bdada 14461 Napisano Mart 20, 2018 moto merkat °°, 4898 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Nemaju veze kw nego godiste. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4760 Napisano Mart 20, 2018 Ne silazi, 5554 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Porez na upotrebu ide prema kubikazi, a smanjuje se sa godistem motora. Posto je taj navedeni star preko 20 god, on upada u kategoriju sa najvecim popustom, odnosno plaća samo 20% od početne cene poreza, pa tako moze da bude jeftinija registracija nego za Fazera 1000 koji je mladji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Mart 20, 2018 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Pa znaci nije da ih nema sto je skupa registracija... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veljabandit 1076 Napisano Mart 20, 2018 Zainteresovan, 748 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R nine T Rural GS Prijavi odgovor kao problematičan Nije još pravi cafe racer ali će biti poruceni su jos neki detalji i cekam majstora da se smiluje i krenemo sa montažom viljuški sa S1000RR 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4760 Napisano Mart 20, 2018 Ne silazi, 5554 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Kako ste planirali da zadrzite zicane felne na novim vilama? Adapteri...? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
WoodyRider 817 Napisano Mart 20, 2018 Zainteresovan, 512 postova Lokacija: Vršac Motocikl: Japanski Prijavi odgovor kao problematičan Ova švapska je 1200 ccm, kasnije je krenula od 1300. Inače je to fantastičan motocikl, nisam imao al' sam probao... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veljabandit 1076 Napisano Mart 20, 2018 Zainteresovan, 748 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R nine T Rural GS Prijavi odgovor kao problematičan @doktor ne bi trebalo da bude problema, nasao sam vec takve prerade i jedini "problem" je oko polozaja abs senzora koliko se secam, ali lako se resi. Inace nine T mi se svideo posle jedne test voznje na kojoj sam vozio najskuplju verziju i ona dolazi sa viljuskama kakve su na s1000rr koji sam inace u tom trenutku posedovao pa mi je bilo poznato i lako nastelovati na brzinu prema mom stilu voznje. Naravno, ogromna je razlika, kod mene na motoru su ove standardne viljuske koje nemaju mogucnost podesavanja a ovaj setup je za mene premekan. Da ne pominjem i vizuelni momenat posle zamene Ovo je makina koju sam vozio, nine T vintage al se ne dogovorih sa Deltom oko kupovine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4760 Napisano Mart 20, 2018 Ne silazi, 5554 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Dooobar! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlig0r 1929 Napisano April 2, 2018 Drug član, 959 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan https://www.polovniautomobili.com/motori/11614006/bmw-k100 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Utjerivac 6625 Napisano April 2, 2018 Zainteresovan ko mlad majmun!, 894 postova Lokacija: Ljubiš Donji. Motocikl: Uvijek Japanski! Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10504 Napisano April 2, 2018 Hronični Motociklopata, 7328 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Suzuki razbio sa novim SV-om, extra je, jos pogotovo ova cafe verzija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veljabandit 1076 Napisano April 3, 2018 Zainteresovan, 748 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R nine T Rural GS Prijavi odgovor kao problematičan Ja se ne slazem da su zasrali. Evo jos jedna prepravka k100... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Utjerivac 6625 Napisano April 3, 2018 Zainteresovan ko mlad majmun!, 894 postova Lokacija: Ljubiš Donji. Motocikl: Uvijek Japanski! Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nimmin 6718 Napisano April 3, 2018 čeka dobru titulu, 1375 postova Lokacija: Bečmen, Surčin Motocikl: KTM 390 ADV, VF 750 SABRE Prijavi odgovor kao problematičan Koja je poenta postavljanja fotki c.r.-a bez linka ka oglasu, ako su uopste predstavljeni modeli na prodaju? Sale lepo napisao da hoce da KUPI c.r., ne da vidi sta je to. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Utjerivac 6625 Napisano April 3, 2018 Zainteresovan ko mlad majmun!, 894 postova Lokacija: Ljubiš Donji. Motocikl: Uvijek Japanski! Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je Tema u kojoj se kace fotke Cafe Racera, a ne Oglasi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nimmin 6718 Napisano April 3, 2018 čeka dobru titulu, 1375 postova Lokacija: Bečmen, Surčin Motocikl: KTM 390 ADV, VF 750 SABRE Prijavi odgovor kao problematičan Khm, khm, neko je ovde preskocio da procita ceo naslov, nisam ja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Utjerivac 6625 Napisano April 3, 2018 Zainteresovan ko mlad majmun!, 894 postova Lokacija: Ljubiš Donji. Motocikl: Uvijek Japanski! Prijavi odgovor kao problematičan pre 20 minuta, Nimmin je napisao: Koja je poenta postavljanja fotki c.r.-a bez linka ka oglasu, ako su uopste predstavljeni modeli na prodaju? Sale lepo napisao da hoce da KUPI c.r., ne da vidi sta je to. Upss...Sorry do mene je! Izvinte nismo znali, jer smo mali. Tacno ja promasio Temu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blueser 2396 Napisano Januar 31, 2020 Analog Man, 341 postova Motocikl: Nisam član od 28.10.2022. Prijavi odgovor kao problematičan Jako mi se dopadaju kreacije cafe racera. Inače moj ukus je bliži klasici, mada se divim napretku motora novog doba. Sada prave fabričke cafe. TRŽIŠTE, tržište... Uz svo uvažavanje ekologije, doće vreme motorcikla na "bakterije" i to po mom više neće biti to. Cafe Racer (2018 Top 10 Best Cafe Racers) - Motor State Street Rods MOTORSTATESTREETRODS.COM There are usually 3 different paths that lead the Human Being to... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blueser 2396 Napisano Januar 31, 2020 Analog Man, 341 postova Motocikl: Nisam član od 28.10.2022. Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Blueser said: Jako mi se dopadaju kreacije cafe racera. Inače moj ukus je bliži klasici, mada se divim napretku motora novog doba. Sada prave fabričke cafe. TRŽIŠTE, tržište... Uz svo uvažavanje ekologije, doće vreme motorcikla na "bakterije" i to po mom više neće biti to. Cafe Racer (2018 Top 10 Best Cafe Racers) - Motor State Street Rods MOTORSTATESTREETRODS.COM There are usually 3 different paths that lead the Human Being to... Može li admin ovo prebaciti u Cafe racer kultura. Nov sam na forumu pa nisam odmah video tu temu. Za sada se loše snalazim sa pretraživačem. Hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...