sasa ns 1 3067 Napisano Januar 29, 2018 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan kupujm harmonike gume -PLAVE ako može ili crne z a transalpa 1994 za prednje vile,saša 0641352299 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 1733 Napisano Januar 29, 2018 Drug član, 1213 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Naglasi da su za stapove precnika 41mm, i meni trebaju za TA650. Nailazices po oglasima na univerzalne, ovakve-onakve pa obrati paznju. Ja sam uz motor koji sam nedavno kupio dobio harmonike ali su male, za stap do 37mm. Mekane su i rastegljive pa bi se verovatno i navukle ali bi vremenom popucale na tim mestima verovatno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Januar 29, 2018 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan daj sve tri dimenzije ako znaš,nemogu nikako da pronadjem na netu koj su dimenzije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 1733 Napisano Januar 29, 2018 Drug član, 1213 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Moje su ove sa oznakom 2500, a mislim da nam trebaju 2510. Ne mogu ove zadnje cifre da rastumacim, to je duzina njih verovatno. Na mojim je i oznaka short, sto bi rekli kratke, i sto se duzine tice iste su kao originalne, jedino mislim da bi previse tesno usle i da bi se rascepile vremenom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobanvfr 91 Napisano Januar 30, 2018 Svrati ponekad, 129 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: vfr rc36 Prijavi odgovor kao problematičan Guma vila fi 38/41x58/62x95-430mm plave, crvene ili crne 2400 dinara. Ariete. Boban 0641188357 38/41 je precnik stapa, 58/62 je precnik cizme i 95-430 je minimalna i maksimalna duzina harmonika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22129 Napisano Januar 30, 2018 Integrisan, 9533 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan motocrosteam iz Kraljeva takodje prodaje te gume... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 1733 Napisano Januar 30, 2018 Drug član, 1213 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Pre 9 sati, N.F.S. je napisao: motocrosteam iz Kraljeva takodje prodaje te gume... Motocross team ima samo plave bez opisa sa dimenzijama. BobanVfr je to lepo objasnio i to su ja bih rekao odgovarajuce. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...