N.F.S. 21642 Napisano Januar 21, 2023 Integrisan, 9437 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Bas sam pogledao kod mene upravo, roadsmart 3... Proizvedena u francuskoj, dot 1121... Pojma nemam je li se preklapala proizvodnja, mada dostupan je i roadsmart 4 (jos od pocetka 2021god.) Koliko se secam, na cbf 600 sam stavio road smart 3 set, to je bilo 2017godine, "dvojka" je jos starija znaci 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjoleLO 1886 Napisano Januar 24, 2023 Zainteresovan, 635 postova Lokacija: Loznica Motocikl: KTM Super duke GT Prijavi odgovor kao problematičan Gde kupiti u SRB Continental Trailattack 3 170/60/17? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21642 Napisano Januar 24, 2023 Integrisan, 9437 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan https://www.bakidoo.com/moto-gume/18289-p17060zr17-trail-attack-3-72w 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjoleLO 1886 Napisano Januar 24, 2023 Zainteresovan, 635 postova Lokacija: Loznica Motocikl: KTM Super duke GT Prijavi odgovor kao problematičan Zvao ih i ne javljaju se. Zvacu sutra opet. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21642 Napisano Januar 24, 2023 Integrisan, 9437 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Javi ako treba da odem do njih... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8009 Napisano Januar 24, 2023 Drug član, 1699 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Nudi lik iz KV na KP prednju i zadnju (u dimenziji koju tražiš), možda bi raspario... KupujemProdajem | Praktično sve... WWW.KUPUJEMPRODAJEM.COM Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjoleLO 1886 Napisano Januar 24, 2023 Zainteresovan, 635 postova Lokacija: Loznica Motocikl: KTM Super duke GT Prijavi odgovor kao problematičan pre 7 minuta, N.F.S. je napisao: Javi ako treba da odem do njih... Vazi Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjoleLO 1886 Napisano Januar 24, 2023 Zainteresovan, 635 postova Lokacija: Loznica Motocikl: KTM Super duke GT Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, Paljevina je napisao: Vodite računa!!! Meni su prošle godine prodali Continental, bez upozorenja da se radi o starijem DOT-u! Jedna guma bila 2021, druga 2019. Pitacu ih za DOT pre slanja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NIKOLA 1 820 Napisano Januar 25, 2023 (promenjeno) MK Obrenovac, 554 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Ja koliko se sećam generalni uvoznik za Continental moto gume je bila firma Motobox i Novog Sada. Raspitaj se i tamo A Gaborov Xmoto iz Subotice ima skoro sve proizvođace i cene se OK Promenio Januar 25, 2023 član NIKOLA 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luckygsxr 691 Napisano Januar 25, 2023 Svrati ponekad, 243 postova Lokacija: N46 06.030 E19 45.398 Motocikl: Sveta Krava Prijavi odgovor kao problematičan @NIKOLA 1 nije Gaborov nego Ričikin. @DjoleLO nazovi Ričiku slobodno,ja od njega uzimam gume već neko vreme,dobijam uvek najpovoljniju cenu od svih ostali radnji iz SRB. DOT-ovi su uglavnom svi sveži. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjoleLO 1886 Napisano Januar 25, 2023 Zainteresovan, 635 postova Lokacija: Loznica Motocikl: KTM Super duke GT Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Luckygsxr je napisao: @NIKOLA 1 nije Gaborov nego Ričikin. @DjoleLO nazovi Ričiku slobodno,ja od njega uzimam gume već neko vreme,dobijam uvek najpovoljniju cenu od svih ostali radnji iz SRB. DOT-ovi su uglavnom svi sveži. Narucio kod Ricija DOT 22 - 170€ Kod ostalih 205€ (Znam na koju foru posluje, ali me to ne interesuje) 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lestra 2318 Napisano Januar 25, 2023 Zainteresovan, 624 postova Lokacija: Bg-Ar Motocikl: Africa Twin CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan 17 minutes ago, DjoleLO said: Narucio kod Ricija Kontakt? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjoleLO 1886 Napisano Januar 25, 2023 Zainteresovan, 635 postova Lokacija: Loznica Motocikl: KTM Super duke GT Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, lestra je napisao: Kontakt? 0631155020 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
salem 812 Napisano Januar 25, 2023 Zainteresovan, 678 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Tdm 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ja upravo zvao za Angel GT dot 22... Set 270eur(???) U cemu je fora? Ako ste vec imali pozitivno iskustvo onda nemam razloga za brigu ali za te pare... jbg, ja vec narucio pa sta mi bude Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vava 634 Napisano Januar 25, 2023 Zainteresovan, 530 postova Lokacija: beograd mirijevo Motocikl: 950adv 450exc Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam jednom porucio gumu kod njega, guma nikad nije stigla niti sam ga ja cimao oko toga niti je on nesto javio pisao. Otisao sam u prodavnici i kupio istu gumu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4427 Napisano Januar 25, 2023 Drug član, 1441 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan On 18.1.2023. at 21:10, Darko Mihajlovic je napisao: Uglavnom , preko madjara imas za 280e PR6 GT , za koju svi kazu da nista bolje nisu vozili , pa sad ... a sta Darko ovde drobi ,a a a a a a ? jesam reko za njih ,aa a a a a a a? jaoooo....sve bih ja vas u vojsku malo !!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Влајко 1510 Napisano Januar 25, 2023 Никад не једи жути снег!, 713 postova Lokacija: Церовац - Београд Motocikl: Јаворка (ФЈР 1300) Prijavi odgovor kao problematičan Ja upravo zvao za Angel GT dot 22... Set 270eur(???) U cemu je fora? Ako ste vec imali pozitivno iskustvo onda nemam razloga za brigu ali za te pare... jbg, ja vec narucio pa sta mi budeУ којим димензијама?Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
salem 812 Napisano Januar 25, 2023 Zainteresovan, 678 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Tdm 900 Prijavi odgovor kao problematičan pre 16 minuta, Влајко je napisao: У којим димензијама? Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk 120/70/18 , 160/60/17 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Влајко 1510 Napisano Januar 26, 2023 Никад не једи жути снег!, 713 postova Lokacija: Церовац - Београд Motocikl: Јаворка (ФЈР 1300) Prijavi odgovor kao problematičan Ех, мало ми то (то је и она рекла...). Него, које су ово Континентал гуме и зашто су тако повољне? Мислим, Митас ТФ је 25к сет у тој димензији... CONTINENTAL ContiMotion (120/70 ZR 17 + 180/55 ZR 17) set | Xmoto WWW.XMOTO.RS CONTINENTAL ContiMotion (120/70 ZR 17 + 180/55 ZR 17) set Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12525 Napisano Januar 26, 2023 Ne silazi, 7320 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan To je stariji model gume iz ekonomik klase. Nemoj da očekuješ performanse Road Attack-a npr. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Влајко 1510 Napisano Januar 26, 2023 Никад не једи жути снег!, 713 postova Lokacija: Церовац - Београд Motocikl: Јаворка (ФЈР 1300) Prijavi odgovor kao problematičan To je stariji model gume iz ekonomik klase. Nemoj da očekuješ performanse Road Attack-a npr. Па добро, ја ионако возим као пензионер... Ако ја пређем око 3-4к годишње такве вожње, и ако ми издрже 2 године то ми је сасвим ОК... Митас ТФ ми је трајао 3 г. и неких 12-13к км. Баш сам у искушењу да њу узмем уместо Митаса... Једино бринем да се не троше нешто много брзо јер тежак мотор тежак ја...Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12525 Napisano Januar 26, 2023 Ne silazi, 7320 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ako izvučeš 8000 da budeš zadovoljan. To je guma za lakše motore. Ja bih ti pre preporučio Avon 3DXM. Poprilično je debela i ojačana. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Januar 26, 2023 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kolega sa foruma je pisao pre par godina da je sa cbr 600 f izgurao 20000 a prednja još mogla. Po stranim forumima guraju isto mnogo ali ja neznam ako ti je turing force izgurao samo 12000 to je isto jako malo osim ako nije 160 ili manje jer one su jednokomponentne i teraš damo pravo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Januar 26, 2023 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan pre 10 minuta, Alekre je napisao: Ako izvučeš 8000 da budeš zadovoljan. To je guma za lakše motore. Ja bih ti pre preporučio Avon 3DXM. Poprilično je debela i ojačana. Da li uopšte ima avona kod nas i prvi put čujem da je contimotion za lakše motore. Mislim da to nije tačno. On je trenutno jeftin jer je model koji je zamenjen konti roadom pa se valjda više ni ne pravi 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 16338 Napisano Januar 26, 2023 Vozim motor, nisam BAJKER, 2310 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Влајко je napisao: Ех, мало ми то (то је и она рекла...). Него, које су ово Континентал гуме и зашто су тако повољне? Мислим, Митас ТФ је 25к сет у тој димензији... CONTINENTAL ContiMotion (120/70 ZR 17 + 180/55 ZR 17) set | Xmoto WWW.XMOTO.RS CONTINENTAL ContiMotion (120/70 ZR 17 + 180/55 ZR 17) set Vozio sam ih ja na Tunderace-u i bile su skroz ok, to je guma za malo teze motore... Ali zato posle njih, Sport Attack... mmmm, perverzija guma... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...