Satelis 15649 Napisano Mart 20, 2023 Integrisan, 9279 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, Džim Džarmuš je napisao: Ti si to verovatno osetio na svojoj "koži" u radu na njima.. Ali ti verovatno misliš na ove 100% čistokrvna ,niža klasa"Čajne"? Osetio sam na nekim Peugeot modelima 2 i 4T..... to je da izludis i poludis. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4704 Napisano Mart 21, 2023 Drug član, 3602 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Izvinjavam se na ali ovo me podseti na jednu scenu pre x godina. Kupila baba kineski mehanički budilnik na buvljaku, pa odnela kod Kg lokalnog časovničara, zlatara i juvelira da ga popravi. Majstor se smilovao na baku, čačnuo nešto i on proradi, i reče joj da je budilnik mnogo lošeg kvaliteta, i da neće to potrajati. Kad je sat stao ponovo, baba se opet uputi kod časovničara da "reklamira" rad. Sad već iziritiran, majstor opet nešto popravi, ali joj reče da nema potrebe više da dolazi. I sad scena kojoj sam ja prisustvovao - baba dolazi po x-ti put, i pred punom radnjom i mušterijama krene da bobonja da ništa ne valja što joj je časovničar uradio. Majstor se iznervirao samo tako, sav se trese, pomodrio u licu, bacio sat, razlupa ga o patos radnje i poče da skače po njemu - "hebo te baba sat!" Smešno beše ko crtani film Sve u svemu, bolje da je rekao odmah da ne radi kineze. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tanex 70 Napisano Mart 21, 2023 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: Cuprija Motocikl: Honda nc700 Integra Prijavi odgovor kao problematičan Ako imas budžet kupi Pirelli Angel GT2, opasno dobre. Jaka im je cena bas.Sto se tice budzeta,mogao bih da se nategnem ako su stvarno toliko dobre i toliko bolje od ovih Metzelerovih.Hvala na preporuci.Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SQTR 634 Napisano Mart 21, 2023 Donaudampfschifffahrtselektrizitätenhauptbetriebswerkbauunterbea, 461 postova Lokacija: Cukarica Beograd Motocikl: Forza 350 ('22) Prijavi odgovor kao problematičan Svaka nova guma ce ti biti dobra, cak i Mitas. E sad, vremenom pokazuje svoje lose osobine. Angel GT2 konkretno ima problem sa šarom koja postaje stepenasta na ptednjoj gumi i peva u krivini na velikoj brzini. Zadnja tezi da dobije trapezni presek ali to zavisi da li se vozis sam ili u dvoje, pa i manje obaras a i tezi si, sto mnogo menja fiziku zadnje gume. Samo mogu da ti prenesem svoje iskustvo da se odlicno drzi u petoj godini i 15000+ km. Mitas kaže kolega na Integri hoce da kliza po mokrome i brze se troši. Sagledaj realno u kakvim uslovima i kako vozis. Za par hiljada godisnje i jeftinije gume ce biti ok. Ako peglas krivine i kilometraze onda daj malo vise. Metzeler je uvek bila dobra guma. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tanex 70 Napisano Mart 22, 2023 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: Cuprija Motocikl: Honda nc700 Integra Prijavi odgovor kao problematičan Pa iskren da budem do sada nisam imao vremena da napravim neke duze voznje,ali planiram da sa suprugom napravim neke lepe ture pa zato i hocu da uzmem nove gume iako bi ove mogle i ovu godinu da preguraju kad bih vozio ove krace relacije kao do sada.Koliko si ti platio gume? I kako se generalno krecu setovi, ja sve sto sam nasao to je zadnja od 180-200e i prednja malo jeftinija od toga..ili je sve poskupelo toliko,cini mi se da je set guma bio jeftiniji dosta nego sada za sve gume.Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SQTR 634 Napisano Mart 22, 2023 Donaudampfschifffahrtselektrizitätenhauptbetriebswerkbauunterbea, 461 postova Lokacija: Cukarica Beograd Motocikl: Forza 350 ('22) Prijavi odgovor kao problematičan Dobio sam ih uz motor, probaj tax free u Bosni da se snadjes. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PrleUE 55 Napisano Mart 31, 2023 U prolazu, 73 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Suzuki Burgman 400, 2004; Honda Integra NC750D, 2019; Prijavi odgovor kao problematičan E pa drugari, zbog ulaganja u obradni centar za privatni posao morao sam da oglasim Integru na prodaju i da pauziram ovu sezonu. Mašina će zaraditi pare za nešto novo za sledeću sezonu, a bolje da prodam motor nego ženin auto. https://www.polovniautomobili.com/motori/21463889/honda-integra-nc750d Cena je u skladu sa trenutnom ponudom i cenama, naravno za forumaše ide popust ako je neko zainteresovan. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SQTR 634 Napisano Mart 31, 2023 Donaudampfschifffahrtselektrizitätenhauptbetriebswerkbauunterbea, 461 postova Lokacija: Cukarica Beograd Motocikl: Forza 350 ('22) Prijavi odgovor kao problematičan Odlican primerak, srecna prodaja! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ronny 56 Napisano April 5, 2023 U prolazu, 84 postova Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav ljudi. evo nakon zadnjeg skutera koji sam imao sw600 i s kojim sam bio zadovoljan opet sam kupio hondu uzeo sam integru 700 sa 44000 km. uredno je servisirana i od prvog gazde. naime nekako mi se cini da puno vise ima vibracija i trzanja na malim brzinama dok kod sw toga nije bilo. jel to normalno za integru ili nesto treba popravljati. ako netko od vas moze usporedit ta dva skutera ili je vozio oba nek napise sta zna Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tanex 70 Napisano April 5, 2023 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: Cuprija Motocikl: Honda nc700 Integra Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao.Nezahvalno je za poredjenje, jedan ima menjac a drugi nema jel su vibracije u smislu kada menja brzine ili ovako sto se tice same voznje? U voznji ne bi trebalo da ima vibracijaSent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ronny 56 Napisano April 5, 2023 U prolazu, 84 postova Prijavi odgovor kao problematičan 3 hours ago, tanex said: Dobrodosao.Nezahvalno je za poredjenje, jedan ima menjac a drugi nema jel su vibracije u smislu kada menja brzine ili ovako sto se tice same voznje? U voznji ne bi trebalo da ima vibracija Sent from my iPhone using Tapatalk nema u voznji nego na malim brzinama do 60 kad salta brzine u d modu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PrleUE 55 Napisano April 5, 2023 U prolazu, 73 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Suzuki Burgman 400, 2004; Honda Integra NC750D, 2019; Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj koristiti D mode već samo S mod. D mode ili takozvani traktor mod (kako ga je neko ovde nazvao) šalta na mnogo niskim obrtajima i po gradu menja brzine prečesto. Na novijim integrama od 750 cm3 ima 3 sportska moda što je super pogotovu kad se vozi po različitim konfiguracijama. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ronny 56 Napisano April 5, 2023 U prolazu, 84 postova Prijavi odgovor kao problematičan hvala probat cu vozit u s modu pa cu vidjet jel ima kakvih poboljsanja u odnosu na d mod. bivsi vlasnik mi je rekao da po gradu koristim d mod. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11545 Napisano April 5, 2023 BJB Maxi Scooter Club, 4362 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Može i u d modu da šalta na većim obrtajima al moraš stalno agresivno da odvrćeš gas. Bolji je S1 za grad. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tanex 70 Napisano April 5, 2023 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: Cuprija Motocikl: Honda nc700 Integra Prijavi odgovor kao problematičan Meni je za po gradu d mod sasvim ok,zavisi vrv i ko u kakvom gradu zivi Menjac pamti kako vozis pa ako si malo jaci na gasu i u d modu ce ti saltati kasnije i na visim obrtajima.Ja nekako najvise volim sam da menjam,pogotovo sto iz vise u nizu brzinu ti sam vraca ako ti to ne uradis a usporis za nizu brzinu.probaj s i probas da sam menjas pa vidi sta ti najvise odgovara.Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11545 Napisano April 6, 2023 BJB Maxi Scooter Club, 4362 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ja u D po Beogradu ne vozim nikad, S1 mi je taman mera. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tanex 70 Napisano April 6, 2023 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: Cuprija Motocikl: Honda nc700 Integra Prijavi odgovor kao problematičan Zato i kazem, u Bg je guzva i svi negde zure,pa ti znaci kad das gas da odmah preteknes itd,kod mene je laganica voznja,malo mesto itd. a S1 svakako nemam,samo D i S A u kom rezimu vozis negde van grada kad krenes u voznju?Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11545 Napisano April 6, 2023 BJB Maxi Scooter Club, 4362 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam išao nigde, kod mene je od februara, a vidi vreme… Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SQTR 634 Napisano April 6, 2023 Donaudampfschifffahrtselektrizitätenhauptbetriebswerkbauunterbea, 461 postova Lokacija: Cukarica Beograd Motocikl: Forza 350 ('22) Prijavi odgovor kao problematičan S2 za dvoje S3 za krivine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15649 Napisano April 6, 2023 Integrisan, 9279 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Svi su u pravu, fora je u tome sto ne rade isto menjaci kod prve i druge generacije DCT menjaca. Kod prve generacije i mene nervira S mod kad sednem i porbam bajk po kraju, za malo kasno menja brzine, tako da..... D mod uz dobar zglob odlicno radi posao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ronny 56 Napisano April 7, 2023 U prolazu, 84 postova Prijavi odgovor kao problematičan recite mi kak se na mom modelu resetira dct. imam samo d i s mod plus mogucnost mjenjanja na tipke. moja je 700 2013 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ronny 56 Napisano April 7, 2023 U prolazu, 84 postova Prijavi odgovor kao problematičan evo danas malo uglancana 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SQTR 634 Napisano April 7, 2023 Donaudampfschifffahrtselektrizitätenhauptbetriebswerkbauunterbea, 461 postova Lokacija: Cukarica Beograd Motocikl: Forza 350 ('22) Prijavi odgovor kao problematičan Ima li ko Integru 700 u delovima kod nas? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15649 Napisano April 7, 2023 Integrisan, 9279 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Pre 12 sati, ronny je napisao: recite mi kak se na mom modelu resetira dct. imam samo d i s mod plus mogucnost mjenjanja na tipke. moja je 700 2013 Ispostuj slovo i nema problema.... Pre sat vremena, SQTR je napisao: Ima li ko Integru 700 u delovima kod nas? Jesi li zvao Petra? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SQTR 634 Napisano April 7, 2023 (promenjeno) Donaudampfschifffahrtselektrizitätenhauptbetriebswerkbauunterbea, 461 postova Lokacija: Cukarica Beograd Motocikl: Forza 350 ('22) Prijavi odgovor kao problematičan Nemam broj, podari ga, za prijatelja mi treba Promenio April 7, 2023 član SQTR Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...