GR 46 4849 Napisano Decembar 13, 2017 Sreca i osmeh su kljuc svega ..., 384 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ... Pčelica :) ... FZ6 N... Prijavi odgovor kao problematičan pre 17 minuta, AlexaBGD je napisao: Hahaha jest promenilo se kad sam prebacio u celzijuse... Sent from my iPhone using Tapatalk ... ti si nas Moto-foto-snajperista , tebi je sve oprosteno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11549 Napisano Decembar 13, 2017 BJB Maxi Scooter Club, 4365 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Vadim fleke, vadim... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borzegi 316 Napisano Decembar 13, 2017 Svrati ponekad, 173 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: RD07 '93., šareno govedo.. Prijavi odgovor kao problematičan Sad je kasno, ja vec krenuo put Velike Jabuke 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GR 46 4849 Napisano Decembar 13, 2017 Sreca i osmeh su kljuc svega ..., 384 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ... Pčelica :) ... FZ6 N... Prijavi odgovor kao problematičan @AlexaBGD ... ma vidjen si 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11549 Napisano Decembar 13, 2017 BJB Maxi Scooter Club, 4365 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Što sam nakaradan 🤨Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
physioth 3 Napisano Decembar 13, 2017 U prolazu, 18 postova Lokacija: Kikinda, Beograd, Čačak Motocikl: f650gs Prijavi odgovor kao problematičan Ja ove godine iz petinih žila grebem za ovu sezonu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Štef 969 Napisano Decembar 13, 2017 BJB Maxi Scooter Club, 1019 postova Lokacija: Beograd, Rakovica, Skojevsko naselje Motocikl: Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan Što sam nakaradan 🤨 Kao slika si lep Sent from my iPhone using Tapatalk Sent from my GT-I9300 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano Decembar 14, 2017 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan Zavidim vam. Uvek sam želeo da prisustvujem ovom događaju. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Decembar 14, 2017 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj da zavidis, nego sedni na bus ili u auto i dodji. Ako dolazis busom najavi, pa ce se sigurno naci mesta na necijem motoru za tebe. A nije sramota ni ici kolima. Vazna je dobra volja 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Štef 969 Napisano Decembar 14, 2017 BJB Maxi Scooter Club, 1019 postova Lokacija: Beograd, Rakovica, Skojevsko naselje Motocikl: Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan Tako je, samo najavi i ukoliko dolaziš busom, smestićemo te sa Alexom u Korsu s šiberom Šalu na stranu, dođi samo, za ostslo se ne brini Sent from my GT-I9300 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11549 Napisano Decembar 14, 2017 BJB Maxi Scooter Club, 4365 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Korsa će nažalost biti krcata Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Decembar 14, 2017 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Ponese kacigu i naci cemo prazno sediste Sent from my LG-H815 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
makikt 3232 Napisano Decembar 15, 2017 Zainteresovan, 718 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lucifer Prijavi odgovor kao problematičan Još samo nedelju dana je ostalo kada će vesela crvena kolona Deda Mrazova krenuti za Sremčicu da obraduje naše male drugare ! A oni nas kao i svake godine željno očekuju, raduju se druženju sa nama i poklonima koje im nosimo. Zato ako još niste nabavili Deda Mraz odelo učinite to što pre na nekom od ovih mesta: Burnout Ducati salon, Motomania, Maxmoment, KTM Centar, Motoring, Motoland ili VIR. Vreme prolazi, treba obezbediti paketiće na vreme da radost naših drugara bude potpuna. Pošto oni nama uvek osim osmeha i radosti poklone neki lep crtež ili čestitku koju sami nacrtaju, mogli bi mi ove godine njima da poklonimo po balon sa nekom lepom porukom ukrašen novogodišnjim motivima. Svaki motor bar po jedan balon za naše drugare ! Šta mislite? Slobodno budite kreativni, pustite mašti na volju, najlepša nagrada sledi - sreća i radost deteta u ogromnim količinama ( a i naša sa njima ) . Spremajte motore, ponesite balone i dobro raspoloženje! Vidimo se 23. ispred Skupštine a pre toga na pakovanju paketića ! 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8574 Napisano Decembar 15, 2017 nekrunisani kralj moto cigana, 3197 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 13 sati, AlexaBGD je napisao: Korsa će nažalost biti krcata videću sa ženom, možda ide i Multipla. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GAGI74 525 Napisano Decembar 17, 2017 Zainteresovan, 524 postova Lokacija: Beograd Zvezdara Motocikl: BMW R1250GS ADV, HONDA PCX 125 Prijavi odgovor kao problematičan Gde i kada mogu da donesem slatkise za paketice? Firma u kojoj radim podrzava ovakve akcije i izasli su u susret. Naravno, anonimno. Moze odgovor - kontakt na pp. Hvala 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wiggin 940 Napisano Decembar 17, 2017 Zainteresovan, 595 postova Lokacija: Beograd/Zug Motocikl: Stokke Prijavi odgovor kao problematičan Kopiraju nas po Milanu samo da znate... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5958 Napisano Decembar 17, 2017 Svakom po zasluzi, 12421 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan pre 44 minuta, GAGI74 je napisao: Gde i kada mogu da donesem slatkise za paketice? Firma u kojoj radim podrzava ovakve akcije i izasli su u susret. Naravno, anonimno. Moze odgovor - kontakt na pp. Hvala Druže, pošalji pp našem članu wizard666...iako mislim da će se se on tebi prvi javiti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GAGI74 525 Napisano Decembar 17, 2017 Zainteresovan, 524 postova Lokacija: Beograd Zvezdara Motocikl: BMW R1250GS ADV, HONDA PCX 125 Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, Arakis je napisao: Druže, pošalji pp našem članu wizard666...iako mislim da će se se on tebi prvi javiti Kontaktiran sam, vidimo se u VIR-u. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Štef 969 Napisano Decembar 17, 2017 BJB Maxi Scooter Club, 1019 postova Lokacija: Beograd, Rakovica, Skojevsko naselje Motocikl: Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan Kopiraju nas po Milanu samo da znate...Trebali smo neka autorska prava da sredimo Sent from my GT-I9300 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
makikt 3232 Napisano Decembar 17, 2017 Zainteresovan, 718 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lucifer Prijavi odgovor kao problematičan Društvo, ja bila danas da proverim ( i malo se podsetim) kako je voziti se po kišici a bogami i snegiću Ništa daleko, stotinak km...do Mladenovca i nazad. Reko, da vidim ima li tu šta što može da omete veselu crvenu kolonu sledećeg vikenda da u što većem broju obraduje naše drugare u Sremčici. Ma nema šanse, kad vam kažem! Kakva kiša, kakav sneg ! Vozila sam se sa osmehom od uveta do uveta. Još počelo ovo praznično raspoloženje, jelke i Deda Mrazovi na sve strane a ja razdragana kao dete, volim to Sneg me samo još više obradovao. Verujte mi, ako ima onih skeptičnih kako ćemo ako bude snega ili kiše... Lako ! Osećaj je ekstra. Pomislite samo koliku radost će doneti brojna kolona Deda Mrazova našim drugarima i nema zime !!! Idemo 10 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11549 Napisano Decembar 17, 2017 BJB Maxi Scooter Club, 4365 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ako žena na motoru kaže to, onda jači pol ne bi smeo da nalazi izgovore! 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Štef 969 Napisano Decembar 17, 2017 BJB Maxi Scooter Club, 1019 postova Lokacija: Beograd, Rakovica, Skojevsko naselje Motocikl: Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan Znači Aco, nema izgovora, slikaš u pokretu, korsa ostaje kući Sent from my GT-I9300 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8161 Napisano Decembar 17, 2017 Solo Rider, 3155 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, AlexaBGD je napisao: Ako žena na motoru kaže to, onda jači pol ne bi smeo da nalazi izgovore! Makikt mi nije realan parametar........... verovatno bi i za Pariz -Dakar rekla "Ma nema šanse, kad vam kažem! Kakva kiša, kakav sneg ! Vozila sam se sa osmehom od uveta do uveta."............................ 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11549 Napisano Decembar 17, 2017 BJB Maxi Scooter Club, 4365 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Znači Aco, nema izgovora, slikaš u pokretu, korsa ostaje kući Sent from my GT-I9300 using TapatalkPa ne mogu da levitiram 🤬Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wiggin 940 Napisano Decembar 17, 2017 Zainteresovan, 595 postova Lokacija: Beograd/Zug Motocikl: Stokke Prijavi odgovor kao problematičan Pa ne mogu da levitiram 🤬Sent from my iPhone using TapatalkA da digneš dron? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...