Nole Bg 5563 Napisano Januar 16, 2018 BJB Maxi Scooter Club, 1728 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Posto sam pazario silvera, ali bez kofera(takav je dogovor pao), treba mi kofer za njega. Najvise mi se svidja kappa k53. Ako ima neko da ponudi taj ili nesto jako slicno sto bi lepo leglo na silvera nek ponudi. Bitno je da je u dobrom stanju da nije ostecen, ogreban i da je naravno korektna cena. Poz Послато са HTC Desire 630 dual sim уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandzy 6 Napisano Januar 16, 2018 U prolazu, 8 postova Prijavi odgovor kao problematičan Posto sam pazario silvera, ali bez kofera(takav je dogovor pao), treba mi kofer za njega. Najvise mi se svidja kappa k53. Ako ima neko da ponudi taj ili nesto jako slicno sto bi lepo leglo na silvera nek ponudi. Bitno je da je u dobrom stanju da nije ostecen, ogreban i da je naravno korektna cena. Poz Послато са HTC Desire 630 dual sim уз помоћ Тапатока ,Poslato sa ALE-L21 uz pomoć Tapatoka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 1641 Napisano Januar 16, 2018 Drug član, 1201 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Kappa K49? Gotovo kao nov. Bio na motoru ne vise od 500 km. Crvena oplata se skida i moze se po zelji farbati. Cena 100 evra bez ploce, sa njom 120 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneZ 150 Napisano Januar 16, 2018 Svrati ponekad, 163 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Imam kofer kao nov, zajedno sa plocom odgovarajucom i dva kljuca 150 evra fiksno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jupiter 3254 Napisano Januar 16, 2018 Drug član, 1007 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan E dobar je silver, odlican izbor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikvuksa 1688 Napisano Januar 16, 2018 Online, 952 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Kalkhoff Prijavi odgovor kao problematičan Ukoliko kolega @Nole Bg odustane od K53, ja sam zainteresovan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5563 Napisano Januar 16, 2018 BJB Maxi Scooter Club, 1728 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Ukoliko kolega [mention=41245]Nole Bg[/mention] odustane od K53, ja sam zainteresovan. Prepustam. VuleПослато са HTC Desire 630 dual sim уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Januar 17, 2018 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Имам Givi V46 као нов, без грешке. Могу оставити слике овде ако Вас занима, цена 100е Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5563 Napisano Januar 17, 2018 BJB Maxi Scooter Club, 1728 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Имам Givi V46 као нов, без грешке. Могу оставити слике овде ако Вас занима, цена 100еMoze slike. OkПослато са HTC Desire 630 dual sim уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5563 Napisano Januar 17, 2018 BJB Maxi Scooter Club, 1728 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Moze slike na ppПослато са HTC Desire 630 dual sim уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marphi 1138 Napisano Januar 18, 2018 bu!, 609 postova Lokacija: Pa Motocikl: Honda Deauville 650 Prijavi odgovor kao problematičan Nole,da li te zanima Givi Maxia za dve kacige bez ploce?Bice jeftino.. Javi se ako te interesuje ..Mozes i na viber.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikvuksa 1688 Napisano Januar 19, 2018 Online, 952 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Kalkhoff Prijavi odgovor kao problematičan Izvinjavam se za off, samo da se zahvalim kolegi @BaneZ! Kupljen kofer, odlicna kupovina. I takodje hvala kolegi @Nole Bg , jer da nije postavio temu, ne bih ni znao za kofer. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2791 Napisano Januar 19, 2018 Drug član, 2736 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan 11 hours ago, Marphi said: Nole,da li te zanima Givi Maxia za dve kacige bez ploce?Bice jeftino.. Javi se ako te interesuje ..Mozes i na viber.. Mene interesuje Maxia. 063 514 573 Boban Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5563 Napisano Januar 19, 2018 BJB Maxi Scooter Club, 1728 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Cekam ja slike maxie. Prvi sam. SorryПослато са HTC Desire 630 dual sim уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2791 Napisano Januar 19, 2018 Drug član, 2736 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan 53 minutes ago, Nole Bg said: Cekam ja slike maxie. Prvi sam. Sorry Послато са HTC Desire 630 dual sim уз помоћ Тапатока Sorry tebi. Post iznad me zbunio, ne znam ko sta vise kupuje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VukMar 464 Napisano Januar 19, 2018 Svrati ponekad, 385 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Posto vidim da je ova tema vise nego plodosna za kupovinu kofera, kupio bi i ja jedan "moto detail 42l" ako neko prodaje, moze i bez ploce, zamisao je da ga uparim sa jednim koji vec imam i koristim kao bocne... Pozdrac i ziveli 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5563 Napisano Januar 21, 2018 BJB Maxi Scooter Club, 1728 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Kolega Svaler se omislja jos uvek, pa ako ima neko drugi neko da ponudi nesto korektno po korektnoj ceni izvolite. Bitno je da je kofer crn zbog boje motora, veci malo oko 50l, i da nije ostecen, ogreban i sl.Послато са HTC Desire 630 dual sim уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5563 Napisano Januar 28, 2018 BJB Maxi Scooter Club, 1728 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Kupljen kofer od kolege Veska iz Budve, jutros stigao busom za Bg. Skinut sa Stroma, zapremina 46l odlicno stanje, korektna cena. Mono lock kacenje. Sad ide kod Stefa na ledilizaciju pa onda kacenje na silvera. Послато са HTC Desire 630 dual sim уз помоћ Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Štef 969 Napisano Januar 28, 2018 BJB Maxi Scooter Club, 1019 postova Lokacija: Beograd, Rakovica, Skojevsko naselje Motocikl: Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan Hahaha "Vuče vuče" Sent from my GT-I9300 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 9938 Napisano Januar 28, 2018 Drug član, 3331 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj kofer koristiš samo za putovanje do mora... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marphi 1138 Napisano Januar 28, 2018 bu!, 609 postova Lokacija: Pa Motocikl: Honda Deauville 650 Prijavi odgovor kao problematičan Koje boje ti je novi motor? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gox 1864 Napisano Januar 29, 2018 Drug član, 1180 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV 650 N Prijavi odgovor kao problematičan Jedan od retkih kofera koji je osiguran u Lovćen osiguranje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...