motobike12 6 Napisano Februar 7, 2018 U prolazu, 34 postova Lokacija: loznica Motocikl: peva via 50 Prijavi odgovor kao problematičan potrebna mi je pomoc .neki dan sam hteo da zamenim svecicu i na zalost nisam imao taj kljuc za svecice pa sam uzeo kljuc za odvrtanje srafova na tocku na autu kada sam pokusao da je odvrnem culo se nesto da se lomi ...pogledao sam svecicu i video da sam slomio onu keramiku ali svecica je i dalje ostala pa cak i ona keramika koja se mrda ali se nije iscupala .jel moze to da se odvrne bez skidanja glave ako ne moze koliko ce to da me kosta HVALA UNAPRED u pitanju je peda via 50 4t Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
biza 829 Napisano Februar 7, 2018 Svrati ponekad, 344 postova Lokacija: zemun Prijavi odgovor kao problematičan može odgovarajućim ključem za svećice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4280 Napisano Februar 7, 2018 motoras, 2470 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Nabavi kljuc za svecice i odvrni normalno. Pukao je gornji deo keramike. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igogitar 250 Napisano Februar 7, 2018 Svrati ponekad, 327 postova Lokacija: Gradiška,RS,BiH/Ljubljana,SLO Motocikl: trenutno bez motora Prijavi odgovor kao problematičan I pazi da krhotine od keramike ne upadnu u cilindar. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 6012 Napisano Februar 8, 2018 Drug član, 2777 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Kad je odvrnes dobro proveri da li je sve na svom mestu na svecici ispod navoja. Jer ima keramike iznutra oko centralnog "+" dela svecice i moze da se desi da kad je pukla keramiko gore, da je pukla i dole. A ako upadne parce keramike u cilindar i upalis motor, ogromne su sanse da nastane belaj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motobike12 6 Napisano Februar 8, 2018 U prolazu, 34 postova Lokacija: loznica Motocikl: peva via 50 Prijavi odgovor kao problematičan nisam ni znao da mi je otac oterao skuter kod majstora mehanicara.hvala vam i jos nesto da vas pitam jel se moraju menjati tablice koje su stare i na kojima ima zvezda takozvana petokraka i ako je trajno registrovan ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 7775 Napisano Februar 8, 2018 -, 1755 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan Otkud tablica sa petokrakom na skuteru iz 2000 i neke??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zuba87 6721 Napisano Februar 8, 2018 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan А када је већ дечко поставио питање везано за петокраку, да искористим прилику и да питам: Како је могуће да се мопед који је млађи од СЦГ регистује на СФРЈ таблице? Које су ту преваре у питању? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zuba87 6721 Napisano Februar 8, 2018 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan Баш то, Сер ме је претекао... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motobike12 6 Napisano Februar 8, 2018 U prolazu, 34 postova Lokacija: loznica Motocikl: peva via 50 Prijavi odgovor kao problematičan ne znam ni ja inace skuter je 2008 godiste ja sam 3 vlasnik prethodni vlasnik ima samo ugovor sa 1 vlasnikom i to potpisan samo ne overen i dalje ..ja ne zznam vise sta da radim izace me preko 500e Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 7775 Napisano Februar 8, 2018 -, 1755 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan Jel imas ti saobracajnu od tog skutera? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motobike12 6 Napisano Februar 8, 2018 U prolazu, 34 postova Lokacija: loznica Motocikl: peva via 50 Prijavi odgovor kao problematičan imam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motobike12 6 Napisano Februar 8, 2018 U prolazu, 34 postova Lokacija: loznica Motocikl: peva via 50 Prijavi odgovor kao problematičan tablice se slazu sa saobracajnom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Golub 1641 Napisano Februar 8, 2018 -+-, 1005 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha ♥ Prijavi odgovor kao problematičan 12 minutes ago, Zuba87 said: А када је већ дечко поставио питање везано за петокраку, да искористим прилику и да питам: Како је могуће да се мопед који је млађи од СЦГ регистује на СФРЈ таблице? Које су ту преваре у питању? Zakacena tablica sa nekog Tomosa... mozda i nakucani brojevi... 8 minutes ago, motobike12 said: ne znam ni ja inace skuter je 2008 godiste ja sam 3 vlasnik prethodni vlasnik ima samo ugovor sa 1 vlasnikom i to potpisan samo ne overen i dalje ..ja ne zznam vise sta da radim izace me preko 500e Pusti ugovore jel imas ti saobracajnu? to koliko ce te izaci sada je kasno... Edit A sta pise u njoj? model, brojevi motora i rama? sve se poklapa? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motobike12 6 Napisano Februar 8, 2018 U prolazu, 34 postova Lokacija: loznica Motocikl: peva via 50 Prijavi odgovor kao problematičan pa jbg ali opet ja sam taj skuter zavoleo i da mi neko da 100.000eura nebih ga dao .imam saobracajnu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 7775 Napisano Februar 8, 2018 (promenjeno) -, 1755 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan ???? A broj sasije (rama)?? Ma bre, jel ti nas zajebavas?? Promenio Februar 8, 2018 član ser Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Golub 1641 Napisano Februar 8, 2018 -+-, 1005 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha ♥ Prijavi odgovor kao problematičan Pa nece niko da to da 100.000€ ali hoce da ti ga oduzmu ako je a smrdi da jeste prevara ako su tablice stvarno sa petokrakom... I naletis na pandura koji radi svoj posao... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motobike12 6 Napisano Februar 8, 2018 U prolazu, 34 postova Lokacija: loznica Motocikl: peva via 50 Prijavi odgovor kao problematičan broj sasije i rama ne znam nisam gledao ali mi je komsija tu prodao... zasto bih vas zajebavao prvo starij ste od mene imate iskustva vise pitam za pomoc ako mozes da pomognes pomogn ako ne zaobidji me molim te 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motobike12 6 Napisano Februar 8, 2018 U prolazu, 34 postova Lokacija: loznica Motocikl: peva via 50 Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, Golub je napisao: Pa nece niko da to da 100.000€ ali hoce da ti ga oduzmu ako je a smrdi da jeste prevara ako su tablice stvarno sa petokrakom... jesu sad cu naci sliku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brdy 2099 Napisano Februar 8, 2018 Ja sam FAP mašina, 755 postova Lokacija: Leskovac, Srbija Motocikl: apn 6 i Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Druze ti si fenomen, ne umes svecicu da skines, al zato umes da ga registrujes na stare table.Послато са CUBOT_NOTE_S уз помоћ Тапатока 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 7775 Napisano Februar 8, 2018 -, 1755 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan Pa sta pise u saobracajnoj, koji je motor, godiste, kubikaza? Jel i ona iz sfrj, uporedi broj rama... Slikaj i nju leba ti 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Golub 1641 Napisano Februar 8, 2018 -+-, 1005 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha ♥ Prijavi odgovor kao problematičan Brate niko te na zajebava, imas skuter'iz 2008 sa tablicama sa kraja '80 i pocetka '90 zar ne mislis sam da je tu nesto sumljivo??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brdy 2099 Napisano Februar 8, 2018 Ja sam FAP mašina, 755 postova Lokacija: Leskovac, Srbija Motocikl: apn 6 i Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Taj sto ti ga je prodao, malo te je zeznuo, pogledaj i saobracajnu sigurno pise kad je gorivo uzimano tokom inflacije skuterom iz 2008 god.Послато са CUBOT_NOTE_S уз помоћ Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Golub 1641 Napisano Februar 8, 2018 -+-, 1005 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha ♥ Prijavi odgovor kao problematičan Nadam se da saobracajna nije ovakva 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motobike12 6 Napisano Februar 8, 2018 U prolazu, 34 postova Lokacija: loznica Motocikl: peva via 50 Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, brdy je napisao: Druze ti si fenomen, ne umes svecicu da skines, al zato umes da ga registrujes na stare table. Послато са CUBOT_NOTE_S уз помоћ Тапатока table su bile registrovane trajno kad sam ga kupio sta sad svi me napadate ako ne mozete da pomognete nemojte mi odmagati 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...