PrleUE 55 Napisano April 13, 2023 U prolazu, 73 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Suzuki Burgman 400, 2004; Honda Integra NC750D, 2019; Prijavi odgovor kao problematičan On 3/31/2023 at 1:25 PM, PrleUE said: E pa drugari, zbog ulaganja u obradni centar za privatni posao morao sam da oglasim Integru na prodaju i da pauziram ovu sezonu. Mašina će zaraditi pare za nešto novo za sledeću sezonu, a bolje da prodam motor nego ženin auto. https://www.polovniautomobili.com/motori/21463889/honda-integra-nc750d Cena je u skladu sa trenutnom ponudom i cenama, naravno za forumaše ide popust ako je neko zainteresovan. Otišla Integra u Šabac. Nadam se da se družimo uskoro sa nekom drugom Hondom, samo da sad ugrabim što pre mašinu za posao. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15797 Napisano April 13, 2023 Integrisan, 9288 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan On 8. 4. 2023. at 0:08, SQTR je napisao: Nemam broj, podari ga, za prijatelja mi treba 065 5522523 Petar 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tanex 70 Napisano Maj 8, 2023 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: Cuprija Motocikl: Honda nc700 Integra Prijavi odgovor kao problematičan Jel koristio neko ovo?Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
delimba 26 Napisano Maj 14, 2023 U prolazu, 59 postova Lokacija: ravno selo Motocikl: pulser 125,er6n Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav ljudi, razmisljam o kupovini integre. ima li neko neku preporuku? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wildserbian 264 Napisano Maj 15, 2023 Svrati ponekad, 130 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750X Prijavi odgovor kao problematičan On 8. 5. 2023. at 10:53, tanex je napisao: Jel koristio neko ovo? Sent from my iPhone using Tapatalk Kupio ja sa Alija i nikad ih nisam montirao. Skupljaju prasinu Ako nekome treba neka se javi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tanex 70 Napisano Maj 16, 2023 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: Cuprija Motocikl: Honda nc700 Integra Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav ljudi, razmisljam o kupovini integre. ima li neko neku preporuku? Kakva preporuka tacno te zanima? Preporuka nekoga ko prodaje ili da saznas nesto vise motoru? Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tanex 70 Napisano Maj 16, 2023 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: Cuprija Motocikl: Honda nc700 Integra Prijavi odgovor kao problematičan @Wildserbian Uzeo bih ja.Inace ostetile su mi se dve gumice u koje ide sraf da se zasrafi vizir,ne znam gde to ima da se nadje kod nas,mozda neko zna.Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
delimba 26 Napisano Maj 16, 2023 U prolazu, 59 postova Lokacija: ravno selo Motocikl: pulser 125,er6n Prijavi odgovor kao problematičan 6 hours ago, tanex said: Kakva preporuka tacno te zanima? Preporuka nekoga ko prodaje ili da saznas nesto vise motoru? Sent from my iPhone using Tapatalk preporuka da znate da neko prodaje svoju, koju je vozio i odrzavao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tanex 70 Napisano Maj 16, 2023 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: Cuprija Motocikl: Honda nc700 Integra Prijavi odgovor kao problematičan Ima jedna u Despotovcu 700 2012,a ima jedna u Cupriji 750 msm da je 2015 mogu da se raspitam jer sam iz Cuprije,a imas na oglasima tu iz Dsp.Msm da su obe lepo odrzavane i ocuvane..Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wildserbian 264 Napisano Maj 16, 2023 Svrati ponekad, 130 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750X Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam se razmisljao da prodam svoju ali ne nadjoh nista konkretno. A i glupo da je prodam a sve sredjeno… nove gume, servis odradjen, ventili nastelovani Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wildserbian 264 Napisano Maj 16, 2023 Svrati ponekad, 130 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750X Prijavi odgovor kao problematičan Pre 13 sati, tanex je napisao: @Wildserbian Uzeo bih ja.Inace ostetile su mi se dve gumice u koje ide sraf da se zasrafi vizir,ne znam gde to ima da se nadje kod nas,mozda neko zna. Sent from my iPhone using Tapatalk Trebalo bi da ih ima u moto radnjama. Cini mi se da sam video u MaxMomentu. @SQTRgde si ti bese uzeo za sebe? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SQTR 634 Napisano Maj 16, 2023 Donaudampfschifffahrtselektrizitätenhauptbetriebswerkbauunterbea, 461 postova Lokacija: Cukarica Beograd Motocikl: Forza 350 ('22) Prijavi odgovor kao problematičan Ima u motomaniji u YUBC Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tanex 70 Napisano Maj 17, 2023 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: Cuprija Motocikl: Honda nc700 Integra Prijavi odgovor kao problematičan Hvala kolege Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ronny 56 Napisano Maj 18, 2023 U prolazu, 84 postova Prijavi odgovor kao problematičan On 5/16/2023 at 8:12 PM, Wildserbian said: Ja sam se razmisljao da prodam svoju ali ne nadjoh nista konkretno. A i glupo da je prodam a sve sredjeno… nove gume, servis odradjen, ventili nastelovani pozdrav.koliko km imas na integri da su stelovali ventile.ja imam skoro 50 hiljada i u servisu mi kazu da nediram nista do 100 hiljada vele to znaju iz iskustva imao sam prije sw600 iz 2014 i prodao ju sa 82000 a nikad ventili nisu dirani .e sad ko tu koga j... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15797 Napisano Maj 18, 2023 Integrisan, 9288 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Taj ko ti je to rekao.... slagao te. Uzmi i premeri kod sebe da vidiš kakvo je stanje, garant nije dobro. SW i NC nemaju isto rešenje... kod SW-a su pločice, NC je pak klasika na sraf. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wildserbian 264 Napisano Maj 19, 2023 Svrati ponekad, 130 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750X Prijavi odgovor kao problematičan Pre 11 sati, ronny je napisao: pozdrav.koliko km imas na integri da su stelovali ventile.ja imam skoro 50 hiljada i u servisu mi kazu da nediram nista do 100 hiljada vele to znaju iz iskustva imao sam prije sw600 iz 2014 i prodao ju sa 82000 a nikad ventili nisu dirani .e sad ko tu koga j... Kod mene su stelovani na 26k. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21651 Napisano Jun 4, 2023 Integrisan, 9443 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav integrasi Eto mene malo kod vas, da bacim koju sliku masine pa da iscitam temu... Racunam da je model "pokriven" informacijama ali ako naletim na nesto zanimljivo ja cu kucnuti. Za sada je jos upoznajem, interesantan prevoz 22 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vampa 3469 Napisano Jun 4, 2023 Drug član, 1103 postova Lokacija: Wien Motocikl: CRF 1000 Africa Twin sd06 Prijavi odgovor kao problematičan Lako je njima sad kada si ti tu 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21651 Napisano Jun 5, 2023 Integrisan, 9443 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan I meni je ovo novotarija, za pocetak kontrola svih el. kontakata i ciscenje motorica/saltalice. Veliki servis upravo odradjen, ventili nastelovani. Sve sam klipse/ plasticne pinove (kojih ima brdo) zamenio onim "push" tipa, dosta lakse za skidanje Odavno nisam doziveo da na 700ccm imam 3.5L potrosnju! Saltuje u D modu na ispod 3000 obrtaja, bas interesantno... Jurim neki kvalitetniji amortizer za pozadi, to je ono sto cu prvo odraditi. Sediste treba da preradim a do tada zadnjica ce biti na ovim, ne tako lepim jastucima 6 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mimahitna 18 Napisano Jun 5, 2023 (promenjeno) U prolazu, 57 postova Lokacija: Vladičin Han Motocikl: Honda Integra 750s Prijavi odgovor kao problematičan Postovanje. Neka je sa srecom i u zdravlju da se vozis. Ja sam uradio sediste kod Srdjana... Da, postoji Viber grupa koja nije tako velika ali...mogu da Vas dodam ako mi posaljete svoj telefon Promenio Jun 5, 2023 član mimahitna 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21651 Napisano Jun 5, 2023 Integrisan, 9443 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Uhhh covece kako dooobro izgleda u tim HRC bojama . Ima moj prijatelj indenticnu, a sediste cu kod Ivice u Nis-u da odradim, tamo krajem sezone... Posto je dvodelno moram mu motoric ostaviti. Nego drustvo, koja ulja voli ovaj agregat? Do sada je korisceno motorex 10w30 o ovom mom, sve to radi fino i tiho nego da nije malo retko za nasu klimu (ovoj trenutnoj mozda i odgovara ). Sta sipate, koju viskoznost? Hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mimahitna 18 Napisano Jun 5, 2023 U prolazu, 57 postova Lokacija: Vladičin Han Motocikl: Honda Integra 750s Prijavi odgovor kao problematičan Ja sipao do sada Ipone Katana 10w30, imam nekih 20000km na satu. Nikako da odem do Satelisa posto zivim u Vladicinom Hanu, kupio svasta nesto pa da mi to ugradi-pancir kociona creva Fren tubo, handguards, nosac navigacije, usbprikljucak... Da, uradio sam produzeni vizir, ovaj sto je na njoj-Ivan u Bg 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21651 Napisano Jun 5, 2023 Integrisan, 9443 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan ... i uslikaj zamolio bih te, plocu pod koferom, da vidim jesu li iste. Voleo bih da kupim veliki (ako neko ima neki neka ponudi) hondin kofer (da mogu originalnu bravicu na njega da prebacim), ovaj koji imam nema dobru zapreminu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
radovanbracanovic 16 Napisano Jun 5, 2023 U prolazu, 36 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda integra nc 750 DE Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drugari,takodje vozim integru 750...moze pomoć ako neko zna gde da se kupi nosac telefona ali neki ozbiljan ili ako neko pravi da preporuci... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21651 Napisano Jun 5, 2023 Integrisan, 9443 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Narucio sam oba, jedan je za na retrovizor, drugi ide ispod vizira na njegovo kacenje. Motorrad Telefon halter stoß feste Rückfahr halterung mit Schnell verschluss Clip Lenker halterung Ständer für Navigation Radfahren| | - AliExpress WWW.ALIEXPRESS.COM Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com Für HONDA NC750D NC 750D Integra NC 750 D NC750 D Motorrad Zubehör Handy Halter GPS Navigation Halter Vorne stehen| | - AliExpress WWW.ALIEXPRESS.COM Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...