Jump to content

Moto Zajednica

I ZZR-ove kradu...

Recommended Posts

• Aktivirao se na času, 3277 postova
  • Motocikl: 1 Litar Honde

Jutros oko 05h zvoni fiksni,:'' dobro jutro, dali ste vi i dalje vlasnik Crveno crnog motocikla BG-17-017 ?''  Jesam??  ''Ukraden vam je motocikl i nadjen u ul. Ivana Ribara na sred ulice'' Hvala, stižem. Oblačim se i istrčim lagani jutarnji džoging od 250m od moje zgrade do upaljene rotacije i ... veselje. Pežo, rotacija, lešinari iz Parking servisa već se spremaju da ga ''natovare'' ako nije u voznom stanju itd itd... Ukratko, klinci su ga odgurali sa parkinga iza zgrade, onako sa zaključanim upravljačem i gurali ga tako 200+m ukoso, pošto su prethodno pokušali da slome/otključaju bravu kalauzom , koji je btw ostao polomljen u bravi. Gurali su ga tako posred ulice, dok nije slučajno naišla Pežo-patrola, o-pustiše ZZR-a na patos i i trkom u nepoznatom mračnom pravcu susednog bloka. Dolazim, pridižem ga, iščačkavamo onaj kalauz iz brave nekim šrafcigerima, jedva nekako okrećem kontakt mojim ključem i vergl-vergl-vergkl brrrrrrrrrm! Upali. ''Momak ajd za nama u stanicu da podneseš prijavu'', ajd samo šlem da uzmem, odosmo u stanicu, popunismo prijavu. Šteta minimalna, al ''ako nadjemo krivce'', pa privatna tužba, pa možda tamo neke lepe 2055.-te. Sve u svemu jezivo jutro.

Nije mi jasno, šta su hteli/mogli da urade sa crno-crvenim ZZR-om starim 15 godina, bez oklopa, s pola vizira, ružnim k'o sam djavo?!? Nije puka vožnja bila namera, jer su imali ''alat''. Ukraden ZZR je totalno beskoristan (kao ''raritet'') za delove, za ne znam šta već, ne pada mi na pamet. Ideja??

P.S. Izvinjavam se bliskom istoku BJB-a, ali moram da se zahvalim plavcima na saves'no obavlljenom poslu. Da nisu slučajno naišli, bio bih lakši za 2500E i vozio bi se na Qrcu celu sezonu a i sledećih par...

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1779 postova

Jutros oko 05h zvoni fiksni,:'' dobro jutro, dali ste vi i dalje vlasnik Crveno crnog motocikla BG-17-017 ?''   Jesam??  ''Ukraden vam je motocikl i nadjen u ul. Ivana Ribara na sred ulice'' Hvala, stižem. Oblačim se i istrčim lagani jutarnji džoging od 250m od moje zgrade do upaljene rotacije i ... veselje. Pežo, rotacija, lešinari iz Parking servisa već se spremaju da ga ''natovare'' ako nije u voznom stanju itd itd... Ukratko, klinci su ga odgurali sa parkinga iza zgrade, onako sa zaključanim upravljačem i gurali ga tako 200+m ukoso, pošto su prethodno pokušali da slome/otključaju bravu kalauzom , koji je btw ostao polomljen u bravi. Gurali su ga tako posred ulice, dok nije slučajno naišla Pežo-patrola, o-pustiše ZZR-a na patos i i trkom u nepoznatom mračnom pravcu susednog bloka. Dolazim, pridižem ga, iščačkavamo onaj kalauz iz brave nekim šrafcigerima, jedva nekako okrećem kontakt mojim ključem i vergl-vergl-vergkl brrrrrrrrrm! Upali. ''Momak ajd za nama u stanicu da podneseš prijavu'', ajd samo šlem da uzmem, odosmo u stanicu, popunismo prijavu. Šteta minimalna, al ''ako nadjemo krivce'', pa privatna tužba, pa možda tamo neke lepe 2055.-te. Sve u svemu jezivo jutro.

Nije mi jasno, šta su hteli/mogli da urade sa crno-crvenim ZZR-om starim 15 godina, bez oklopa, s pola vizira, ružnim k'o sam djavo?!? Nije puka vožnja bila namera, jer su imali ''alat''. Ukraden ZZR je totalno beskoristan (kao ''raritet'') za delove, za ne znam šta već, ne pada mi na pamet. Ideja??

P.S. Izvinjavam se bliskom istoku BJB-a, ali moram da se zahvalim plavcima na saves'no obavlljenom poslu. Da nisu slučajno naišli, bio bih lakši za 2500E i vozio bi se na Qrcu celu sezonu a i sledećih par...

Ma nema problema Dexter ovo su bili neki amateri bice kaznjeni za primer ,sledeci put ti saljemo profersionalce pa kombi ,ima da ga nema za 5 sec.Da se otkacis krsine pa da kupis neki ljucki motor ;) ;) 8).

• Drug član, 2245 postova

Jedini nam je izlaz Texas (ti meni ukrades konja, ja te nadjem i obesim te) ili da uvedemo Serijatsko pravo i na ovim prostorima pa da pocnemo da secemo fino rucice....pa kad bi krenuli gradom da se setaju jednoruki Jackovi, mozda bi neko dobro razmislio...

• Zainteresovan, 755 postova
  • Motocikl: Multistrada 950S

tezak smor, a kad pomislim da mi je juce devojka prevrtala ocima kad sam joj rekao da ne zelim da ispustam motor iz vidokruga negde u divljim predelima vojvode stepe...

samo kad je ZZR ipak ostao kod tebe :)

• Braćala..., 2179 postova
  • Motocikl: Honda CB750F 1981

Na kraju krajeva ipak je "happy end". Huh...oladi me čoveče kad ti videh post.

p.s. Živela narodna milicija... ;)

• Svrati ponekad, 308 postova

Xena+alarm+lokot+garaža=rešenje. Dobro si prošao...hvala Bogu...Još jedna od zaista maštovitih radnji novosadskih lopovčića je da ti lepo u sred bela dana ispred zgrade očerupaju sve plastike sa Transalpa a onda mesecima voziš nakaradu....Pa za to treba imati čelična jajca...

• Zainteresovan, 712 postova
  • Motocikl: cbr900rr

Uf. Ja pomislio ode ZZR. Dobro je ispalo.  Ali tvoje konstatacije o kradji su tacne. Mada ko zna, mozda je neka opklada bila ili si se zamerio nekome ;)

Drago mi je sto su cike u plavom bile na pravom mestu u pravo vreme.

PS: a ja treba da se selim u drugi stan bez garaze. auuuu

• Drug član, 2314 postova
  • Motocikl: Yamaha XT600

Uf. Ja pomislio ode ZZR. Dobro je ispalo.  Ali tvoje konstatacije o kradji su tacne. Mada ko zna, mozda je neka opklada bila ili si se zamerio nekome ;)

Drago mi je sto su cike u plavom bile na pravom mestu u pravo vreme.

PS: a ja treba da se selim u drugi stan bez garaze. auuuu

Dexterr da se zameri nekome? I ti si smesan  ;D ;D ;D ;D

• Braćala..., 2179 postova
  • Motocikl: Honda CB750F 1981

Dexterr da se zameri nekome? I ti si smesan  ;D ;D ;D ;D

Chuck Norris može da se zameri a Dex da "odmeri" ;D

• drkadzija, 1224 postova
  • Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza

Nemogu da verujem , a ja mog ni ne zakjlučavam. Kontam matoro pa kome to još treba , al eto bande, ma sve bi ja to po šerijatskim zakonu na trg pa sikira pa da vidim ko bi onda imao muda da krade. Sva sreća pa je policija naišla inače... nesmem ni da pomislim. A ja poučen iskustvom ću i u garaži xenu da mećem i pored lika sa avatara da vežam pa kom opanci a kom reebok patike.

• Svrati ponekad, 117 postova

Takve glodare treba zaliti betonom!

100% neki lokani narkomancici... Bravo za plave, za takve ekipe shtakora su ponekad iznenadjuce efikasni... Josh da su ih savatali...

• Svrati ponekad, 438 postova
  • Motocikl: Suzuki V-Strom 1050xt 2022

Uff hvala bogu da je bio uz tebe . Dobro je sto se ovako zavrsio ja inace kad sam imao motor uvek kad idem negde ili na spavanje ja ga zaključam plus zatvorena garaza u dvoristu plus kucni cuvar ;D i plus nam panduri cesto stoje u nocnim satovima na benzinskoj pumpi koja mi je blizu.Mamicu im lopovsku covek se namuci da ga kupi i onda dodju biseri da ga uzmu ljudi maximalnu zastitu ako mozete .Nek je bog sa nama. :-[

• Motorradfahrer, 1733 postova
  • Motocikl: Race Bike in a Tuxedo

To su neki lopovi sa jaaaako loshim ukusom!  :o ::)

Dobro je drugar...sledeci put ga vezzi za combe pa "kad ide june,nek ide i uzze"!  :D

• Drug član, 2736 postova
  • Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM

Par puta su me lopovi ojadili,ukljucujucui i jedan lepi GTI davnih godina. Nijedna prica se nije zavrsila srecno. :'(

Tako da te razumem, ali budi srecan ,ZZR je tu.

• Drug član, 1854 postova

kakvi mamlazi, onakvu mrcinu da guraju, teski optimisti.

kad bi naleteo na nekog ko pokusava da mi mazne motor "prozracio" bih mu telo na par mesta.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja