Jump to content

Moto Zajednica

Aprilia pegaso 650 ili Suzuki freewind 650

Recommended Posts

• :), 5945 postova
  • Motocikl: Bicikl

nekako mi je freewind ocajan,,ko neka bicikla......nekako mi je xt mnogo mnogo bolji....a tek pegaso...za 2 klase iznad.....to sto mnogi serviseri neumeju da ga odrzavaju to je nesto trece......

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• :), 5945 postova
  • Motocikl: Bicikl

a drz 400.....

nije da su stariji losi,,mozda su i bolje te starije serije endura od novijih,,,,,od suze sam cvaje mogu da dodju u obzir,,,tu su ipak nenadmasivi,,,,, :)

vi kako ocete al ja sam se slatko izvozao sa pegasom,,,nijedan jedno klipak me nije tako lepo posluzio,,,stabilnost mu je extra extra dobra,kocnice profi dobre,,agregat jak ,,turazan,,,ide ko mecava,,naravno kvari se i on ako se redovno ne odrzava,,al kvare se i drugi,,isto mu to manje vise,,moj dr je riknuo na 27.000km,,,pa sta....uradio generalnu i prodao,,nekom je trajao vise ,,sve je stvar odrzavanja ...i naravno stila voznje...

• Svrati ponekad, 471 postova

meni se moj DR pokazao jako dobar, doduse ima da se odradi neki servis na njemu ali sobzirom koliko je presao odlican je, ocuvan je dobro

a i kako mi je komsija koji radi sa kolima rekao, najbitnije da je limarija dobra a motor uvek mozes da sredis

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja