draki 2536 Napisano Decembar 2, 2017 Vozac A kategorije :D, 929 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Motor od 125 kubika moze dugo da se vozi, za nekoga ko ima 18 godina to je vise nego dovoljan motor i to da uziva na njemu dvije tri godine. Ja uvijek dajem prednost Japancima ali ne sporim da ima dobrih i Kineza i Evropljana. Zato treba biti oprezan pri kupovini, moze da se desi da Kinez bude vrh a Japanac lose ocuvan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SlobodanR1 3087 Napisano Decembar 2, 2017 Drug član, 1058 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: YZF R1 Prijavi odgovor kao problematičan @draki može i biciklo dugo da se vozi, ali fino je imati nešto jače Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2536 Napisano Decembar 3, 2017 Vozac A kategorije :D, 929 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 15 sati, SlobodanR1 je napisao: @draki može i biciklo dugo da se vozi, ali fino je imati nešto jače @SlobodanR1 Tako to ide, valjda Ali prvo da se stekne iskustvo, saobracajna kulutra da se osjeti kako je putovati pa onda spreman da predjes na vece Bar sam ja tako uradio i nisam pogrijesio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arhe 28 Napisano Decembar 3, 2017 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Hyosung GV125 Prijavi odgovor kao problematičan Hyosung Aquila 125. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boris19 108 Napisano Decembar 3, 2017 Svrati ponekad, 188 postova Lokacija: Odzaci Motocikl: Yamaha 535 Prijavi odgovor kao problematičan Koji god da uzmeš imačeš problem sa položajem nogu, ali stavi produžene komande i rešio si problem. Video sam dosta vozača sa tvojim gabaritima da voze 125 i 250 (nije neka drastična razlika u gabaritima motora) a i dosta vozača sa manjim gabaritima (mojih 170) koji voze velike motore (ne mogu kad sednu da dohvate nogama zemlju) pa su se svi navikli. Šta god da izabereš možeš iznaći rešenje da ti bude udobno na motoru. I nije sve u veličini, ima ponešto i u nosivosti, (ti, devojka, prtljag) i o tme bi ja poveo računa. Ja sam sa 250 prešao na 535 jer ja, žena , prtljag za tri dana i već sam bio na max nosivosti motora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...