Jump to content

Moto Zajednica

Honda Integra 700/750

Recommended Posts

• Integrisan, 9447 postova
  • Motocikl: ---Honda---

Dogovoreno!

Oko sitnica pisem po forumu, bices upucen u sve :takoje:

Nastelovao sam ventile, zamenio sirenu (imam originalnu), lezaj u lancaniku (resto su dobri),  prekontrolisao celu instalaciju, ocekujem ovih dana OEM semeringe stapova (u kompletu sa prasinarkama) i stitnike vila.  

Jedino sam odustao od kupovine pomenutog amortizera sedista kada mi je cena javljena (Delta) oko 8500dinara, smatram da ne vredi toliko, trazim alternativu.

• Hvala 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 36 postova
  • Motocikl: Honda integra nc 750 DE
pre 4 minuta, N.F.S. je napisao:

Dogovoreno!

Oko sitnica pisem po forumu, bices upucen u sve :takoje:

Nastelovao sam ventile, zamenio sirenu (imam originalnu), lezaj u lancaniku (resto su dobri),  prekontrolisao celu instalaciju, ocekujem ovih dana OEM semeringe stapova (u kompletu sa prasinarkama) i stitnike vila.  

Jedino sam odustao od kupovine pomenutog amortizera sedista kada mi je cena javljena (Delta) oko 8500dinara, smatram da ne vredi toliko, trazim alternativu.

Ja narucio sam Ali expresa juce mi stiglo....idem za koji dan da ga ugradim... 

• Sviđa mi se 1

Semeringe stavljam OEM zato sto sam ove ja i ugradio prosle godine (dok je integra bila u vlasnistvu mog drugara)... Ne curi nista, u funkciji je ali prasinari ispucali! 

Ariete, ocigledno fals neki kod nas dosao... Ili pakuju kineske u kutije originalne.

IMG_1049.jpg

• U prolazu, 36 postova
pre 2 minuta, tanex je napisao:
pre 3 minuta, tanex je napisao:

Daj link

Sent from my iPhone using Tapatalk

Just found this amazing item on AliExpress. Check it out! RSD1,491.30  10%OFF | For Honda NC750D Mobile Phone Navigation Bracket Motorcycle USB Charging Bracket NC750 D NC 750D Phone Stand Holder
https://a.aliexpress.com/_m0enEy0

• U prolazu, 36 postova

Evo malo slika sa nosačem....cvrst je....samo treba imati malo bolju masku neku ojacanu sa strane tipa defender jel se telefon fiksira sa ovim srafom dole tj steže se...pa postoji bojazan ako se stegne prejako da moze ekran da pukne....narucio sam i masku defender ojacanu sa gumom i plastikom i onda sam sve sredio....jedino što taj drzac za tel je montiran neki metalni sam naso....nije original sa nosačem došao....moze da stoji i uspravno i vodoravno tel kako želite da ga namestite...

Zivjeli....

20230715_100003.jpg

20230715_095948.jpg

20230715_095941.jpg

20230715_095937.jpg

20230715_095956.jpg

• Sviđa mi se 2

• U prolazu, 51 postova

Pozdrav ljubitelji Integre.
Planiram tokom ove ako se moj trenutni motocikl proda / pocetkom sledece godine kupovinu Integre.
Pa me zanima par stvari:
Koje godiste za izbegavati, ako uopste postoji mana neke od godista, da li ima neke razlike izmedju 700/750, na sta obratiti paznju i sta im je najveca mana / koliko su pozudani mehanicki / elektronika (sem sto sam procitao da im je ergonomija slabija za krupnije ljude, i nema toliko prostora ispod sedista)
Svi moji motocikli su bili tipa supermoto, enduro, naked, sportak.
Pa mi je sada stiglo vreme, zbog zdravstvenih problema, a i gradske guzve me umaraju kada moram non stop sa kvacilom da se igram, da predjem na maxi skuter, ali prvi motocikl / skuter koji mi je pao na pamet je Integra. Mislim da je idealna i za gradsku, a i za dalja putovanja sto mesecno jednom radim.
Jedino cega se iskreno bojim kod ovog tipa motocikla, jer jos nisam niti sedeo, niti provozao Integru, je sama snaga, navikao na jace sta cu, ali ne moze sve u jednom jelte.

Promenio član BRAAAAP

• U prolazu, 36 postova
pre 44 minuta, tanex je napisao:

Lepo izgleda

Bas je top...leglo extra..telefon zasticen od vizija a tacno ispred tebe i za navigaciju i sve...jos samo mozda treba provuc kabal od ispod sedišta do nosača da se stavi za punjenje...

• Drug član, 4756 postova
Ekipa jel moze pomoc? Prije 1500km stavljen nov lanac DID 520VX3 i JT lančanici. Danas idem podmazat lanac i vidim da jedna karika blago ostaje blokirana, kad ono spojnička. Ide on i mrda se rukom u svim smjerovima, gurnem i serafciger izmedu i napinjem lijevo desno ona ide ali se ne vraca lagano u normalno stanje kao druge karike.
Jel to i vama tako ili moram kupit novu kopcu i promijenit je? 
Nadalje, primjetio sam da lanac lagano hopsa u voznji, jel to mozda bas zbog te karike jer kad na nogari vrtim kotac lanac je nekad manje napet, a nekad kako treba biti.

IMG_8865.thumb.jpeg.39529675e6b5845e43a7e2361155033d.jpeg
IMG_8866.thumb.jpeg.caaefb78bf01969fdc15307290b97bfa.jpeg
Оригиналном DIDу, ово не сме да се деси. Исто ако радиш са прописним алатом и не може да се претегне јер шољица има потребну дубину која не дозвољава да набијеш више него што треба.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Ljudi!

Odusevljen sam, komfor sam znao ali tek sa ovom presvlakom motor je dobio totalno drugaciji izgled! Sediste za suvozaca je odradjeno u ravni sa prednjim (moze se koristiti cela povrsina) i prosireno za ukupno 40mm.

Stao sam na sred ulice (tu je sunce bez senki) da uslikam :D 

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg

6.jpg

• Sviđa mi se 12
  • Hvala 1

• Zainteresovan, 588 postova
  • Motocikl: Integra 700

Divno… lepo ti to meni sredjujes… hvala

:jee:

edit: cek… ne mogu da provalim ovako preko fona, materijal je?

Na momente mi deluje kao platno? Izgleda bolesno dobro

Promenio član francuz69
  • Sviđa mi se 1

Taj tu deo mi se svidja, kao stare mecke (mercedes) 124 sa onim mahagonija detaljima. Kada uhvatim guvernal bas nema sta bih menjao u tom delu, sve mi deluje skladno (cak mu ova nijansa doda notu elegancije!)

8.jpg

• Sviđa mi se 2

• Svrati ponekad, 217 postova
  • Motocikl: Honda nc700 Integra
Pozdrav ljubitelji Integre.
Planiram tokom ove ako se moj trenutni motocikl proda / pocetkom sledece godine kupovinu Integre.
Pa me zanima par stvari:
Koje godiste za izbegavati, ako uopste postoji mana neke od godista, da li ima neke razlike izmedju 700/750, na sta obratiti paznju i sta im je najveca mana / koliko su pozudani mehanicki / elektronika (sem sto sam procitao da im je ergonomija slabija za krupnije ljude, i nema toliko prostora ispod sedista)
Svi moji motocikli su bili tipa supermoto, enduro, naked, sportak.
Pa mi je sada stiglo vreme, zbog zdravstvenih problema, a i gradske guzve me umaraju kada moram non stop sa kvacilom da se igram, da predjem na maxi skuter, ali prvi motocikl / skuter koji mi je pao na pamet je Integra. Mislim da je idealna i za gradsku, a i za dalja putovanja sto mesecno jednom radim.
Jedino cega se iskreno bojim kod ovog tipa motocikla, jer jos nisam niti sedeo, niti provozao Integru, je sama snaga, navikao na jace sta cu, ali ne moze sve u jednom jelte.

Na modelu 750 malo drugacije radi menjac (unapredjen je),malkice je jaca, u sport modu imas 3 moda dok na 700 imas samo jedan, ima vise mesta napred za kolena, msm da 750 ima i nesto drugacije odradjenu prednju viljusku.Sto se tice ergonomije ja vozim ovu od 700,imam 183 i 90kg i imam prostora i za kolena i skroz mi je ok, imam na svojoj i nogostupe na kojima imas polozaj kao na motociklu.Mana im je napred jedan disk,i prostor ispod sedista.Sto se tice snage, naravno da u odnosu na te motore je slabija, ali ima sasvim dovoljno snage,svakako vise nego bilo koji maxi skuter (mozda ne od gp800 i srv).Ja licno bih voleo da ima jos jedno 15-20 konja da bi bila idealna,ali onda to vrv povlaci i neke druge stvari,vrv i potrosnja ne bi bila ovako niska.Uglavnom gledaj da bude sto bolje ocuvana pa nebitno dal je 750 ili 700, svakako bolje 750 ako nadjes dobru.

• Sviđa mi se 1

• U prolazu, 36 postova
On 15. 7. 2023. at 19:39, N.F.S. je napisao:

Karbon platno naravno i alkantara seealni deo.

IMG_1086.jpg

Ko ti radio sedište? I koliko te izašlo? Ja planiram isto da popravim udobnost jer je malo tvrdja za dalje....

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja