ekvador 41 Napisano Februar 20, 2018 U prolazu, 92 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, gledam kako su modifikovali hondu horneta, i svidja mi se taj izgled, pogotovo upravljac , i gume : Ono sto me zanima u vezi guma, te " nazubljene" gume da li ima kod nas da se kupe, nisam nigde nasao ? Takodje, da li one uticu na voznju, odnosno pretpostavljam da su bolje za brdo, ali na ravnom da li postoji neki sigurnosni problem u odnosu na klasicne gume ? Ja bih promenio volan, gume, i skratio blatobrane, ne bih bas ceo motor pretvarao u racer. hvala 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Februar 20, 2018 Drug član, 2999 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Gume su TKC 80 https://www.continental-tires.com/motorcycle/tires/motorcycle-tires/off-road-enduro/tkc-80 Tvoja prednja felna je 17 ili 16? A mislim da preradu ili radis ili NE, to na pola uglavnom ne lici na nista..... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3053 Napisano Februar 20, 2018 8-bit, 1880 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan Vozio sam sa TKC. Ide to lepo i po asfaltu ako ne preteruješ. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4756 Napisano Februar 20, 2018 Ne silazi, 5552 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan 45 minutes ago, rboban said: A mislim da preradu ili radis ili NE, to na pola uglavnom ne lici na nista..... Baš tako! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Februar 20, 2018 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Zasto bi te gume koristio na asfaltu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ekvador 41 Napisano Februar 20, 2018 U prolazu, 92 postova Prijavi odgovor kao problematičan 47 minutes ago, rboban said: Gume su TKC 80 https://www.continental-tires.com/motorcycle/tires/motorcycle-tires/off-road-enduro/tkc-80 Tvoja prednja felna je 17 ili 16? A mislim da preradu ili radis ili NE, to na pola uglavnom ne lici na nista..... 17 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ekvador 41 Napisano Februar 20, 2018 U prolazu, 92 postova Prijavi odgovor kao problematičan 3 minutes ago, hard_rock said: Zasto bi te gume koristio na asfaltu? Svidja mi se izgled, ali bas zato i pitam, da li postoji problem pri voznji na asfaltu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Februar 20, 2018 Drug član, 2999 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Moze da se vozi skroz OK, pisem iz licnog iskustva. Dobro je sto ti je prednja felna 17 jer mislim da se ne prave ove gume u 16.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Throttle Addict 918 Napisano Februar 20, 2018 "Trtl", 584 postova Lokacija: Sabac Motocikl: BMW K1600 GT Prijavi odgovor kao problematičan Iz mog ugla gledano, kad neko kaze Caffe Racer, meni odma kroz glavu prodje "daska" sediste i gola guma bez repa bez blatobrana i sa malom okruglom stopaljkom... Sedista sad modifikuju kako god zelis, meni je sediste sa ovog linka prelepo! Kao sto kazu kolege, ako radis radi do kraja a ne polovicno, imas hrpu "streetfighter" motora na oglasima, svi su poceli a niko nije uradio to do kraja i onda ne lici ni na sta. Budi svestan da sve to kosta i vise nego sto si ocekivao, srecno i obavezno otvori temu projekta ako se odlucis! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...