JankelA 812 Napisano Avgust 16, 2020 Drug član, 1198 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: Yamaha R1, Kawasaki KX450F, Beta RR350 Prijavi odgovor kao problematičan Da nema neko slucajno ili poznaje nekog ko ima neki kvad u delovima, pravim neki 'bagi' pa mi trebaju tockovi, glavcine, kocnice i jos neke stvari? Nasao sam jedan bez agregata za 300e, ali ne bih davao bas toliko a i ne treba mi ram a vlasnik hoce da ga proda samo komplet Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slave74 5856 Napisano Avgust 16, 2020 Drug član, 1370 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SMC 300 Prijavi odgovor kao problematičan Ako je bagi veci ili osrednje velicine sto je vece i od velikog kvada neces se usreciti sa tim glavcinama od 300eur. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola121 0 Napisano Mart 2, 2021 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, Kakvo je vaše mišljenje o CFMoto 200cc i Peda Super X 200cc. Potpuni sam početnik i kvad bih koristio za vožnju po prirodi - šumi, planini - uglavnom stazama za šetnju, ništa ekstremno za neko manijačenje (prelazak dubokih reka, vađenje trupaca iz šume i slično ). Da li ti kvadovi mogu da iznesu jednu osobu na tim blagim usponima? Da li su pouzdani za takve terene(kupio bih nov, uz redovno održavanje)? Koliko troše ti kvadovi, obzirom da su zapremine rezervoara po 8-9 litara( da li mogu da izguraju makar 100km sa punim)? I najbitnije, da li vredi kupovati takve nove i održavati, čuvati i nadati se da neće da se pokvari, ili kupiti polovan na glasu(mada je to "mačka u džaku" po meni)? Malo preopširno sa moje strane, ali mi se javila baš jaka želja kupovinom kvada, a potpuni sam laik, tako da bi mi značili bilo kakvi saveti... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nebojsa887 45 Napisano Jul 20, 2021 Svrati ponekad, 234 postova Lokacija: Parage Motocikl: MZ 251,suzuki rmz 250,cf moto 450l i naravno tomos automatik Prijavi odgovor kao problematičan Nikola121 kasnim sa odgovorom al evo prenecu neka moja iskustva. Oko tri godine sam vozao suzuki ltz 400,dobro je sluzio. Za te tri godine menjane su gume, lezajevi zadnje osovine nekoliko puta,nesto je i napred oko trapa radjeno...ulje,svecica. Uglavnom zahtevao je posle svake voznje pranje i redovan pregled. Pocetkom 2020 god. kupio sam pedu 150. Vozao sam to neko vreme, sto se masine tice sipas gorivo i gas. Ram i plastike su bas lose uradili, posle svake voznje je nesto moralo da se dotegne, zavari, zakrpi. To mi i nije tesko padalo, al vibracije koje proizvodi na vecem gasu su nepodnosljive. U septembru 2020god. kupio sam nov CF moto 450l. Za sad sluzi odlicno. Navikao sam da krpim i popravljam pa mi sad to malo fali... Ovog posle voznje operem parkiram i tako ceka novu avanturu. Kada sam isao na prvi servis video sam taj kvad sto prodaju pod oznakom 200,jako kvalitetno izgleda. Mada to nije cf vec neki drugi kineski brend. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nebojsa887 45 Napisano Jul 20, 2021 Svrati ponekad, 234 postova Lokacija: Parage Motocikl: MZ 251,suzuki rmz 250,cf moto 450l i naravno tomos automatik Prijavi odgovor kao problematičan Nikola121 kasnim sa odgovorom al evo prenecu neka moja iskustva. Oko tri godine sam vozao suzuki ltz 400,dobro je sluzio. Za te tri godine menjane su gume, lezajevi zadnje osovine nekoliko puta,nesto je i napred oko trapa radjeno...ulje,svecica. Uglavnom zahtevao je posle svake voznje pranje i redovan pregled. Pocetkom 2020 god. kupio sam pedu 150. Vozao sam to neko vreme, sto se masine tice sipas gorivo i gas. Ram i plastike su bas lose uradili, posle svake voznje je nesto moralo da se dotegne, zavari, zakrpi. To mi i nije tesko padalo, al vibracije koje proizvodi na vecem gasu su nepodnosljive. U septembru 2020god. kupio sam nov CF moto 450l. Za sad sluzi odlicno. Navikao sam da krpim i popravljam pa mi sad to malo fali... Ovog posle voznje operem parkiram i tako ceka novu avanturu. Kada sam isao na prvi servis video sam taj kvad sto prodaju pod oznakom 200,jako kvalitetno izgleda. Mada to nije cf vec neki drugi kineski brend. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesic1 266 Napisano Octobar 26, 2021 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan kakvi su oni linhai 500 kvadovi ako neko zna? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bugii 0 Napisano Novembar 7, 2021 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi Ako moze mala pomoć Imam kineski kvad 200 kubika i od skoro mi se pojavila "rupa" u trecoj brzini. Znaci kad prešaltam iz druge u trecu kao da je neutral, posle toga cetvrta normalno Zna li neko šta li može biti i kako da rešim. Hvala unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nebojsa887 45 Napisano Novembar 7, 2021 Svrati ponekad, 234 postova Lokacija: Parage Motocikl: MZ 251,suzuki rmz 250,cf moto 450l i naravno tomos automatik Prijavi odgovor kao problematičan Skidaj masinu i raskapaj pa ces naci kvar. Za kineze su bar delovi jeftini. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MarkoT 125 Napisano Decembar 8, 2021 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: Vrsac, Srbija Motocikl: Gilera Nexus 500, ZX6R Prijavi odgovor kao problematičan Sta mislite o TGB BLADE 550 2012.god? Ima li neko iskustva sa takvim ili slicnim kvadom? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slave74 5856 Napisano Decembar 8, 2021 Drug član, 1370 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SMC 300 Prijavi odgovor kao problematičan Sve je to slicno,a opet razlicito da nijedan deo ne pase sa druge marke. Lome se i najjaci i kvare se itekako, tako da nisam protiv kineskih ni tajvanskih vozila. Ako ne znas sam da odradis mehaniku, skupa je to igracka. Slozenija i sa vise skupljih delova od motocikla. I to kvarljivih delova. Moze ti vise stajati nego li voziti. Potrosnja goriva je posebna stavka kod 4x4 sa varijatorom, ispod 10l/100km ni nizbrdo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Salvador1999 0 Napisano April 3, 2022 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima neko iskustvo sa peda super x 200? Razmisljam da kupim jedan, misljenja su razlicita... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nebojsa887 45 Napisano April 4, 2022 Svrati ponekad, 234 postova Lokacija: Parage Motocikl: MZ 251,suzuki rmz 250,cf moto 450l i naravno tomos automatik Prijavi odgovor kao problematičan Dobro se pokazala ta peda. Ona 150 sto sam ja imao je katastrofa, vibrira trese bukvalno se raspada. Taj model 200 je odlican lepo se vozi, samo mu je cena losa. Generalno svim kvadovima su nabili cene kao da su od zlata. Gledaj nesto polovno,za te kineze su jeftini delovi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
b00m 0 Napisano April 4, 2022 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, Nov sam ovde, da li se neko sreo sa kineskim quad-om lifan 250? Vredi li ,kakva su vaša iskustva? Hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nebojsa887 45 Napisano April 4, 2022 Svrati ponekad, 234 postova Lokacija: Parage Motocikl: MZ 251,suzuki rmz 250,cf moto 450l i naravno tomos automatik Prijavi odgovor kao problematičan Svi ti kinezi su slicni pogledaj malo kakva mu je masina kog oblika i dali se ugradjuje u jos neke modele. Vidi dali ima delova, to ti je bitno. Za pedu ima delova, masina kao na skuteru. Nema salta ja brzina samo napred nazad i gas... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Salvador1999 0 Napisano April 6, 2022 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo da podelim razgovor, i da pitam za pedin top speed, neki kazu 60, neki 70, 80 bez blokade, pa ako neko ima pouzdanu informaciju neka ostavi komentar, Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
b00m 0 Napisano April 7, 2022 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan Možete li da mi napišete br. Tel. Nekog servisa gde bih mogao da nađem delove ili popravim diferencijal za ATV lifan 250? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TheKobra 0 Napisano Februar 20, 2023 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Druze,imas li neka nova iskustva u vezi Pede x200? Planiram da uzmem novu,a na netu gotovu nikakvih informacija...Hvala na odg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...