Blackened 882 Napisano Maj 8 (promenjeno) Zainteresovan, 508 postova Lokacija: Beograd - Koh Phangan Motocikl: '23. CB500X (prethodno '98. XL600V) Prijavi odgovor kao problematičan Gde su najjeftinije gume u DE/AT, ili ta okolina pa online kupiti, pa bi mi neko doneo? Koje sajtove gledati. Gledam Pirelli Rally STR. Kod nas 150/70-17 + 110/80-19 izadje oko 345E komplet najjeftinije sto sam nasao. Promenio Maj 8 član Blackened Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vucko23 1816 Napisano Maj 8 Drug član, 508 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Nmax 155 Prijavi odgovor kao problematičan www.Grip500.at Pisao je kolega Nemanja pre par stranica da je nabavio preko ovog sajta i koliko mi se čini po pisanju zadovoljan je uslugom 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PaPaja 1268 Napisano Maj 8 Drug član, 936 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa Twin AS 2024 Prijavi odgovor kao problematičan 33 minutes ago, Blackened said: Gde su najjeftinije gume u DE/AT, ili ta okolina pa online kupiti, pa bi mi neko doneo? Koje sajtove gledati. Gledam Pirelli Rally STR. Kod nas 150/70-17 + 110/80-19 izadje oko 345E komplet najjeftinije sto sam nasao. Prosle nedelje uzeo Pirelli Scorpion Rally STR preko www.Grip500.at 150/70 R18 i 110/80 R19 - 244e 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
steefanv 299 Napisano Maj 8 Zainteresovan, 421 postova Lokacija: Ša/NS Motocikl: F800ST Prijavi odgovor kao problematičan pre 37 minuta, Blackened je napisao: Gde su najjeftinije gume u DE/AT, ili ta okolina pa online kupiti, pa bi mi neko doneo? Koje sajtove gledati. Gledam Pirelli Rally STR. Kod nas 150/70-17 + 110/80-19 izadje oko 345E komplet najjeftinije sto sam nasao. Ja sam uzimao preko www.oponeo.de imaju i sajt u austriji, italiji itd Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackened 882 Napisano Maj 8 Zainteresovan, 508 postova Lokacija: Beograd - Koh Phangan Motocikl: '23. CB500X (prethodno '98. XL600V) Prijavi odgovor kao problematičan 41 minutes ago, PaPaja said: Prosle nedelje uzeo Pirelli Scorpion Rally STR preko www.Grip500.at 150/70 R18 i 110/80 R19 - 244e E super, 267e sada ove. Jesi ih koristio pre, kako si zadovoljan? Potrosio sam dva seta TKC70/TKC70 Rocks, hteo bih nesto priblizno ali da duze malo traje. 5-6K km i gotove budu, skuplje gume od goriva izadju ali bas dobre za sve dok traju :). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PaPaja 1268 Napisano Maj 8 Drug član, 936 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa Twin AS 2024 Prijavi odgovor kao problematičan Imao sam ih na Teneri i bio jako zadovoljan. I ponasanjem na putu i trajnoscu- presle preko 22000 Zato sam ih i narucio sad za Afriku 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr. No 599 Napisano Maj 8 XXX, 487 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam koristio Pirelli Scorpion Rally STR 2 godine na GS-u - tako sam ga kupio. Prešao preko 15.000 i promenio zato što su mi se neravnomerno pojeli kramponi -nazubili su se. Što se vožnje po asfaltu tiče prezadovoljan sam bio. Jedino što su bile bučne na 50-60 km/h. Offroad sam imao samo kada sam morao ali i tu su se pokazale super - izvukao sam se i iz debelog blata i to sa suvozačem na motoru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackened 882 Napisano Maj 8 Zainteresovan, 508 postova Lokacija: Beograd - Koh Phangan Motocikl: '23. CB500X (prethodno '98. XL600V) Prijavi odgovor kao problematičan Hvala za utiske, uzecu ih, bas izvlacite velike kilometraze, samo 10K da izguraju, ja sam srecan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Efendija Skalin 718 Napisano Maj 8 Zainteresovan, 332 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki V-Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan da, drugar dva seta Rally STR po 20k vozio na Tenere 700 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackened 882 Napisano Maj 8 Zainteresovan, 508 postova Lokacija: Beograd - Koh Phangan Motocikl: '23. CB500X (prethodno '98. XL600V) Prijavi odgovor kao problematičan A da, one dolaze na T7, ima drug isto, bas cu ga pitati. Meni je to neverovatno da moze 20K, 4 seta guma mi je otislo za 35K (fabricke Dunlop Mixtour, Anakee Adventure, 2x TKC70rocks) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PaPaja 1268 Napisano Maj 8 Drug član, 936 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa Twin AS 2024 Prijavi odgovor kao problematičan Meni je do sada bilo normalno da gume pređu 20000 Ove sad Dunlop meridian mi nešto ne obećavaju da će mnogo više od 10000 Zato sam naručio ove proverene Scorpion.Jedino zato što je Afrika teža od t7 pa troši mnogo brže Sent from my M2101K6G using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 14322 Napisano Maj 8 Integrisan, 7802 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Haos. Platimo gume 300 evra, strošimo nekoliko milimetara samo i onda cela guma ide na otpad. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1697 Napisano Maj 9 Drug član, 1140 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan Ko se švrćka motorom par hiljada km godisnje to je ok. Ko prelazi kilometraže, po meni je bezveze da uzima gumu koja ce da traje 6000-7000 ... 12k km mora sastaviti minimum... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackened 882 Napisano Maj 9 Zainteresovan, 508 postova Lokacija: Beograd - Koh Phangan Motocikl: '23. CB500X (prethodno '98. XL600V) Prijavi odgovor kao problematičan Da, 10K bi trebao biti minimum. Samo nezgodno naci gumu da je bas dobra i na putu i na off-u, a da dugo traje. Verovatno zavisi i od stila voznje. Videcu kako ce biti sa Pirelli. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 7400 Napisano Maj 10 (promenjeno) Drug član, 2098 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Uz motor sam dobio Maxxis maxxventure gume, kada sam kupio motor pre 2 godine svi su bili u fazonu kakve su to kineske gume. Posle dve godine i 11000km mogu da kazem da su odlicne, skoro da nisu ni načete a nijednom me jos nisu izdale, imam puno poverenje u njih. Kad dodje zamena planiram iste da uzmem Gume su 100% za asfalt, po utabanoj zemlji se super ponasaju. Blato, kaljuga i slicno izbegavati Promenio Maj 10 član Sharky - Alex Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maba 74 Napisano Maj 11 U prolazu, 48 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Honda Nc750x 2017 Prijavi odgovor kao problematičan Gde kod nas mogu da se nadju continental contiroadattack 4. Izlazi mi u Novom Sadu sajt motogume.rs ali se na njihov telefon niko ne javlja i inace treba mi dimenzija 160 60 17 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 14322 Napisano Maj 11 Integrisan, 7802 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Imaš u Baki DOO ali 26 000 spremi 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1697 Napisano Maj 11 Drug član, 1140 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan Koje cene, sramotno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maba 74 Napisano Maj 11 (promenjeno) U prolazu, 48 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Honda Nc750x 2017 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 11 sati, Alekre je napisao: Imaš u Baki DOO ali 26 000 spremi Pise da nisu trenutno dostupne Promenio Maj 11 član maba Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
xpetronije 71 Napisano Maj 11 Svrati ponekad, 153 postova Lokacija: Lozanj, GM Motocikl: Yamaha Diversion 900, Kawasaki ZZR 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ja naručio set Michelin Road 6 preko motogume.rs po ceni od 40000 sa doplatom od 1100din za garantovani DOT. Rok isporuke je 7-8 dana. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 19866 Napisano Maj 12 Vozim motor, nisam BAJKER, 2648 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow (i crn zadnji lancanik) Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, xpetronije je napisao: Ja naručio set Michelin Road 6 preko motogume.rs po ceni od 40000 sa doplatom od 1100din za garantovani DOT. Rok isporuke je 7-8 dana. To je skroz ok cena. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2941 Napisano Maj 12 ODUSTO OD DIJETE, 2787 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: TRACER 9 GT & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam prošle godine na tom sajtu poručio Dunlop, cena extra. Sa montažom sam prošao jeftinije nego kod uvoznika sa svim popustima koje je davao . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
xpetronije 71 Napisano Četvrtak u 21:07 Svrati ponekad, 153 postova Lokacija: Lozanj, GM Motocikl: Yamaha Diversion 900, Kawasaki ZZR 250 Prijavi odgovor kao problematičan Stigle, 40.700din set, 9 dana od naručivanja. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
xpetronije 71 Napisano Petak u 06:26 Svrati ponekad, 153 postova Lokacija: Lozanj, GM Motocikl: Yamaha Diversion 900, Kawasaki ZZR 250 Prijavi odgovor kao problematičan Inače, zna li neko gde najbliže Gornjem Milanovcu ima neko ko radi zamenu guma a da ne moram da skidam i nosim točkove? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Plavšić 174 Napisano Petak u 20:10 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Kle 500, zzr1100 Prijavi odgovor kao problematičan Uzeo mi drugar u Slo, 206€ par kad vrati pdv izađu oko 165€, dosta jeftinije nego kod nas. Ako ih je neko koristio voleo bih čuti mišljenje, poz... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...