Utjerivac 6625 Napisano Februar 17, 2018 Zainteresovan ko mlad majmun!, 894 postova Lokacija: Ljubiš Donji. Motocikl: Uvijek Japanski! Prijavi odgovor kao problematičan pre 38 minuta, strasilo je napisao: A što bi me analizirao ? ... Coek psiholog. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4171 Napisano Februar 17, 2018 Ne silazi, 6532 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, strasilo je napisao: Pre 7 sati, đunta je napisao: Ti si razuman i nisi nadobudan, a šta misliš kako je sa nadmenim neznalicama, nemoguća misija i izmišljanje rupe na saksiji non stop iako je već izbušena. Zvao si me ? To ti alter ego? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Februar 17, 2018 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan jok .. ja glavom i tabanom .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4171 Napisano Februar 17, 2018 Ne silazi, 6532 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan pre 8 minuta, strasilo je napisao: jok .. ja glavom i tabanom .. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...