eduardo 210 Napisano Maj 7, 2021 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Bela Crkva Motocikl: Princ 250 + Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan Verovatno može negde da se prikači da se sama uključe kad se motor startuje, nisam hteo da experimentišem, tako sam video na jutjubetu. Poslato sas Hondu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejankiss 185 Napisano Maj 7, 2021 Svrati ponekad, 178 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Goldwing 1800A/A, HONDA ST 1300A Pan European, Transalp XL 600V Prijavi odgovor kao problematičan 13 minutes ago, eduardo said: Sa pozicionog svetla. Šo bi vas ubijo Poslato sas Hondu. To je najelegantnije resenje. Za ostale varijante mnogo skidanja i kopanja po instalaciji. Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
eduardo 210 Napisano Maj 7, 2021 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Bela Crkva Motocikl: Princ 250 + Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan I danas stigoše torbice za bočne kofere. Poslato sas Hondu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
eduardo 210 Napisano Maj 7, 2021 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Bela Crkva Motocikl: Princ 250 + Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan To je najelegantnije resenje. Za ostale varijante mnogo skidanja i kopanja po instalaciji. Hvala I ovako sam skino vizir i komplet instument tablu. Poslato sas Hondu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boss 33 Napisano Maj 7, 2021 U prolazu, 75 postova Motocikl: Pan european 1300 Prijavi odgovor kao problematičan Eduardo gde si nabavio torbice za bočne kofere i koji keš? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
eduardo 210 Napisano Maj 8, 2021 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Bela Crkva Motocikl: Princ 250 + Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan Ebay, oko 60£. 45su one i 15 poštarina. Poslato sas Hondu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sveta 5. 1999 Napisano Maj 8, 2021 IF YOU THINK ADVENTYRE IS DANGEROUS TRY ROUTINE ...IT IS LETHAL, 1023 postova Lokacija: Bor Motocikl: Honda Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Sije ih Vesna u novom Sadu pozelji perfektne mislim da izadju jeftinije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejankiss 185 Napisano Maj 8, 2021 Svrati ponekad, 178 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Goldwing 1800A/A, HONDA ST 1300A Pan European, Transalp XL 600V Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Sveta 5. said: Sije ih Vesna u novom Sadu pozelji perfektne mislim da izadju jeftinije Ima li ta Vesna telefon da joj se kulturno obratimo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sveta 5. 1999 Napisano Maj 9, 2021 IF YOU THINK ADVENTYRE IS DANGEROUS TRY ROUTINE ...IT IS LETHAL, 1023 postova Lokacija: Bor Motocikl: Honda Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 13 sati, dejankiss je napisao: Ima li ta Vesna telefon da joj se kulturno obratimo? Verovatno, ja ga nemam ali imam njen FB profil pa ..mesindzer Vesna Maksimovic Novi sad.Nasao sam tel. Kontakt: 0605603333 https://www.facebook.com/V-max-Bikes-1542296926060942 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejankiss 185 Napisano Maj 9, 2021 Svrati ponekad, 178 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Goldwing 1800A/A, HONDA ST 1300A Pan European, Transalp XL 600V Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Sent from my SM-A705FN using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boss 33 Napisano Maj 11, 2021 U prolazu, 75 postova Motocikl: Pan european 1300 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Eduardo,sad ili to ili Vesna...Videćemo... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NIKOLA 1 837 Napisano Maj 15, 2021 MK Obrenovac, 566 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav kolege ! Kao bivši dugogodišnji vlasnik Erotike (tako sam joj ja tepao), odlučio sam da se ponovo vratim na nju. Interesuje me da li ima neka Europa na prodaju ali da je u baš vrhunskom stanju za neke normalne pare ? Ne tražim ispod cene motor ali ni one što im je cena takva da se godinama prodaju i ne mogu da odu. Najviše me interesuje ST 1100 ali model od 1996 ( da ima CBS, ABS i TCS) ili možda neka 1300 ali za nju bi već bilo povuci i malo potegni (ali ako je u dobrom stanju i za neke normalne pare možda bi se i iskombinovao ). Slobodno javite ako neko ima šta na prodaju ili zna nekoga ko ima. Hvala unapred i pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Baki Vrsac 240 Napisano Maj 15, 2021 Svrati ponekad, 442 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Honda ST 1100 pan european - Honda GL1500 GOLDWING - Honda Shedow Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo druze. Zile iz Panceva prodaje svoju komplet uradjen veliki servis sa abs-cts-om +381 61 2750 015 zile ppzovi pa vidi da li ti odgovara Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NIKOLA 1 837 Napisano Maj 15, 2021 MK Obrenovac, 566 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Žile prodaje moju bivšu Pan Europu. Znam da je motor vrhunski, i da ju je pazio i mazio i održavao. Čuli smo se mi preko poruka. Jedino šta mi nije odgovaralo je cena ! On je lepo uložio u nju i traži 2700e i ima svo pravo da traži koliko hoće njegov je motor. Samo meni je to jaka cena jer sam ja taj motor kupio 2012god za 2200e a 2016god prodao za 2000e i sad ne mogu da se pomirim sa činjenicom da posle skoro 10god isti motor treba da platim 500e skuplje. Jbg. Mada su trenutno i cene svih motora nerealno skočile. Pratim , tražim, pa će nešto i izleteti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Baki Vrsac 240 Napisano Maj 15, 2021 Svrati ponekad, 442 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Honda ST 1100 pan european - Honda GL1500 GOLDWING - Honda Shedow Prijavi odgovor kao problematičan Ima motora koji drze i kojima raste cena. Kvalitet, potraznja..... gledam ja i u nemackoj panke i mogu reci da je dobrim primercima cena 2000-2500 pa i do 3500e, pricam za st 1100. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NIKOLA 1 837 Napisano Maj 16, 2021 MK Obrenovac, 566 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Znam šta pričaš. Preko primerci sa malom kilometrazom ili od prvog vlasnika su mnogo skuplji nego kod nas. Mada Europi godine i kilometraža ne mogu ništa ako se normalno vozi i redovno održava Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drtommy 549 Napisano Maj 16, 2021 Zainteresovan, 495 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Honda ST1100 Pan European Prijavi odgovor kao problematičan Ne prodajem moju, ali cena zavisi od stanja motora, a ne starosti. Znam puno mlađih motora koji su bukvalno krševi. Može Panka da se nadje ispod 2000, evo moj prijatelj kupio, 1991 godište mislim, klot model, ni na jednoj plastici žabica nije čitava, 80% šrafova nije fabrički, i plus velika kilometraža. Da je dovede u fabričko stanje treba mu preko 1000 eura. Moja, model 1993, prva registracija 1996 kako se i vodi u saobraćajnoj, full oprema (ABS-TCS) sve ispravno, svaki šraf fabrički, ništa polomljeno, izduvne grane kao nove, kilometraža 56000, sigurno da ima cenu i normalno je Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sveta 5. 1999 Napisano Maj 16, 2021 IF YOU THINK ADVENTYRE IS DANGEROUS TRY ROUTINE ...IT IS LETHAL, 1023 postova Lokacija: Bor Motocikl: Honda Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, drtommy je napisao: Ne prodajem moju, ali cena zavisi od stanja motora, a ne starosti. Znam puno mlađih motora koji su bukvalno krševi. Može Panka da se nadje ispod 2000, evo moj prijatelj kupio, 1991 godište mislim, klot model, ni na jednoj plastici žabica nije čitava, 80% šrafova nije fabrički, i plus velika kilometraža. Da je dovede u fabričko stanje treba mu preko 1000 eura. Moja, model 1993, prva registracija 1996 kako se i vodi u saobraćajnoj, full oprema (ABS-TCS) sve ispravno, svaki šraf fabrički, ništa polomljeno, izduvne grane kao nove, kilometraža 56000, sigurno da ima cenu i normalno je Zna Nikola sta trazi jer posle 2006god. Evropa ima neka tehnicka resenja koje stariji modeli nemaju a stanje samog motora je nesto drugo i zavisi od slucaja do slucaja.Interesuje me ne vezano za temu jel 93' ima povezan sistem kocnica. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drtommy 549 Napisano Maj 16, 2021 Zainteresovan, 495 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Honda ST1100 Pan European Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Sveta 5. je napisao: Zna Nikola sta trazi jer posle 2006god. Evropa ima neka tehnicka resenja koje stariji modeli nemaju a stanje samog motora je nesto drugo i zavisi od slucaja do slucaja.Interesuje me ne vezano za temu jel 93' ima povezan sistem kocnica. ST1100 se pravila do 2002, inače tek od 1996 je dual brake system i jači alternator Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sveta 5. 1999 Napisano Maj 17, 2021 IF YOU THINK ADVENTYRE IS DANGEROUS TRY ROUTINE ...IT IS LETHAL, 1023 postova Lokacija: Bor Motocikl: Honda Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan A da li je postojao kao opcija ,dodatna oprema pre 96' LBS ili CBS kako ga vec ko naziva Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drtommy 549 Napisano Maj 17, 2021 Zainteresovan, 495 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Honda ST1100 Pan European Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Sveta 5. je napisao: A da li je postojao kao opcija ,dodatna oprema pre 96' LBS ili CBS kako ga vec ko naziva Nije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zika ST 1100 28 Napisano Maj 19, 2021 U prolazu, 76 postova Prijavi odgovor kao problematičan jedini razlog sto sam hteo da je prodam je bijo taj sto su mi noge kratke za 3cm. ali odustajem od prodaje dosta sam ulozijo u nju. a sto se motora generalno nikada je ne bih prodao. panka je zajebala vek i vozicu je dok mi to zdravlje omogucava. 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Baki Vrsac 240 Napisano Maj 19, 2021 Svrati ponekad, 442 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Honda ST 1100 pan european - Honda GL1500 GOLDWING - Honda Shedow Prijavi odgovor kao problematičan Pametno. Tvoj je motor tip-top i velika je steta prodavati ga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NIKOLA 1 837 Napisano Maj 19, 2021 MK Obrenovac, 566 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Žiko u zdravlju i sreći ga vozio i da te lepo služi ! Imaš jedan od boljih primeraka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NIKOLA 1 837 Napisano Maj 19, 2021 MK Obrenovac, 566 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam u mojoj moto karijeri koja je preko 15godina i sa lepom kilometrazom pod dupetom što kod nas što kroz dosta drugih zemalja, promenio brdo motora, raznih kategorija ( NTV650, Africa 750, Strom 1000, VFR800 oba modela, BMW f650, TDM 850 i 900, a na kratko sam posedovao i vozio CBF1000, GSR600, FJR1300, Varadero 1000, Strom 650, Z750, R1200GS.....da ne nabrajam dalje neke sam brzo prodao jer mi nisu legli) ali najduže sam se vozio na Pan Europi 1100, skoro četiri godine. I skoro ponovo sednem i provozam Europu i ponovo se odusevim motorom. Koliko je udoban, kakvu zaštitu od vetra ima, kako je sve mekano, linearno, koliki motor a sa kojom lakoćom se vozi. Agregat san snova prede, vuče u svim obrtajima, nema vibracija, a troši kao upaljač. I ostali motori koje sam posedovao imaju svoje prednosti, lepe strane i mane ali meni generalno je najviše legla Europa. Nije toliko motor za grad ali čim se izadje van grada kao riba u vodi, čisto uživanje. Zato sad i gledam da se vratim na nju. Pozdrav 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...