Zeka Peka i drugari 880 Napisano Mart 22, 2019 veseli stomatolog , 860 postova Lokacija: Beograd Motocikl: dl 650 Prijavi odgovor kao problematičan a sta predlazes alex?ja je probao pre neku godinu...imam kratke noge, pa mi je ok.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11550 Napisano Mart 23, 2019 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ako je već tako onda okej, mada onaj položaj nogu..uvek bih pre novijeg SW-a nego Integru. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 896 Napisano Mart 23, 2019 BJB Maxi Scooter Club, 2076 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Сва срећа нисмо сви ти Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11550 Napisano Mart 23, 2019 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ti nisi merodavan, možeš komotno da staneš i u gepek od Fiće Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 896 Napisano Mart 23, 2019 BJB Maxi Scooter Club, 2076 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Све заједно са бугијем Па нисам ја Даре Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11550 Napisano Mart 23, 2019 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Tu ste, par cm gore-dole A sad bez zezanja, super ide Integra, al su je napravili kao Beverli na steroidima.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gnjilanac 6 Napisano April 14, 2019 U prolazu, 40 postova Lokacija: R Srbija Gnjilane Motocikl: Piaggio Fly 125, Burgman 650 exe, CB Honda Hornet 900, BMW RT 1200. Prijavi odgovor kao problematičan Integra 700 limited Edition 2015 9000 km ...probao sam...izgleda ode moj Burgman 650 exe na dobos Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guliver 808 Napisano Septembar 14, 2019 Zainteresovan, 781 postova Lokacija: Ugljevik; RS; BiH Motocikl: MZ TS250/1, Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Drugar danas probao Integru 750 u namjeri da je kupi. Prilikom laganog ubrzavanja iprilikom smanjenja brzine, usporavanja, mjenjač se čuje i osjeti se prelaz između svake brzine. Malo bolja situacija je pri žustrijim ubrzavanjima ali pri usporavanju je baš izraženo. Nemamo u blizini nikog ko je vozio DCT pa ne znamo da li je to normalno ili je problem u najavi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dule 021 70 Napisano Jun 8, 2020 U prolazu, 57 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1200GS 2010,Yamaha X-Max 250 2013 Prijavi odgovor kao problematičan To je i meni smetalo kod Integre posle Silver Winga koji je kaisar ali s obzirom da imam vec petu Integru i da je kod svih isto to sa menjanjem brzina znaci da tako treba. Moja jedina zamerka Integri je taj prostor ispod sedista jer da ga ima oho ho bi ja vec par godina vozio taj skuter. Ovako ih uzimam da ih prodam i usrecim nekog ko zeli takav skuter. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
H2R 3 Napisano Jun 14, 2020 U prolazu, 3 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drugari, ima li neko iskustva u porednjenju X adv i Integre ? Sličnosti, razlike ( osim cene i izgleda naravno ). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zigi011 216 Napisano Jun 25, 2020 Svrati ponekad, 341 postova Lokacija: Beograd, uži Motocikl: Zontes 350E, GSR 600 K7 Prijavi odgovor kao problematičan Kakva je situacija za vozaca od 184cm i 100kg na Integri? Vrlo me zanima ova prica, batalio bih pravi motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12888 Napisano Jun 25, 2020 Ne silazi, 7408 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Meni je o.k bilo. Imam preko 190 i nešto preko 100. Doduše samo sam sedeo, nisam vozio. Jedino ako vuku tri kofera i saputnik onda bolje da ostaneš na Stromu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zigi011 216 Napisano Jun 26, 2020 Svrati ponekad, 341 postova Lokacija: Beograd, uži Motocikl: Zontes 350E, GSR 600 K7 Prijavi odgovor kao problematičan Ma jok, sam se vozim uglavnom. Najvise po gradu, lokalu i dnevne voznjice. Strom mi je bas nepraktican za grad i mrzi me da saltam. Da mogu da biram sta mi se prohte uzeo bih ADV, ovako cu morati da se zadovoljim Integrom ako mi je po meri, gabaritno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grasko.car 77 Napisano Jul 4, 2020 GRASKO.N, 108 postova Lokacija: Bezanijska kosa Motocikl: BMW 650 CS- BIVŠA LJUBAV Prijavi odgovor kao problematičan Moze li pitanje za vlasnike Integre.... Koliko je registracija, koja je realna potrosnja u gradu i koliko izadje redovno godisnje odrzavanje Zanima me mozda bih ponovo uzeo skuter pa se dvoumim izmedju integre i tmax, pa bih zeleo da znam barem koliko su ti osnovni troskovi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
R3mba 31 Napisano Jul 23, 2020 U prolazu, 57 postova Lokacija: Osijek Motocikl: Siso s Versysa 650 na Yamaha xmax 300 Prijavi odgovor kao problematičan On 6/26/2020 at 11:46 AM, Zigi011 said: Ma jok, sam se vozim uglavnom. Najvise po gradu, lokalu i dnevne voznjice. Strom mi je bas nepraktican za grad i mrzi me da saltam. Da mogu da biram sta mi se prohte uzeo bih ADV, ovako cu morati da se zadovoljim Integrom ako mi je po meri, gabaritno. Brate Mrcina od 108kg i 187cm.. Prodo neDavno versysa i kupio si xmax300 Najbolja odluka zivota. Xadv nisam vidio uzivo, al sam sjedio na integri..Em ima jebb lanac em ko da sjedis u kadi.. Ohladio sam se od nje cim sam sjeo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zigi011 216 Napisano Jul 24, 2020 Svrati ponekad, 341 postova Lokacija: Beograd, uži Motocikl: Zontes 350E, GSR 600 K7 Prijavi odgovor kao problematičan Batalio sam Integru bas zato, sedeo sam. Nije za mene definitivno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tanex 70 Napisano Decembar 17, 2020 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: Cuprija Motocikl: Honda nc700 Integra Prijavi odgovor kao problematičan Moze li pitanje za vlasnike Integre.... Koliko je registracija, koja je realna potrosnja u gradu i koliko izadje redovno godisnje odrzavanje Zanima me mozda bih ponovo uzeo skuter pa se dvoumim izmedju integre i tmax, pa bih zeleo da znam barem koliko su ti osnovni troskovi.Druze mozda ti sad nece znaciti odgovor ali eto da ti napisem ja svoje utiske.Registracija ti je izmedju 21-24 soma, sto se tice potrosnje po gradu ne znam tacno ali smesno trosi u odnosu na T Max i za motor te kubikaze i snage,ppgotovo ako si u D modu (jer ima modove D i S i da ti rucno saltas,ove novije imaju i u S rezimu msm 3 moda).Nekih troskova i nemas sem standardnih za servis, promena ulja,potrosnih materijala i sto treba da cistis i odrzavaa lanac.Ja sam menjao plocice na zadnjim kocnicama,menjao filter vazduha,ulja i ulje i slagacu te imam zapisano to mi je izaslo do 100e msm..Sto se tice poredjenja sa T Max Integra bolje ide,ima i vece tockove,a manje trosi za 1,5-2 minimum.Ne znam cenu rege za T max ali msm da je jeftinija tj sigurno jeste,ali sto se tice odrzavanja msm da je T Max skuplji.E da Integra ima manje mesta pod sedistem od T maxa,ali meni je nekako dosta bolji osecaj u pogledu obima tockova kad vozim Integru i neki skuter sa manjim tockovima.Ja imam i fuzastere na svojoj pa imam i mogucnost da menjam polozaj nogu.Dobra zastita od vetra jer ima veliki vizir fabricki.E ova novija ima i vise mesta napred za kolena,meni je moja ok i imam mesta jer sam 183cm,mada ja vise drzim noge na fuzasterima jer mi je lepsi osecaj tako..Kocnice bi mozda mogle bolje da budu ali zavrsavaju posao,meni je uzitak voznja sa njom,imao sam Beverly500 pre nje i ovo je “ladja” za njega iako je on fino isao i za po gradu je vrh motor.Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tanex 70 Napisano Decembar 17, 2020 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: Cuprija Motocikl: Honda nc700 Integra Prijavi odgovor kao problematičan Ma jok, sam se vozim uglavnom. Najvise po gradu, lokalu i dnevne voznjice. Strom mi je bas nepraktican za grad i mrzi me da saltam. Da mogu da biram sta mi se prohte uzeo bih ADV, ovako cu morati da se zadovoljim Integrom ako mi je po meri, gabaritno.Ne znam da li si sedeo na prvom modelu ili novijem,ja imam prvi koji ima manje prostora a ja sam 183 i 90kg i ne udaraju mi kolena, kod novijeg modela imas vise prostora za noge i malo bolji polozaj sedenja tako da msm da bi ti bila ok skroz,ona ti je od 2014 god pa novije..Mada ne znam ni ovaj prvi zasto ti je mala a visi si 1cm samo od mene a ja imam prostora podosta,ili ti samo ne odgovara ovako a ne zbog velicine, to je druga prica onda..Jel si vozio ili samo sedeo?Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5635 Napisano Decembar 17, 2020 BJB Maxi Scooter Club, 1742 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Kupio covek Silvera 400Poslato sa JNY-LX1 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tanex 70 Napisano Decembar 17, 2020 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: Cuprija Motocikl: Honda nc700 Integra Prijavi odgovor kao problematičan Kupio covek Silvera 400Poslato sa JNY-LX1 pomoću TapatokaPa pretpostavio sam da je nesto nasao jer je pisao pre pola godine ali aj da napisem nesto za slucaj da nijeSent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zigi011 216 Napisano Decembar 17, 2020 Svrati ponekad, 341 postova Lokacija: Beograd, uži Motocikl: Zontes 350E, GSR 600 K7 Prijavi odgovor kao problematičan Samo sam sedeo, zanimljiva mi je ovako kao koncept nesto izmedju motora i skutera. Kao sto Nole rece uzeo sam sad Sw t400 pa ce me to zadovoljiti 2,3 sezone. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tanex 70 Napisano Decembar 18, 2020 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: Cuprija Motocikl: Honda nc700 Integra Prijavi odgovor kao problematičan Samo sam sedeo, zanimljiva mi je ovako kao koncept nesto izmedju motora i skutera. Kao sto Nole rece uzeo sam sad Sw t400 pa ce me to zadovoljiti 2,3 sezone.Da da, ustvari ja bih pre rekao motor sa zastitom skutera..Kad budes imao prilike provozaj je, siguran sam da ce ti se dopasti.Pa mozda kad izgustiras taj Integra bude sledeca..Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jura 007 0 Napisano Maj 7, 2021 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi! Planiram kupiti integru 750 2016 godina sa 13000km cijena mi odgovara i sviđa mi se skuter al imam 2 metra i 130 kila pa me zanima imam li mjesta za noge, navikao sam udarati koljenima i to mi nije problem al dl se može voziti normalno! Sada imam Piaggio MP3 500 2016g ni tu nema nešto posebno mjesta za noge! Hvala na odgovoru :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jura 007 0 Napisano Maj 7, 2021 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4916 Napisano Maj 7, 2021 BJB Maxi Scooter Club, 6017 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Jalova rabota sa tim gabaritima... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...