Kadezi 1402 Napisano Ponedeljak u 14:22 Svrati ponekad, 272 postova Lokacija: Zemun, Srbija, Jugoslavija Motocikl: LoreNCo - Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Čileanci https://www.instagram.com/mozukichile/?hl=en 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miroslav91 873 Napisano Ponedeljak u 14:42 Zainteresovan, 440 postova Lokacija: Aleksandrovac Motocikl: Honda CBF600SA / Honda Silver Wing 400 Prijavi odgovor kao problematičan Asu je zapakovali ko da je poklon za ispod jelke. A ne ko miselin, pireli i ostali 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
XRV RD04 47 Napisano Ponedeljak u 22:55 U prolazu, 54 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 8 sati, Kadezi je napisao: Čileanci https://www.instagram.com/mozukichile/?hl=en E tek sam sad zbunjeniji nego prije neki dan kada sam prvi put vidio ovu marku Mozuki u Peći.Bio sam ubijeđen da je to neki teski kosooki plastikaner.Kad ono Čile i to 130 80 17 za 60e ili trecinu bilo koje druge marke u CG.Da li sam pogrijesio sto je nijesam kupio A ko zna...mozda to bude razlog da opet posjetim prelijepe predjele Kosova i put preko prevoja Kula od Rozaja ka Peći i nestvarnu Rugovsku klisuru.I jos uzgred ifnfo.da sam na Shelovoj pumpi sipao benzin za 1.22 eura ili cak 23c manje nego kod mene u CG. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vanja_022 47 Napisano Utorak u 08:54 U prolazu, 63 postova Lokacija: Irig Motocikl: R1200RS Prijavi odgovor kao problematičan Road 5 GT plus za nju, sledeca koju bih probao je Road 6. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Влајко 1918 Napisano Utorak u 09:29 Никад не једи жути снег!, 814 postova Lokacija: Церовац - Београд Motocikl: Јаворка (ФЈР 1300) Prijavi odgovor kao problematičan 22 hours ago, Nightrider Z said: Lose nastelovano vesanje 99%, nije do guma jbg. Istrazi malo po netu kako podesavanje compressiona i rebounda utice na te deformacije. Mozda uspes da resis. Хвала, да знаш да хоћу! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ninja66 2936 Napisano Utorak u 09:53 Drug član, 2808 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , ZZR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan 22 minutes ago, Влајко said: Хвала, да знаш да хоћу! A mozda i amortizer nacet. Moj bio cudan, na kraju riknuo i pojeo zadnju gumu sa obe strane do Rudnika i nazad. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Влајко 1918 Napisano Utorak u 10:08 Никад не једи жути снег!, 814 postova Lokacija: Церовац - Београд Motocikl: Јаворка (ФЈР 1300) Prijavi odgovor kao problematičan Лакше ми било док сам веровао да је само до гуме и тежине Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr_Wolf 2750 Napisano Utorak u 11:10 Drug član, 943 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NT1100 Prijavi odgovor kao problematičan Pošto su me autogume ispalile, potpuno neplanski sam uzeo Continental. Koliko sam čitao iskustva kolega, trebalo bi da budu dobre. Samo će mi sa mojom uobičajenom potrošnjom, verovatno trajati 500km. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Best 12979 Napisano Utorak u 11:44 Drug član, 584 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Magna vf 750C Prijavi odgovor kao problematičan pre 30 minuta, Mr_Wolf je napisao: Samo će mi sa mojom uobičajenom potrošnjom, verovatno trajati 500km. Ti bi sjebo i budžet nekog MotoGP tima. 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr_Wolf 2750 Napisano Utorak u 11:52 Drug član, 943 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NT1100 Prijavi odgovor kao problematičan Večito pitanje. Zašto se jednostavno ne drogiram kao normalni ljudi? 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Немања 2321 Napisano Utorak u 12:37 Drug član, 857 postova Lokacija: Велика Плана Motocikl: Xciting 500-Tdm 900-Версис 1000-GS1200 Prijavi odgovor kao problematičan Ја сам опет узео Конти Трил Атак 3 , са предходним прешао 22-23000км и презадовољан. Држале до краја али већ су исхабане биле доста поготово што сам имао и доста ауто пута па се укоцкала мало. други осећај са новим гумама 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lukaimasa 113 Napisano juče u 19:27 U prolazu, 77 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Scarabeo 300s, QJ SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan On 8/3/2025 at 5:40 PM, Влајко said: Вратих се из Румуније (~1800км) и гуме се фино издеформисале. Са прошлим сетом је била иста прича. Бивше пумпане на 2.6 и 3.0. Ове садашње сам још дигао на 2.7 и 3.1. Можда сам требао и више, не знам. Јесам тежак, јесте да идемо у двоје и са пуним коферима али зашто ми се све гуме овако искриве? Почиње да смета, вибрира, нервира, брује, чују се. Али, и даље меке и даље лепо држе. Киснули смо лепо, возили по сувом лепо, ма гума је невероватна, још увек мека, лепи за асфалт, само ме ово за деформисање буни... Обратите пажњу како је средњи слој неистрошен а са стране се потрошиле и увукле и као што рекох искривиле. Видите и шаре, на свакој шари је почетни део виши од завршног. Невероватно... Шта каже струка, где грешим? Иначе, сад су на 14.500км. Сент фром мај Шајоми... Kolega N.F.S. je pisao o tome kada se različito troše ivice šare na gumi, treba se pozabaviti vešanjem: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Влајко 1918 Napisano juče u 19:33 Никад не једи жути снег!, 814 postova Lokacija: Церовац - Београд Motocikl: Јаворка (ФЈР 1300) Prijavi odgovor kao problematičan Pošto su me autogume ispalile, potpuno neplanski sam uzeo Continental. Koliko sam čitao iskustva kolega, trebalo bi da budu dobre. Samo će mi sa mojom uobičajenom potrošnjom, verovatno trajati 500km. Пошто?Сент фром мај Шајоми... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr_Wolf 2750 Napisano juče u 19:36 Drug član, 943 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NT1100 Prijavi odgovor kao problematičan Regularna cena. Nažalost nemam više vremena da tražim popuste, ide mi tehnički. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miroslav91 873 Napisano juče u 19:54 Zainteresovan, 440 postova Lokacija: Aleksandrovac Motocikl: Honda CBF600SA / Honda Silver Wing 400 Prijavi odgovor kao problematičan Da se nadam ili su i tebi poslali ovakav mejl? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr_Wolf 2750 Napisano juče u 19:59 Drug član, 943 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NT1100 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam. Izgleda da si na korak do cilja 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 1252 Napisano pre 23 sati Drug član, 1177 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan @Miroslav91 Jesi na korak do cilja Posle ovog mail-a su mi stigle gume kada su i rekli. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Влајко 1918 Napisano pre 7 sati Никад не једи жути снег!, 814 postova Lokacija: Церовац - Београд Motocikl: Јаворка (ФЈР 1300) Prijavi odgovor kao problematičan Regularna cena. Nažalost nemam više vremena da tražim popuste, ide mi tehnički. Регуларна? Не делује ми пуно за ове гуме јер их хвале на сав глас... Ја сам са двојком био екстра задовољан.Сент фром мај Шајоми... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr_Wolf 2750 Napisano pre 6 sati Drug član, 943 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NT1100 Prijavi odgovor kao problematičan Pa u smislu bez nekih popusta i to. Mada mislim da su kod uvoznika za nijansu skuplje. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...