atirudra 56 Napisano Februar 10, 2018 Sir, 147 postova Lokacija: Subotica Srbija Motocikl: Honda Transalp XL 600 iz 95te Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima sto vozate Hondice TA , otisao mi je vrh sajle za brzinu na kraju gde je vila ona s dve stranice jedna se polomila , iako jos vrti al dokle....? Sta da se uzme originalnu hondinu za 35E ili moze Yoki za 25E ili neku drugu vrstu za 10E , valjda 35 o zilnih ??? Dali je velike razlika medu originalnim japancem i ovih drugih vrsta? Ovo mi je drzalo od 2010 te do sada 2018 ta . Sajla za kvacilo mi je isto na pola istrosena tako da i nju moram menjati . Znaci trebaju mi dve nove sajle ukratko i carape ( harmonika na prednju vilu , fi 57 donji deo , sad sam metnuo neku carapu koji lici mi na neki jeftin kurton , tanku plastiku , dobio od naseg jedinog na dakaru za 20 E , kvalitet znj . Vidim na kup -prodajem ima za 1200rsd , pa 2500 pa i za 4500 . Predlozi?? Inace sad smo odradili Veliki servis na masini u SU kod Rolanda i jako sam zadovoljan ide ki smuk , kotrlja se bessumno! zamenio ulja , filtre ( ulje vazduh) , sva kociona ulja naprid nazaj , prednje ploce, antifriz, jos mi ostale sajle samo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
atirudra 56 Napisano Februar 10, 2018 Sir, 147 postova Lokacija: Subotica Srbija Motocikl: Honda Transalp XL 600 iz 95te Prijavi odgovor kao problematičan ako neko ima sajle odlicne ili nove a ne trebaju mu pls na 0628443476 -sms najbolje u pocetak pa se zvrcnemo Jozef K Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Casper 46 2 Napisano Februar 11, 2018 U prolazu, 9 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Honda CBR1100XX Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da @SrdjanTT ima resenje za sve tvoje probleme.Ako ga nema na forumu evo ti broj pa ga kontaktiraj 0692220970 Drugu je radio sajlu za trandzu i vrsi posao vec 2 sezone bez problema 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gox 1864 Napisano Februar 11, 2018 Drug član, 1180 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV 650 N Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam ovde radio sajle,odlican kvalitet za malo para,urade na osnovu uzorka Dalje,kad sam prodao transalpa dao sam i sve rezervne sajle koje sam porucio iz Louisa,Sekula mi doneo- vidi u Louisu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
atirudra 56 Napisano Avgust 14, 2018 Sir, 147 postova Lokacija: Subotica Srbija Motocikl: Honda Transalp XL 600 iz 95te Prijavi odgovor kao problematičan HVALA svima ! Nasao sam ih jos tada u februaru u BAJI ( Madarska ) di rasturaju motore ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...