Jump to content

Moto Zajednica

Zivotinje na putu

Recommended Posts

• Teoreticar ..., 12115 postova
  • Motocikl: BMW R1200GS Adv

sa lalajkom se uopste ne slazem, ako napisem drugacije on ce da se naljuti. mislim da previse generalizuje.

Ja sam izneo svoje duboko uverenje. I ti imas svoje, i ja to postujem, nema razloga da se ljutim, ako je retorika odgovarajuca.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 282 postova
  • Motocikl: BMW GS ADV , Yamaha T MAX

Moje iskustvo sa zivotinjama je veoma raznovrsno.Kada su velike vrucine u okolini  Visegrada zaticao sam krave kako se hlade u tunelu,a posto nemaju katadioptere ume da bude veoma nezgodno.Na prvcu od Gacka ka Trebinju krave sluze kao lezeci policajci a po Crnoj Gori sam vidjao puno kornjaca koje prelaze put i pretpostavljam da je veoma nezgodno da ih nagazis pogotovo u krivini.Macke po gradu mi nisu problem posto sam prilicno kabast pa od njih ostaje samo fleka.Nista ne moze da priredi tako dobru zabavu kao sto je uletanje ose u kacigu ili pod jaknu.Toliko od mene pozdrav

• In Mud We Trust, 1918 postova
  • Motocikl: 950ADV

Ja samleo jednu macku sa TTR-om  :'( i zaklao jednu kokosku sa GS-om !

Macku sam dobro osetio i bas me je iscimala, ali daleko od toga da padnem, dok kokosku nisam ni osetio ! pas bi bio vec druga prica, neki drugari su se dobro izlomili pri naletu na psa !

• ¡Siempre adelante!, 2188 postova
  • Motocikl: BMW F650GS... Harley-Davidson Nightster

auu ,,jel se jede ta zivotinja,,,,ja bi to jurio da zgazim da ga smazem  ;) ;) ;)

:D Ne znam, verovatno se jede. Emu je sa Novog Zelanda, ovde u SAD ih nema (sem ovog jednog valjda). Al' vidi, ova kokoš uopšte nije mala; jedno  metar-trijes', metar-četres' rekao bih, ne bi se dobro proveo u sudaru sa njom...  :D

• Drug član, 1854 postova

lalajko u pravu si jednim delom, a jednim nisi. po meni.

u pravu si da smo mi ti koji treba da paze i da treba da budemo svesni sta sve moze da se dogodi u voznji.

a mislim da nisi u pravu za onaj deo "ko udari zivotinju taj bi udario i dete ". iz prostog razloga sto dece nema npr u sumama kolometrima od naselja, meni su par puta asfalt presle krmace i to nonsalantno u sred sume 10km od prvog naselja. sto se tice naseljenih mesta tu pazim zbog svega, dece, zivotinja, rupa, automobila...

inace za sitnije zivotinje ne oduzimam gas ako vidim da ce doci do udarca, samo gaaas.

• drkadzija, 1229 postova
  • Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza

Pre x godina opalio apn-om mačku , i naravno pao, zolja mi na enduru uletela u šorc i ujela me za jaja, bato al je to bol bio, i pre 2 nedelje zamalo da pokupim prase sa oko 110 uze mi prase 10 godina života, razmišljao sam da se vratim i osvetim mu se ražnjem al mi mala tank torba a kofer još nisam nabavio :D :D :D

• U prolazu, 92 postova
  • Motocikl: Aprilia SL1000 Falco, Voge 300 Rally

Evo i par slika najčudnije životinje na koju sam do sada naišao:

U pitanju je emu, iz porodice nojeva. Odakle on u Kaliforniji pojma nemam; mora da ih neko uzgaja tu u blizini pa im je ovaj pobegao.

Priznaj da ti je pao kamen sa srca kad si shvatio da je i fotoaparat "video" isto što i ti. :D

• Drug član, 2110 postova
  • Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N

Jbt, Motoholic, ova pticurina neodoljivo potseca na onu iz crtanih filmova. Ako ljudi iz Looney Toonsa vide ovaj post, garant ce Kojot u sledecem crtanom da je juri na GS-u!  ::):)

Mip-Mip!  :D

• ¡Siempre adelante!, 2188 postova
  • Motocikl: BMW F650GS... Harley-Davidson Nightster

Priznaj da ti je pao kamen sa srca kad si shvatio da je i fotoaparat "video" isto što i ti. :D

Pa ko bi mi verovao da nije? :D  E a zamisli da sam ga udario, pa posle morao da objašnjavam osiguravajućoj kompaniji kako sam slupao motor... "Vozim se ja tako i naletim na noja..."  :D :D

Guest Cubric

Pa ko bi mi verovao da nije? :D  E a zamisli da sam ga udario, pa posle morao da objašnjavam osiguravajućoj kompaniji kako sam slupao motor... "Vozim se ja tako i naletim na noja..."  :D :D

A jesi li ga pratio? Kol'ko moze da razvije? :D

• Svrati ponekad, 307 postova

auu ,,jel se jede ta zivotinja,,,,ja bi to jurio da zgazim da ga smazem  ;) ;) ;)

:D Ne znam, verovatno se jede. Emu je sa Novog Zelanda, ovde u SAD ih nema (sem ovog jednog valjda). Al' vidi, ova kokoš uopšte nije mala; jedno  metar-trijes', metar-četres' rekao bih, ne bi se dobro proveo u sudaru sa njom...  :D

kolki to batak imaaaa  ;D

• U prolazu, 56 postova

Kao odgovor za sve vas sto ste do sada napisali....nesto da vam kazem:

Prosle jeseni je kod mene bio Tomo (Tomba na sajtu) iz Ljubljane,kad pogledam na prednom braniku od tocka....nesto malo,plasticno,sa dve rupe.

Sta je ovo?pitam ga,... a,to je zvizdaljka,kaze Tomo,proizvodi neki zvuk koji mi ne cujemo,al od njega beze zivotinje.

Posle par meseci mi je na kucnu adresu stigla posiljka sa zvizdaljkom,poklon od Tome.

Vozili se nas desetak motora,kad poceo pas da juri onog prvog,pa drugog,i tako redom.Kad naidzoh ja,pas se povukao. :-\

Valjda je bilo od zvizdaljke.....

Tolko od mene.

• Svrati ponekad, 396 postova
  • Motocikl: Kawasaki Versys 650

Jao, ovo je bas bolna tema - svaki put se toliko rastuzim kad vidim mrtvu zivotinju na putu  :'( A jos ja mislim da to predstavlja jedan veliki problem za motoriste, jer kako su vec rekli, neophodna je brza reakcija i tesko mozes da predvidis tako nesto... Uglavnom, u voznji se najvise plasim okolnosti koje ne zavise od mene, a tu su zivotinje na putu... Slazem se s Lalajkom da treba vise paziti. jadne zivotinje...  :'(  :'(  :'( Za sada nisam nikog zgazila (verovatno zatosto sam vozila skuter), ali sad s kupovinom veceg motora cu morati da pazim jos vise.

• Drug član, 1126 postova
  • Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale

A da ti kažeš nama kako se zove ta pištaljka i gdje može da se nabavi? Ili da to kaže Tomo?

Evo mogu ja da kažem. Ima ih u svim pet-šopovima, samo tražiš pištaljku za pse, a na njoj ispod poklopca(pa druge strane od piska) bi trebao(morao) da bude točkić za podešavanje frekvence zvuka i kada ga podesiš na najviše ne bi trebala uopšte da se čuje ili barem da se čuje kao slabi zvižduk.

• Svrati ponekad, 396 postova
  • Motocikl: Kawasaki Versys 650

A jel ti žao mušica?  ;D

Zezas se, a? Da budem iskrena zao mi je i musica, i nikad ih ne ubijam namerno, a ni komarce. Takvi smo mi budisti...

Cubricu, hvala, pazim na tvorove koliko mogu i setam ih samo tamo gde nema ludih motorista  :D

• U prolazu, 19 postova

Zhivotinje na putu ...... Ma , obozavam ih !!!!

Istrcavanje 3 kera na mene , ishod polomljena desna ruka i gips koji nosim kao zardinjeru , koji cu da skinem krajem maja !!!

do JAJA

• Svrati ponekad, 115 postova
  • Motocikl: Yamaha TDM850

Zhivotinje na putu ...... Ma , obozavam ih !!!!

Istrcavanje 3 kera na mene , ishod polomljena desna ruka i gips koji nosim kao zardinjeru , koji cu da skinem krajem maja !!!

do JAJA

Au bre Sale pa neda ti se da sezona prodje bez povreda :-\

• Zainteresovan, 556 postova
  • Motocikl: Varadero 1000

Interesuje me vase iskustvo  pri vecim i manjim brzinama i koja je verovatnoca da se obuzda motor pri tome ili je u vecini slucajeva neminovan pad?Da li su u prednosti tezi motori i da li pri tome pomaze amortizer na upravljacu?...  a mozda i vec postoji ova tema .

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja