i sa fotografijama! Nemam reci, znaci upiskicu se 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vortex4borg 391 Napisano Mart 7, 2018 Zainteresovan, 893 postova Lokacija: Skoplje Motocikl: Honda CBR 1000f Prijavi odgovor kao problematičan sledece je da ih vidimo montirane cestito 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brdy 2100 Napisano Mart 7, 2018 Ja sam FAP mašina, 755 postova Lokacija: Leskovac, Srbija Motocikl: apn 6 i Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Perfekcija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Mart 7, 2018 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan A i da se čuju Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Mart 7, 2018 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan i na 125 ici pa se cuje vrhunski...Licno bio kod njega,upoznao se,gledao kako lepo i precizno radi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Mart 7, 2018 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan A ovako se cuo na freewindu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Throttle Addict 947 Napisano Mart 7, 2018 "Trtl", 584 postova Lokacija: Sabac Motocikl: BMW K1600 GT Prijavi odgovor kao problematičan A ovako se cuo na freewindu... Ako sam dobro video oba auspuha su Dragon, nisu Robertovi nisu Race al takodje kvalitetni.Sent from my SM-J530F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Mart 7, 2018 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Pa isto Ada... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Throttle Addict 947 Napisano Mart 7, 2018 "Trtl", 584 postova Lokacija: Sabac Motocikl: BMW K1600 GT Prijavi odgovor kao problematičan Pa isto Ada...Isto Ada al nije isti majstor, a i kako da ih pohvatamo, ja sam prvi mesao.Sent from my SM-J530F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13272 Napisano Mart 7, 2018 Ne silazi, 7506 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Throttle Addict, biće ti auspusi jako dragi kao i što su moji meni. Za nas je neshvatljiv napor koji Robert pretrpi da bi napravio auspuhe. To nema cenu i ne može da se plati. Nema tog MIVV-a, Remusa, Yoshimure koje bih montirao umesto Robertovih. To su masovni proizvodi, Robertovi auspusi su unikatno delo, ogromna snaga i ljubav prema poslu i motociklu. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Throttle Addict 947 Napisano Mart 7, 2018 "Trtl", 584 postova Lokacija: Sabac Motocikl: BMW K1600 GT Prijavi odgovor kao problematičan Throttle Addict, biće ti auspusi jako dragi kao i što su moji meni. Za nas je neshvatljiv napor koji Robert pretrpi da bi napravio auspuhe. To nema cenu i ne može da se plati. Nema tog MIVV-a, Remusa, Yoshimure koje bih montirao umesto Robertovih. To su masovni proizvodi, Robertovi auspusi su unikatno delo, ogromna snaga i ljubav prema poslu i motociklu. Slazem se u potpunosti, kroz dopisivanje i par fotografija mi je sve bilo jasno.Vidi se sa kolikom voljom i ljubavlju prema motociklima pravi auspuhe.Kolegi sad radi auspuh takodje i dogovorili smo se kad on ugradi svoj da idemo kod Roberta na kafu.Robert je rekao da su nam vrata sirom otvorena i da zeli da cuje njegov rad na nasim motorima.Sent from my SM-J530F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13272 Napisano Mart 7, 2018 Ne silazi, 7506 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Eto vidiš, pa valjalo bi u toku lepog vremena da se skupimo svi koji vozimo njegove auspuhe i posetimo čoveka drugarski. Ponesemo neki poklončić, nekih sat dva pa da bežimo posle na neko meso pa kući. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Throttle Addict 947 Napisano Mart 7, 2018 "Trtl", 584 postova Lokacija: Sabac Motocikl: BMW K1600 GT Prijavi odgovor kao problematičan Eto vidiš, pa valjalo bi u toku lepog vremena da se skupimo svi koji vozimo njegove auspuhe i posetimo čoveka drugarski. Ponesemo neki poklončić, nekih sat dva pa da bežimo posle na neko meso pa kući.Nas dvojica smo i planirali tako, posetimo Roberta, poklonce neko, posle klopica i gas kucama.Sent from my SM-J530F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...