Dexterr 1969 Napisano April 19, 2008 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Jutros oko 05h zvoni fiksni,:'' dobro jutro, dali ste vi i dalje vlasnik Crveno crnog motocikla BG-17-017 ?'' Jesam?? ''Ukraden vam je motocikl i nadjen u ul. Ivana Ribara na sred ulice'' Hvala, stižem. Oblačim se i istrčim lagani jutarnji džoging od 250m od moje zgrade do upaljene rotacije i ... veselje. Pežo, rotacija, lešinari iz Parking servisa već se spremaju da ga ''natovare'' ako nije u voznom stanju itd itd... Ukratko, klinci su ga odgurali sa parkinga iza zgrade, onako sa zaključanim upravljačem i gurali ga tako 200+m ukoso, pošto su prethodno pokušali da slome/otključaju bravu kalauzom , koji je btw ostao polomljen u bravi. Gurali su ga tako posred ulice, dok nije slučajno naišla Pežo-patrola, o-pustiše ZZR-a na patos i i trkom u nepoznatom mračnom pravcu susednog bloka. Dolazim, pridižem ga, iščačkavamo onaj kalauz iz brave nekim šrafcigerima, jedva nekako okrećem kontakt mojim ključem i vergl-vergl-vergkl brrrrrrrrrm! Upali. ''Momak ajd za nama u stanicu da podneseš prijavu'', ajd samo šlem da uzmem, odosmo u stanicu, popunismo prijavu. Šteta minimalna, al ''ako nadjemo krivce'', pa privatna tužba, pa možda tamo neke lepe 2055.-te. Sve u svemu jezivo jutro. Nije mi jasno, šta su hteli/mogli da urade sa crno-crvenim ZZR-om starim 15 godina, bez oklopa, s pola vizira, ružnim k'o sam djavo?!? Nije puka vožnja bila namera, jer su imali ''alat''. Ukraden ZZR je totalno beskoristan (kao ''raritet'') za delove, za ne znam šta već, ne pada mi na pamet. Ideja?? P.S. Izvinjavam se bliskom istoku BJB-a, ali moram da se zahvalim plavcima na saves'no obavlljenom poslu. Da nisu slučajno naišli, bio bih lakši za 2500E i vozio bi se na Qrcu celu sezonu a i sledećih par... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pit 237 Napisano April 19, 2008 Drug član, 1779 postova Lokacija: Nis- Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan Jutros oko 05h zvoni fiksni,:'' dobro jutro, dali ste vi i dalje vlasnik Crveno crnog motocikla BG-17-017 ?'' Jesam?? ''Ukraden vam je motocikl i nadjen u ul. Ivana Ribara na sred ulice'' Hvala, stižem. Oblačim se i istrčim lagani jutarnji džoging od 250m od moje zgrade do upaljene rotacije i ... veselje. Pežo, rotacija, lešinari iz Parking servisa već se spremaju da ga ''natovare'' ako nije u voznom stanju itd itd... Ukratko, klinci su ga odgurali sa parkinga iza zgrade, onako sa zaključanim upravljačem i gurali ga tako 200+m ukoso, pošto su prethodno pokušali da slome/otključaju bravu kalauzom , koji je btw ostao polomljen u bravi. Gurali su ga tako posred ulice, dok nije slučajno naišla Pežo-patrola, o-pustiše ZZR-a na patos i i trkom u nepoznatom mračnom pravcu susednog bloka. Dolazim, pridižem ga, iščačkavamo onaj kalauz iz brave nekim šrafcigerima, jedva nekako okrećem kontakt mojim ključem i vergl-vergl-vergkl brrrrrrrrrm! Upali. ''Momak ajd za nama u stanicu da podneseš prijavu'', ajd samo šlem da uzmem, odosmo u stanicu, popunismo prijavu. Šteta minimalna, al ''ako nadjemo krivce'', pa privatna tužba, pa možda tamo neke lepe 2055.-te. Sve u svemu jezivo jutro. Nije mi jasno, šta su hteli/mogli da urade sa crno-crvenim ZZR-om starim 15 godina, bez oklopa, s pola vizira, ružnim k'o sam djavo?!? Nije puka vožnja bila namera, jer su imali ''alat''. Ukraden ZZR je totalno beskoristan (kao ''raritet'') za delove, za ne znam šta već, ne pada mi na pamet. Ideja?? P.S. Izvinjavam se bliskom istoku BJB-a, ali moram da se zahvalim plavcima na saves'no obavlljenom poslu. Da nisu slučajno naišli, bio bih lakši za 2500E i vozio bi se na Qrcu celu sezonu a i sledećih par... Ma nema problema Dexter ovo su bili neki amateri bice kaznjeni za primer ,sledeci put ti saljemo profersionalce pa kombi ,ima da ga nema za 5 sec.Da se otkacis krsine pa da kupis neki ljucki motor ;) . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano April 19, 2008 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Jedini nam je izlaz Texas (ti meni ukrades konja, ja te nadjem i obesim te) ili da uvedemo Serijatsko pravo i na ovim prostorima pa da pocnemo da secemo fino rucice....pa kad bi krenuli gradom da se setaju jednoruki Jackovi, mozda bi neko dobro razmislio... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crnamrlja 22 Napisano April 19, 2008 Zainteresovan, 755 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Multistrada 950S Prijavi odgovor kao problematičan tezak smor, a kad pomislim da mi je juce devojka prevrtala ocima kad sam joj rekao da ne zelim da ispustam motor iz vidokruga negde u divljim predelima vojvode stepe... samo kad je ZZR ipak ostao kod tebe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano April 19, 2008 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Uhhh BRE !!! > Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano April 19, 2008 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Na kraju krajeva ipak je "happy end". Huh...oladi me čoveče kad ti videh post. p.s. Živela narodna milicija... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Borko_smorko Napisano April 19, 2008 Prijavi odgovor kao problematičan Sunce im lopovsko! El znaju ta deca koliki si ti covek? Uvek se iznerviram na ovakve teme. Ruke bi im isekao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki TC 14 Napisano April 19, 2008 Svrati ponekad, 308 postova Prijavi odgovor kao problematičan Xena+alarm+lokot+garaža=rešenje. Dobro si prošao...hvala Bogu...Još jedna od zaista maštovitih radnji novosadskih lopovčića je da ti lepo u sred bela dana ispred zgrade očerupaju sve plastike sa Transalpa a onda mesecima voziš nakaradu....Pa za to treba imati čelična jajca... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivicat13 48 Napisano April 19, 2008 Zainteresovan, 712 postova Lokacija: Bliski istok Motocikl: cbr900rr Prijavi odgovor kao problematičan Uf. Ja pomislio ode ZZR. Dobro je ispalo. Ali tvoje konstatacije o kradji su tacne. Mada ko zna, mozda je neka opklada bila ili si se zamerio nekome Drago mi je sto su cike u plavom bile na pravom mestu u pravo vreme. PS: a ja treba da se selim u drugi stan bez garaze. auuuu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano April 19, 2008 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Uf. Ja pomislio ode ZZR. Dobro je ispalo. Ali tvoje konstatacije o kradji su tacne. Mada ko zna, mozda je neka opklada bila ili si se zamerio nekome Drago mi je sto su cike u plavom bile na pravom mestu u pravo vreme. PS: a ja treba da se selim u drugi stan bez garaze. auuuu Dexterr da se zameri nekome? I ti si smesan ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano April 19, 2008 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Dexterr da se zameri nekome? I ti si smesan ;D ;D ;D ;D Chuck Norris može da se zameri a Dex da "odmeri" ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lancia88 83 Napisano April 19, 2008 Drug član, 1465 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, a tek sto ja ne poverovah ocima kad sam video ovaj post......Deki, nadam se da si odradio sve kad si vec otisao u stanicu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof 607 Napisano April 19, 2008 drkadzija, 1224 postova Lokacija: novi sad Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza Prijavi odgovor kao problematičan Nemogu da verujem , a ja mog ni ne zakjlučavam. Kontam matoro pa kome to još treba , al eto bande, ma sve bi ja to po šerijatskim zakonu na trg pa sikira pa da vidim ko bi onda imao muda da krade. Sva sreća pa je policija naišla inače... nesmem ni da pomislim. A ja poučen iskustvom ću i u garaži xenu da mećem i pored lika sa avatara da vežam pa kom opanci a kom reebok patike. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 77 Napisano April 19, 2008 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan strasno...trebali nekom delovi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejang 1 Napisano April 19, 2008 Svrati ponekad, 426 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ufff, sva sreca pa se ovako zavrsilo... Samo zamisljam kako bi zivot bio laksi da se za ovakve stvari primenjuje princip 'ode rucica'... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Diablo666 0 Napisano April 19, 2008 U prolazu, 43 postova Lokacija: Zvezdara :) Prijavi odgovor kao problematičan bolji bi bio naslov teme i zzr-ove pokusavaju da kradu ;D prijatelju imas mnogo srece samo i sve nas ostale da prati ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6100 Napisano April 19, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan pa tela decica da se voze,,,sve bi ja to u corku,,ma dobro je da nisu uspeli da ga upale i odvezu,,ko zna gde bi zavrsio motoric,,, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bender 75 3 Napisano April 19, 2008 Svrati ponekad, 117 postova Prijavi odgovor kao problematičan Takve glodare treba zaliti betonom! 100% neki lokani narkomancici... Bravo za plave, za takve ekipe shtakora su ponekad iznenadjuce efikasni... Josh da su ih savatali... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AArnold 80 Napisano April 19, 2008 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Vojvodina-Novi Becej-Germany svuda po malo. Motocikl: Suzuki V-Strom 1050xt 2022 Prijavi odgovor kao problematičan Uff hvala bogu da je bio uz tebe . Dobro je sto se ovako zavrsio ja inace kad sam imao motor uvek kad idem negde ili na spavanje ja ga zaključam plus zatvorena garaza u dvoristu plus kucni cuvar ;D i plus nam panduri cesto stoje u nocnim satovima na benzinskoj pumpi koja mi je blizu.Mamicu im lopovsku covek se namuci da ga kupi i onda dodju biseri da ga uzmu ljudi maximalnu zastitu ako mozete .Nek je bog sa nama. :-[ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano April 19, 2008 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan To su neki lopovi sa jaaaako loshim ukusom! :o Dobro je drugar...sledeci put ga vezzi za combe pa "kad ide june,nek ide i uzze"! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dams1976 37 Napisano April 19, 2008 Svrati ponekad, 109 postova Lokacija: SVILAJNAC Motocikl: yamaha fzx 750 Prijavi odgovor kao problematičan tvoj je pa kakav god da je! mamlazi imbecilni,sanjam o tome kako bi razbio nekog lopova kad bi ga uhvatio na delu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wolflord 15 Napisano April 19, 2008 Zainteresovan, 870 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Suzuki XF650 Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Kakva sreca sto je policija naisla... Bilo bi jos lepo da su ih capili! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2791 Napisano April 19, 2008 Drug član, 2736 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Par puta su me lopovi ojadili,ukljucujucui i jedan lepi GTI davnih godina. Nijedna prica se nije zavrsila srecno. :'( Tako da te razumem, ali budi srecan ,ZZR je tu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano April 19, 2008 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan kakvi mamlazi, onakvu mrcinu da guraju, teski optimisti. kad bi naleteo na nekog ko pokusava da mi mazne motor "prozracio" bih mu telo na par mesta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stefan 24 Napisano April 19, 2008 Svrati ponekad, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Triumph Street Triple Prijavi odgovor kao problematičan Uh,dobro si me vratio u realnost sa ovim postom..taman sam se malo opustio sa katancenjem motora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...