N.F.S. 21668 Napisano Jul 14, 2023 Integrisan, 9447 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Dogovoreno! Oko sitnica pisem po forumu, bices upucen u sve Nastelovao sam ventile, zamenio sirenu (imam originalnu), lezaj u lancaniku (resto su dobri), prekontrolisao celu instalaciju, ocekujem ovih dana OEM semeringe stapova (u kompletu sa prasinarkama) i stitnike vila. Jedino sam odustao od kupovine pomenutog amortizera sedista kada mi je cena javljena (Delta) oko 8500dinara, smatram da ne vredi toliko, trazim alternativu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
radovanbracanovic 16 Napisano Jul 14, 2023 U prolazu, 36 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda integra nc 750 DE Prijavi odgovor kao problematičan pre 4 minuta, N.F.S. je napisao: Dogovoreno! Oko sitnica pisem po forumu, bices upucen u sve Nastelovao sam ventile, zamenio sirenu (imam originalnu), lezaj u lancaniku (resto su dobri), prekontrolisao celu instalaciju, ocekujem ovih dana OEM semeringe stapova (u kompletu sa prasinarkama) i stitnike vila. Jedino sam odustao od kupovine pomenutog amortizera sedista kada mi je cena javljena (Delta) oko 8500dinara, smatram da ne vredi toliko, trazim alternativu. Ja narucio sam Ali expresa juce mi stiglo....idem za koji dan da ga ugradim... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21668 Napisano Jul 14, 2023 Integrisan, 9447 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Bas javi! Znacice i drugima.... Baci link 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21668 Napisano Jul 14, 2023 Integrisan, 9447 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Semeringe stavljam OEM zato sto sam ove ja i ugradio prosle godine (dok je integra bila u vlasnistvu mog drugara)... Ne curi nista, u funkciji je ali prasinari ispucali! Ariete, ocigledno fals neki kod nas dosao... Ili pakuju kineske u kutije originalne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
radovanbracanovic 16 Napisano Jul 14, 2023 U prolazu, 36 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda integra nc 750 DE Prijavi odgovor kao problematičan pre 19 minuta, N.F.S. je napisao: Bas javi! Znacice i drugima.... Baci link https://a.aliexpress.com/_m0LtzhS 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21668 Napisano Jul 14, 2023 Integrisan, 9447 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Poruceno, bas lepa cena! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
radovanbracanovic 16 Napisano Jul 14, 2023 U prolazu, 36 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda integra nc 750 DE Prijavi odgovor kao problematičan pre 4 minuta, N.F.S. je napisao: Poruceno, bas lepa cena! Ja sam naručio i nosac tel sto ide na srafove vizija extra je ... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tanex 70 Napisano Jul 14, 2023 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: Cuprija Motocikl: Honda nc700 Integra Prijavi odgovor kao problematičan Daj linkSent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
radovanbracanovic 16 Napisano Jul 14, 2023 U prolazu, 36 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda integra nc 750 DE Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, tanex je napisao: pre 3 minuta, tanex je napisao: Daj link Sent from my iPhone using Tapatalk Just found this amazing item on AliExpress. Check it out! RSD1,491.30 10%OFF | For Honda NC750D Mobile Phone Navigation Bracket Motorcycle USB Charging Bracket NC750 D NC 750D Phone Stand Holder https://a.aliexpress.com/_m0enEy0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
radovanbracanovic 16 Napisano Jul 15, 2023 U prolazu, 36 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda integra nc 750 DE Prijavi odgovor kao problematičan Evo malo slika sa nosačem....cvrst je....samo treba imati malo bolju masku neku ojacanu sa strane tipa defender jel se telefon fiksira sa ovim srafom dole tj steže se...pa postoji bojazan ako se stegne prejako da moze ekran da pukne....narucio sam i masku defender ojacanu sa gumom i plastikom i onda sam sve sredio....jedino što taj drzac za tel je montiran neki metalni sam naso....nije original sa nosačem došao....moze da stoji i uspravno i vodoravno tel kako želite da ga namestite... Zivjeli.... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tanex 70 Napisano Jul 15, 2023 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: Cuprija Motocikl: Honda nc700 Integra Prijavi odgovor kao problematičan Lepo izgledaSent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRAAAAP 7 Napisano Jul 15, 2023 (promenjeno) U prolazu, 51 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljubitelji Integre. Planiram tokom ove ako se moj trenutni motocikl proda / pocetkom sledece godine kupovinu Integre. Pa me zanima par stvari: Koje godiste za izbegavati, ako uopste postoji mana neke od godista, da li ima neke razlike izmedju 700/750, na sta obratiti paznju i sta im je najveca mana / koliko su pozudani mehanicki / elektronika (sem sto sam procitao da im je ergonomija slabija za krupnije ljude, i nema toliko prostora ispod sedista) Svi moji motocikli su bili tipa supermoto, enduro, naked, sportak. Pa mi je sada stiglo vreme, zbog zdravstvenih problema, a i gradske guzve me umaraju kada moram non stop sa kvacilom da se igram, da predjem na maxi skuter, ali prvi motocikl / skuter koji mi je pao na pamet je Integra. Mislim da je idealna i za gradsku, a i za dalja putovanja sto mesecno jednom radim. Jedino cega se iskreno bojim kod ovog tipa motocikla, jer jos nisam niti sedeo, niti provozao Integru, je sama snaga, navikao na jace sta cu, ali ne moze sve u jednom jelte. Promenio Jul 15, 2023 član BRAAAAP Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
radovanbracanovic 16 Napisano Jul 15, 2023 U prolazu, 36 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda integra nc 750 DE Prijavi odgovor kao problematičan pre 44 minuta, tanex je napisao: Lepo izgleda Sent from my iPhone using Tapatalk Bas je top...leglo extra..telefon zasticen od vizija a tacno ispred tebe i za navigaciju i sve...jos samo mozda treba provuc kabal od ispod sedišta do nosača da se stavi za punjenje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2653 Napisano Jul 15, 2023 Drug član, 4756 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ekipa jel moze pomoc? Prije 1500km stavljen nov lanac DID 520VX3 i JT lančanici. Danas idem podmazat lanac i vidim da jedna karika blago ostaje blokirana, kad ono spojnička. Ide on i mrda se rukom u svim smjerovima, gurnem i serafciger izmedu i napinjem lijevo desno ona ide ali se ne vraca lagano u normalno stanje kao druge karike. Jel to i vama tako ili moram kupit novu kopcu i promijenit je? Nadalje, primjetio sam da lanac lagano hopsa u voznji, jel to mozda bas zbog te karike jer kad na nogari vrtim kotac lanac je nekad manje napet, a nekad kako treba biti. Оригиналном DIDу, ово не сме да се деси. Исто ако радиш са прописним алатом и не може да се претегне јер шољица има потребну дубину која не дозвољава да набијеш више него што треба.Sent from my SM-N960F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21668 Napisano Jul 15, 2023 Integrisan, 9447 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi! Odusevljen sam, komfor sam znao ali tek sa ovom presvlakom motor je dobio totalno drugaciji izgled! Sediste za suvozaca je odradjeno u ravni sa prednjim (moze se koristiti cela povrsina) i prosireno za ukupno 40mm. Stao sam na sred ulice (tu je sunce bez senki) da uslikam 12 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8007 Napisano Jul 15, 2023 Drug član, 2110 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Kakvo je ovo bahato parkiranje? Ispalo je super.Nisam ni sumnjao. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21668 Napisano Jul 15, 2023 Integrisan, 9447 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ma nema nigde nikog", vrucina izgleda Samo integra i ja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
francuz69 1867 Napisano Jul 15, 2023 (promenjeno) Zainteresovan, 588 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Integra 700 Prijavi odgovor kao problematičan Divno… lepo ti to meni sredjujes… hvala edit: cek… ne mogu da provalim ovako preko fona, materijal je? Na momente mi deluje kao platno? Izgleda bolesno dobro Promenio Jul 15, 2023 član francuz69 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21668 Napisano Jul 15, 2023 Integrisan, 9447 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Karbon platno naravno i alkantara seealni deo. Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 1561 Napisano Jul 15, 2023 Drug član, 986 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan A sta ces sa bordo nijansom? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21668 Napisano Jul 15, 2023 Integrisan, 9447 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Taj tu deo mi se svidja, kao stare mecke (mercedes) 124 sa onim mahagonija detaljima. Kada uhvatim guvernal bas nema sta bih menjao u tom delu, sve mi deluje skladno (cak mu ova nijansa doda notu elegancije!) 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tanex 70 Napisano Jul 16, 2023 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: Cuprija Motocikl: Honda nc700 Integra Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljubitelji Integre. Planiram tokom ove ako se moj trenutni motocikl proda / pocetkom sledece godine kupovinu Integre. Pa me zanima par stvari: Koje godiste za izbegavati, ako uopste postoji mana neke od godista, da li ima neke razlike izmedju 700/750, na sta obratiti paznju i sta im je najveca mana / koliko su pozudani mehanicki / elektronika (sem sto sam procitao da im je ergonomija slabija za krupnije ljude, i nema toliko prostora ispod sedista) Svi moji motocikli su bili tipa supermoto, enduro, naked, sportak. Pa mi je sada stiglo vreme, zbog zdravstvenih problema, a i gradske guzve me umaraju kada moram non stop sa kvacilom da se igram, da predjem na maxi skuter, ali prvi motocikl / skuter koji mi je pao na pamet je Integra. Mislim da je idealna i za gradsku, a i za dalja putovanja sto mesecno jednom radim. Jedino cega se iskreno bojim kod ovog tipa motocikla, jer jos nisam niti sedeo, niti provozao Integru, je sama snaga, navikao na jace sta cu, ali ne moze sve u jednom jelte.Na modelu 750 malo drugacije radi menjac (unapredjen je),malkice je jaca, u sport modu imas 3 moda dok na 700 imas samo jedan, ima vise mesta napred za kolena, msm da 750 ima i nesto drugacije odradjenu prednju viljusku.Sto se tice ergonomije ja vozim ovu od 700,imam 183 i 90kg i imam prostora i za kolena i skroz mi je ok, imam na svojoj i nogostupe na kojima imas polozaj kao na motociklu.Mana im je napred jedan disk,i prostor ispod sedista.Sto se tice snage, naravno da u odnosu na te motore je slabija, ali ima sasvim dovoljno snage,svakako vise nego bilo koji maxi skuter (mozda ne od gp800 i srv).Ja licno bih voleo da ima jos jedno 15-20 konja da bi bila idealna,ali onda to vrv povlaci i neke druge stvari,vrv i potrosnja ne bi bila ovako niska.Uglavnom gledaj da bude sto bolje ocuvana pa nebitno dal je 750 ili 700, svakako bolje 750 ako nadjes dobru.Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRAAAAP 7 Napisano Jul 16, 2023 (promenjeno) U prolazu, 51 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala ti najlepse na odgovoru Promenio Jul 16, 2023 član alexanto Nema potrebe citirati 1. post iznad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Loshmi82 348 Napisano Jul 17, 2023 Drug član, 1080 postova Lokacija: Beograd, Vracar... Novi Sad Motocikl: Bev 250ie. Prijavi odgovor kao problematičan Top izgleda ovako u paketu.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
radovanbracanovic 16 Napisano Jul 17, 2023 U prolazu, 36 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda integra nc 750 DE Prijavi odgovor kao problematičan On 15. 7. 2023. at 19:39, N.F.S. je napisao: Karbon platno naravno i alkantara seealni deo. Sent from my iPhone using Tapatalk Ko ti radio sedište? I koliko te izašlo? Ja planiram isto da popravim udobnost jer je malo tvrdja za dalje.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...