bopk 1392 Napisano Novembar 10, 2018 Drug član, 1932 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Pa ovo je fenomenalno! Svaka ti cast. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Novembar 10, 2018 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Lep lepo Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bo.S.T motorcucles 268 Napisano Novembar 27, 2018 Svrati ponekad, 247 postova Lokacija: nis.srbija Prijavi odgovor kao problematičan On 10.11.2018. at 15:04, bopk je napisao: Pa ovo je fenomenalno! Svaka ti cast. hvala.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Angell_Bg 59 Napisano Novembar 28, 2018 Svrati ponekad, 175 postova Prijavi odgovor kao problematičan Brutala. A da li ovo moze da se registruje, zbog tehnickog pitam, da ne prave problem? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bo.S.T motorcucles 268 Napisano Decembar 6, 2018 Svrati ponekad, 247 postova Lokacija: nis.srbija Prijavi odgovor kao problematičan naravno motor registrovan bez problema. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3539 Napisano Decembar 6, 2018 Malinar u pokusaju, 1695 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Koji je ono plavi motor u pozadini, s okruglim farom i vizirom? On topic, lepo, za male pare smekerski motorcic, nema sta, svaka cast. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RejhanKoki 2 Napisano Decembar 12, 2018 U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, zanima me kako mogu doći u kontakt sa "Bo.S.T". ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Učitelj Splinter 208 Napisano Decembar 12, 2018 Svrati ponekad, 149 postova Lokacija: Srbija Motocikl: Harley Davidson Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Decembar 12, 2018 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan On 6.12.2018. at 22:11, milomir22 je napisao: Koji je ono plavi motor u pozadini, s okruglim farom i vizirom? On topic, lepo, za male pare smekerski motorcic, nema sta, svaka cast. Meni lici na Bandita 600? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Decembar 12, 2018 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan On 12.12.2017. at 0:18, Bo.S.T motorcucles je napisao: Ne podrzavam unistavanje klasika sem ako nisu polupani pa im se daje novi zivot u drugom obliku, ali je ovo bas dobar rad. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Angell_Bg 59 Napisano Decembar 12, 2018 Svrati ponekad, 175 postova Prijavi odgovor kao problematičan DefinitivnoPoslato sa CLT-L29 uz pomoć Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 1918 Napisano Decembar 12, 2018 Drug član, 1050 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, Branko je napisao: Meni lici na Bandita 600? Honda CB1, 400 ccm ako se ne varam, 4 redna cilindra. Ako gresim neka me neko ispravi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gox 1864 Napisano Decembar 12, 2018 Drug član, 1180 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV 650 N Prijavi odgovor kao problematičan Ne grešiš. Moj bivši Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 1918 Napisano Decembar 12, 2018 Drug član, 1050 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Zbog toga i znam, svaki sraf je bio sredjen kako treba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sr3ck0 2224 Napisano Decembar 12, 2018 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan Бато, свака част...!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale600 294 Napisano Decembar 13, 2018 Svrati ponekad, 374 postova Lokacija: Valpovo Motocikl: MT 07 Prijavi odgovor kao problematičan Odlično. Svaka čast. Kapa do poda. Jel ima možda negdje kakav snimak zvuka i vožnje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
roli 8 Napisano Decembar 11, 2020 U prolazu, 10 postova Lokacija: Mataruska banja Motocikl: Vespa Prijavi odgovor kao problematičan On 6.4.2018. at 18:46, RejhanKoki je napisao: koliko sada bobber vredi? da li je na prodaju? stvarno vrhunski rad, svaka cast! Na prodaju je. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
roli 8 Napisano Decembar 11, 2020 U prolazu, 10 postova Lokacija: Mataruska banja Motocikl: Vespa Prijavi odgovor kao problematičan On 12.12.2017. at 11:44, Marphi je napisao: To sam i ja primetio i htedoh da pitam,kako izgleda kad se sedne na njega?Deluje mi da je sediste nisko i da su fuzasteri preblizu...Inace je odlicno ispao... On 12.12.2017. at 0:18, Bo.S.T motorcucles je napisao: On 12.12.2017. at 11:44, Marphi je napisao: To sam i ja primetio i htedoh da pitam,kako izgleda kad se sedne na njega?Deluje mi da je sediste nisko i da su fuzasteri preblizu...Inace je odlicno ispao... U pravu si nisam mogao ovako da ga vozim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
roli 8 Napisano Decembar 11, 2020 U prolazu, 10 postova Lokacija: Mataruska banja Motocikl: Vespa Prijavi odgovor kao problematičan On 12.12.2017. at 0:02, Bo.S.T motorcucles je napisao: Pravi je izazov da od nicega napravite nesto i da mozda uspete u tome...Upravo se to meni desilo prosle godine kada me je kontaktirao covek koji bi da sredi motor u bobber stilu,naravno nista cudno dok nisam cuo da je upravo pazario motor Yamahu xj 600 iz 86e havarisanu za 300e...e to bi trebalo da bude bobber Ovaj model Yamahe je vrlo malo uspesno preradjen u bobbera a primerci koji se vrte po netu su ili hard ili totalni mutanti.Ocigledni problem ovog modela je kratak ram i mono ogibljenje ali posto sam dobio odresene ruke sa samo nekoliko zahteva od strane vlasnika krenuo sam u avanturu Bobbera od 300e..... Evo da kazem i ja koju. Kada sam preuzeo motor ypalio je na 5 sekundi. Kineski akumulator (bacio sam ga ) farba sa agregata se ljyšti, kineski far ,štop, migavci , plastični blatobran ( bačen) kineske ručice , sedište tapacirana lopata ( bačeno) . Instalaciju nisi uradio ( nastavljao si zice po 3 puta na 1m dužine.)Za ruke si uzeo 1100e ni kafu nisi počastio u svom gradu. Nikada se vise ne sreli u životy. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Yanco 2490 Napisano Decembar 11, 2020 Slow rider, 936 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda NC750X 2021, Yamaha Virago XV125 1999, BMW K75 1986, Peugeot Django 2018, Tomos automatik A35 ML 1987 Prijavi odgovor kao problematičan Pa malo ti je uzeo, realno, za ovaj rad. Sledeći put uzmi sam rasturi sve i sastavi. A kineski delovi su jedina realna opcija ako hoćeš da ti ovakav motor košta 2000e. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21637 Napisano Decembar 11, 2020 Integrisan, 9436 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Licno, cim vidim bilo sta sa alija na motoru imam okvirno i koliko je rada ulozeno, i koliko ce trajati.To znaci da je koriscena naj jeftinija farba, i kupljen naj gori krs sa zeljom da se sto vise zaradi sa sto manje truda.Vec izrabljen motor obicno iz proslog veka sa dve ploce za secenje napravljen i tri spreja ofarban ljudi cene po par hiljada eura.Na to i imaju pravo, cudim se ovima koji plate!Rad vredi ako je ono sto Braco iz Bjeljine radi i njemu slicni... Sent from my LLD-L31 using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21637 Napisano Decembar 11, 2020 Integrisan, 9436 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Pisem uopsteno, nema veze sa doticnim, ne procitah temu!!! Sent from my LLD-L31 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Yanco 2490 Napisano Decembar 11, 2020 Slow rider, 936 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda NC750X 2021, Yamaha Virago XV125 1999, BMW K75 1986, Peugeot Django 2018, Tomos automatik A35 ML 1987 Prijavi odgovor kao problematičan Ukoliko se gledaju modeli koji se rade i van naših granica, gomila delova je sa AliExpressa, i to je postala uobičajena stvar. A i razlog je očigledan: km sat sa alija je 30e, originalni za cafe racer je 300e. Pa kad se sve sabere, niko to ne može da plati. Generalno, rad treba da se naplati koliko majstor vredi, a delove ako hoćeš kupi kineze za ugradnju, ili kupi original. To majstora ne treba da se tiče. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21637 Napisano Decembar 11, 2020 Integrisan, 9436 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Stoji i to...Ali postoji Majstor i "majstor"... Sent from my LLD-L31 using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Yanco 2490 Napisano Decembar 11, 2020 Slow rider, 936 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda NC750X 2021, Yamaha Virago XV125 1999, BMW K75 1986, Peugeot Django 2018, Tomos automatik A35 ML 1987 Prijavi odgovor kao problematičan Toga je i bilo uvek. Na slikama u ovoj temi motor izgleda veoma lepo i pedantno posle prerade. Kvalitet delova zavisi od cene. Poredjenja radi, čak i pored kupovine delova sa Aliexpressa, Kawasaki koji sam radio je prešao cifru od 2500e, samo za delove, a nije radjena generalna na agregatu. Ako bi se i to radilo, dodaj još 500-1000e. A gde je tu rad od nekoliko meseci? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...