zeljko_srb 8 Napisano April 20, 2008 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Srbija/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan treba da uzmem jednu kacigu te marke, full face. polovna je, ali nova, ne koriscena, za 50e. kakvog su kvaliteta i ko ih pravi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zeljko_srb 8 Napisano April 21, 2008 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Srbija/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan niko nema da mi kaze rec, dve? ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6429 Napisano April 21, 2008 Enduraš, 6393 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Imao je moj brat takvu kacigu, za te pare nije losa, mnogo bolja od recimo Probiker kacige istog cenovnog ranga koja za razliku od M2R duva na sve strane. Proveri cenu modela koji bi da kupis u Lousu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zeljko_srb 8 Napisano April 21, 2008 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Srbija/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan ok, ne necu ja da kupim u luisu, ovo moj drug ima novu, a meni kaze za 50e, meni je to prva kaciga da kupujem, imam neku staru MDS ima preko 20godina, tako da ne treba mi nesto extra jer ipak vozim xl600 i ne idem jako brzo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
street triple 105 Napisano April 21, 2008 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: novi sad Prijavi odgovor kao problematičan zeljko, mi smo u motobox-u imali par stotina M2R (made-2- race) kaciga, sada imamo jos samo par desetina. to su kvalitetne kacige sa ok cenom. nase M2R kacige imaju americku, evropsku i nasu homologaciju, da nisu u redu nebi dobile sve te homologacije. sve sta te interesuje u vezi tih kaciga mozes da nas pitas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zeljko_srb 8 Napisano April 21, 2008 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Srbija/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan znaci kazes da nisu lose kacige. videcu najverovatnije kod druga, koji je model pa da vidimo. kolko se krecu nove? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano April 22, 2008 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Molim da ne bismo otishli u komercijalni segment, koristite PM opciju. A takodje ne bi bilo loshe da okachite slike i modele da se forumski auditorijum upozna sa M2R markom i proizvodima. Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...