Jump to content

Moto Zajednica

Gledam i ne verujem - transalp

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 308 postova

Stigao mi je trasnalp u garažu, i primetio sam  nešto baš čudnovato. Kada ga stavim pored drugog transalpa istog godišta ovaj kao da mu je prednji kraj niži za dobrih 10 cantima. E sada da li je moguće da nema ulja u vilama pa je pao, ili postoje modeli sa dužim i kraćim vilama. Pomislio sam čak i da su vile od drugog motora ali nema šanse sve isto je utisnuto kao i na ovom drugom (identične su). Kakav rebus...

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Enduraš, 6403 postova
  • Motocikl: CRF300L

Taj problem je poznat za transalpa. Vremenom im se sabiju opruge pa zato utone prednji kraj. Resava se ugradnjom novih ili se ubace produzeci ili se razvuku stare opruge. Nema veze sa uljem.

• Drug član, 3076 postova
  • Motocikl: CBR 1000F - Bedevija

u svakoj budz varijanti, znaci nastavak gedore u viljusku ili nosenje opruga na razvlacenje, opet neces biti dugo ili nikako zadovoljan. Radio sam to, i jedno i drugo, te: ako ubacis nastavke, viljuska se ne ponasa kako treba, tja bude tvrdja u sabijanju. Ako nosis na razvlacenje, to traje izvesno /kratko/ vreme. Jedino, trajno resenje su nove opruge /u, al sam otkrio toplu vodu :) /

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja