Bato ADV 409 Napisano Februar 7, 2018 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1200 GSA Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav.. Ima li ko da proda il zna gde mogu da kupim alatku za skidanje filtera ulja za BMW GSA 1200 2010 godiste? Bato 0641828726 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4179 Napisano Februar 7, 2018 Ne silazi, 6543 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Imaš u Unioru, mogu sutra da ti kažem tačnu oznaku, potrebna je četvtka za odvijanje, košta oko 700 kinti. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pismiga 20 Napisano Februar 8, 2018 Svrati ponekad, 114 postova Lokacija: Negotin Motocikl: BMW R1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan ja sam kupio u louisu , ako imas nekog preko nema lakse ... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4179 Napisano Februar 8, 2018 Ne silazi, 6543 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Pa nije, meni čovek iz Uniroa doneo na noge na telefonski poziv, oće i oni da pošalju brzom poštom, danas za sutra. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2016 Napisano Februar 8, 2018 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Na ovoj stranici imas sve podatke o tipu kljuca i mestu gde ga kupiti ili naruciti. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1185 Napisano Februar 8, 2018 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1380 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Koja je dimenzina kljuca za filter i da li ima razlicitih , mislim na broj uglova. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 447 Napisano Februar 8, 2018 www.markone-pegaz.rs, 2426 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan Znam ja Bato, ali neću da ti kažem. Jer nisi hteo da me pitaš... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1185 Napisano Februar 8, 2018 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1380 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Gde da te pitam ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 447 Napisano Februar 8, 2018 www.markone-pegaz.rs, 2426 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan Just now, *zeka* said: Gde da te pitam ? Izvini Zeko, mislio sam na Bato-a. Sada ću da ispravim... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 447 Napisano Februar 8, 2018 www.markone-pegaz.rs, 2426 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan 5 hours ago, *zeka* said: Koja je dimenzina kljuca za filter i da li ima razlicitih , mislim na broj uglova. To sam i hteo da kažem Batu... Zavisi koji filter bude montirao. Recimo, Champion i Hiflofiltro nemaju isti broj uglova iako je filter za isti model motora. Ja imam alatku za HifloFiltro. Jednom prilikom sam je pozajmio drugaru pa nije odgovaralo za Champion filter. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1185 Napisano Februar 8, 2018 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1380 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan I meni se to desilo pa sam bas zbog toga i pitao. Uzeo kljuc od mog automehanicara koji je odgovarao filteru na motoru a na novom filteru se nisu slagali brojevi uglova, ne mogu se sada setiti o koliko se uglova radi. Uglavnom sam uspeo da ga zavijem nekako sa tim kljucem. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 447 Napisano Februar 8, 2018 www.markone-pegaz.rs, 2426 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan Moja preporuka je da se uzme univerzalni podesivi ključ za filtere ulja, ali je on dosta skuplji. Oko 3.200 Din. Ali, ako ćete uvek isti brend da koristite cene ključa se kreću od 400 do 800 Din. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bato ADV 409 Napisano Februar 8, 2018 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1200 GSA Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima na odgovorima.. ali sada sam zbunjen.. Imam kod sebe trenutno Hiflo filter mislim hf164 da je.. znaci ako sledeci put imam neki drugi brend, moze biti da ne odgovara.. Ostala mi je alatka od filtera za 1150gs, ali ne odgovara.. Znaci konacno Unior? Kako da znam koji da porucim..nemam subler niti znam da ga koristim..:) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
skohajm 184 Napisano Februar 9, 2018 Svrati ponekad, 123 postova Lokacija: CH Motocikl: R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Uzmi ovo i ne brini. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4179 Napisano Februar 9, 2018 Ne silazi, 6543 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan On 2/7/2018 at 22:15, đunta je napisao: Imaš u Unioru, mogu sutra da ti kažem tačnu oznaku, potrebna je četvtka za odvijanje, košta oko 700 kinti. Izvinjavam se na danu zakašnjenja: https://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/57545-svi-modeli-alat/&do=findComment&comment=2041165 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15861 Napisano Februar 9, 2018 Integrisan, 9293 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Da se ne bi zezali sa brojem uglova, kupis ovakav kljuc (oko 300-500din) za skidanje filtera i nemas problema (pod uslovom da imas mesta za manevrisanje) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1185 Napisano Februar 9, 2018 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1380 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Kod Gsa na zalost nema mesta, filter je skroz upusten u motor.Nemeres mu prici nikako, svabo je to Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
skohajm 184 Napisano Februar 13, 2018 Svrati ponekad, 123 postova Lokacija: CH Motocikl: R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan On 2/9/2018 at 7:00 PM, Satelis said: Da se ne bi zezali sa brojem uglova, kupis ovakav kljuc (oko 300-500din) za skidanje filtera i nemas problema (pod uslovom da imas mesta za manevrisanje) Ne samo da nema mesta za manevrisanje, vec se filter steze na 11Nm, sto nije moguce uraditi sa ovim alatom. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Februar 13, 2018 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Da se ne bi zezali sa brojem uglova, kupis ovakav kljuc (oko 300-500din) za skidanje filtera i nemas problema (pod uslovom da imas mesta za manevrisanje)Na trijumfu ne pomaze jer je filter uvučen u karter. Ne znam jel ima još takvih modela motora gde je uvučen. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bato ADV 409 Napisano Februar 13, 2018 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1200 GSA Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima na savetima.. I hvala kolegi Markone-u, jer mi je nabavio kljuc.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...